eos-m50-kit-lifestyle-001

Софтуер Canon EOS Webcam Utility

С нашите първокласни видео комплекти и софтуерът Canon EOS Webcam Utility вие разполагате с всичко, от което се нуждаете, за неограничени видеосрещи, обаждания и конференции. Научете повече за нашия софтуер за уеб камери на Canon.

Винаги свързани

Видеоразговорите и предаването на живо станаха по-добри. Превръщайки своя фотоапарат Canon в уеб камера, можете да се наслаждавате на професионално качество на изображенията по време на вашите видеоконференции. Участвайте в срещи с колегите си, разговаряйте с приятелите и семейството си и винаги поддържайте връзка дори когато пътувате. Изтеглете софтуера EOS Webcam Utility, за да започнете.

Да започваме

Попълнете формуляра, за да изтеглите софтуера Canon EOS Webcam Utility за Windows. Версията за Mac ще бъде налична скоро.

Изтеглете за Windows

Съвместими продукти

Разгледайте нашата гама първокласни EOS и PowerShot фотоапарати. Всички тези модели са съвместими със софтуера Canon EOS Webcam Utility.


Поточно предаване с Canon

Научете повече за това как да надстроите уеб камерата си за поточно предаване и видеоконференции с нашето ръководство „стъпка по стъпка“.

Научете повече

Имате нужда от помощ?

EOS Webcam Utility работи с нашата гама от избрани EOS и PowerShot фотоапарати, но за да ви улесним, ние създадохме ръководство за покупка, за да откриете правилния фотоапарат Canon за вас.

Ръководство за покупка

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle

Може да се заинтересувате също и от...Открийте гамата фотоапарати и софтуер на Canon, които да ви помогнат да останете свързани – където и да сте по света.