Калкулатори

Essential calculators

Гама калкулатори с базови функции

Вдъхновена от традиционното майсторство на Canon, гамата калкулатори с базови функции съчетава простота, екологичност и лесна употреба. От джобните персонални преносими модели до по-големите модели, тези интелигентни, стилни и леки калкулатори са лесни за четене и използване. Идеалният спътник на професионалиста.

Economical calculators

Гама икономични калкулатори

Практична колекция с удобен и екологичен дизайн. Създадени за общи нужди за бита и офиса, тези модели са леки, с извита дъговидна конструкция и голям наклонен LCD дисплей за лесно разчитане на цифрите.

Scientific calculators

Гама научни калкулатори

Компактни, но мощни, нашата гама научни калкулатори изчисляват до 610 различни научни и статистически функции. Идеални за професионална, училищна или академична употреба, със своята тънка и лека конструкция те предлагат просто решение на сложни задачи.

Printing calculators

Гама печатащи калкулатори

Тези калкулатори са снабдени с бързо и надеждно печатащо устройство за ясни разпечатки в един или два цвята. Ергономичната клавиатура и големият дисплей ги правят още по-удобни и идеални за тежък режим на използване в натоварени офиси. Високата им скорост на печат осигурява висока производителност.

K Series

Серия K

K (Chroma – цвят) е най-новата серия калкулатори на Canon, която поставя акцент върху цветовете и лайфстайла. Калкулаторите от серията K предлагат базови бизнес функции, допълват интериора на вашия дом или офис и са изработени от рециклирани материали на Canon.

По-стари модели калкулатори

Намерете информация за спецификации и съвместими аксесоари за по-стари модели калкулатори в нашия раздел за архивирани продукти.