РЕШЕНИЯ ЗА ИЗОБРАЖЕНИЯ

Биометрични данни

Заснемането на лица за документи за самоличност, защитните пропуски и приложенията за ЧР разчитат на точна и надеждна информация. Фотоапаратите на Canon с техните сензори с висока разделителна способност и превъзходната гама обективи правят тази задача лесна и ефикасна с решения за работния процес, които да съответстват.
Canon Camera

Идентифицирайте и удостоверете

Биометричната информация, за разлика от паролите, не може да бъде забравена, обменяна или подправяна. Успешното заснемане на човешко лице се основава на комбинация от доказани технологии за обработка на изображения и отличен софтуер, предоставящи бързи резултати с натискането на един бутон. Поради тази причина фотоапарати, флаш системи, SELPHY принтери и обективи на Canon се използват по целия свят от много организации и фирми за проверка на лицевите данни за отделите за ЧР, карти за сигурност и пропуски за посетител заедно със скенери за сканиране на документи за самоличност, които заедно се интегрират в решения за работния процес, за да направят процеса възможно най-лесен.

 • ПРЕДИМСТВА

  Получете всички данни

  Заснемайте изображения с точни цветове и превъзходна рязкост с реалистични детайли благодарение на нашите сензори с висока разделителна способност и отпечатвайте обекта точно с принтери SELPHY.

 • ПРЕДИМСТВА

  Превъзходни решения за работни процеси

  Отлична интеграция в съществуващия ви работен процес благодарение на нашите SDK решения, които адаптират фотоапарата към вашите нужди.

 • ПРЕДИМСТВА

  Свързаност с контрол без усилия

  Насладете се на безпроблемно управление на фотоапаратите с последователен SDK с отворен код чрез USB с прецизна синхронизация и дистанционно управление през смартфон с нашия API за управление на фотоапарата (CCAPI).

Как биометричните данни могат да помогнат на вашия бизнес

Разгледайте многото приложения, където нашите фотоапарати могат да заснемат биометрични изображения и да подобрят сигурността.

 • СЕКТОР

  Защитни пропуски

  Създавайте детайлни, ясни и отчетливи изображения на персонала и посетителите за тагове за сигурност.

 • ПРЕДИМСТВА

  Документи за самоличност

  Просто решение за изображения, което е по-лесно за интеграция в по-широк работен процес за биометрично заснемане, като същевременно се спазват разпоредбите.

 • ПРЕДИМСТВА

  Услуги за снимки за документи за самоличност

  От паспорти до шофьорски книжки и всичко между тях, Canon и принтерите SELPHY предлагат решение за служби за издаване на документи за самоличност.

 • ПРЕДИМСТВА

  Пропуски за събития

  Създаване на пропуски за събития с гамата от фотоапарати и принтери на Canon плюс обективи, които работят при всякакви метеорологични условия.

 • Защо Canon?

  Canon е водещо име в областта на обработката на изображения и е такова вече над 80 години. Ние сме доставчик номер едно на решения за потребители, бизнес-към-бизнес и индустриални цифрови изображения, вариращи от SDK приложения за търговски, правителствени и медицински до професионални фотоапарати, видеокамери и обективи с услуга за архивиране и поддръжка, която е по-добра от всички останали.

  Свързани решения

  От напълно автоматизирани работни процеси за търговия „всичко в едно“ до медицински изображения и сканиране, Canon има огромен опит във всички аспекти на индустриалната, корпоративната и търговската фотография.

 • РЕШЕНИЯ ЗА ИЗОБРАЖЕНИЯ

  Програма за разработчици на Canon

  Най-новият уебсайт на Canon за поддръжка за разработчици съдържа разнообразни полезни ресурси за общността на софтуерните разработчици, независимо дали за бизнес решения, или за цифрова обработка на изображения.

 • РЕШЕНИЯ ЗА ИЗОБРАЖЕНИЯ

  3D фотограметрия

  3D фотограметрията е процес на правене на измервания от снимки, който ви позволява бързо и лесно да сканирате, редактирате и възпроизвеждате физически елементи.

 • РЕШЕНИЯ ЗА ИЗОБРАЖЕНИЯ

  Фотокабина

  Станция за изображения „всичко в едно“, която предлага бърз и лесен начин за заснемане на портрет на голямо разнообразие от събития и функции. Просто позирайте, натиснете и вземете разпечатка за секунди.

 • РЕШЕНИЯ ЗА ИЗОБРАЖЕНИЯ

  Търговска фотография и видеография

  Открийте как модната индустрия създава хиляди убедителни продуктови снимки всеки ден.

 • РЕШЕНИЯ ЗА ИЗОБРАЖЕНИЯ

  Canon медицински решения

  Canon Medical Europe предлага пълна гама диагностични медицински решения за работа с изображения, включително компютърна томография, магнитно-резонансна томография, рентген, ултразвук и информатика в здравеопазването.

 • Свързани продукти

 • DSLR фотоапарати

  EOS 2000D

  Възползвайте се от невероятни 24,1-мегапикселови снимки и Full HD филми. Разгърнете креативността си с този забавен и опростен DSLR фотоапарат.
 • Принтери за дома

  SELPHY CP1300

  Стилни и преносими – за прекрасни безжични разпечатки и снимки за документи от съвместими смарт устройства и фотоапарати.
 • Canon Camera

  МАСТИЛО И ХАРТИЯ

  Печатайте с висококачествено цветно мастило и комплект хартия с размер на пощенска картичка за вашия принтер SELPHY.
 • Обективи за DSLR

  EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

  Използвайте своя EOS на повече места с компактен стандартен вариообектив.
 • Canon Camera

  БИЗНЕС СКЕНЕР

  Компактен, на достъпна цена и семпъл – CanoScan LiDE 300 е идеален скенер за дома и офиса. Лек плосък скенер, славещ се с елегантен дизайн, 4 EZ бутона за работа и технология за автоматично сканиране за ясно и безпроблемно сканиране.
 • ИСКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ ПОВЕЧЕ?

  Нуждаете се от повече информация?

  Ако искате да разберете по-подробно бизнес решенията на Canon, моля, следвайте връзката за разговор с Canon, попълнете информацията и член на нашия специализиран екип от B2B отдела за професионални продукти за изображения ще се свърже с вас.