eos-m50-kit-lifestyle-001

Софтуер Canon EOS Webcam Utility

С нашите първокласни видео комплекти и софтуерът Canon EOS Webcam Utility вие разполагате с всичко, от което се нуждаете, за неограничени видеосрещи, обаждания и конференции. Научете повече за нашия софтуер за уеб камери на Canon.

Винаги свързани

Видеоразговорите и предаването на живо станаха по-добри. Превръщайки своя фотоапарат Canon в уеб камера, можете да се наслаждавате на професионално качество на изображенията по време на вашите видеоконференции. Участвайте в срещи с колегите си, разговаряйте с приятелите и семейството си и винаги поддържайте връзка дори когато пътувате. Изтеглете софтуера EOS Webcam Utility, за да започнете.

Да започваме

Попълнете формуляра, за да изтеглите софтуера Canon EOS Webcam Utility за Windows и Mac.

Изтеглете за Windows

Изтегляне за Mac

Съвместими продукти

Разгледайте нашата гама първокласни EOS и PowerShot фотоапарати. Всички тези модели са съвместими със софтуера Canon EOS Webcam Utility.


Поточно предаване с Canon

Научете повече за това как да надстроите уеб камерата си за поточно предаване и видеоконференции с нашето ръководство „стъпка по стъпка“.

Научете повече

Имате нужда от помощ?

EOS Webcam Utility работи с нашата гама от избрани EOS и PowerShot фотоапарати, но за да ви улесним, ние създадохме ръководство за покупка, за да откриете правилния фотоапарат Canon за вас.

Ръководство за покупка

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle

Може да се заинтересувате също и от...Открийте гамата фотоапарати и софтуер на Canon, които да ви помогнат да останете свързани – където и да сте по света.