РЕШЕНИЯ ЗА ОТДАЛЕЧЕНО ПРЕДАВАНЕ НА ЖИВО

Canon PTZ камери и отдалечени мрежови камери

Гама от 4K камери за дистанционно панорамиране, накланяне и мащабиране (PTZ) с изключително качество на изображението и прецизен контрол, проектирани да се впишат в различни сфери и приложения.
Камера Canon CR-N500 PTZ

Видеопродукция и поточно предаване

Скъсете разстоянието с ненадмината яснота

Запознайте се с последното поколение дистанционни PTZ камери и контролери на Canon. Решението на Canon предлага пакет за дистанционни 4K продукции за всякакви ситуации, като предоставя функционалност за гладко панорамиране и накланяне, както и изключително качество на изображението за приложения на закрито и на открито, а нашият хардуерен контролер и безплатен софтуерен контролер осигуряват средства за контрол и настройка от отдалечено място. Canon поддържа също най-новите съвременни приложения, като Автоматично проследяване*, които могат да добавят допълнителен автоматизиран елемент към продукцията ви.

* Налично за избрани модели. Изисква се платен лиценз.

Открийте оптичното наследство на Canon, като заснемате висококачествени изображения в голямо разнообразие от ситуации.

Пълната гама PTZ камери на Canon

 • PTZ камери

  CR-N700

  Изключителна 4K60P професионална PTZ камера с 12G-SDI свързаност и водещ в класа си автоматичен фокус с опция за интелигентно автоматично проследяване.
 • PTZ камери

  CR-X300

  Компактна PTZ камера с клас IP65, предлагаща 4K резолюция, 20x оптично увеличение и поточно предаване и управление през IP за широк спектър от приложения.
 • PTZ камери

  CR-X500

  Със здрав и устойчив на атмосферни влияния корпус плюс 4K UHD разделителна способност, 15x оптично увеличение, 12G-SDI и Dual Pixel CMOS AF CR-X500 е идеалната PTZ камера за дистанционно производство и наблюдение.
 • PTZ камери

  CR-N500

  С 15x оптично увеличение, възможност за заснемане в 4K UHD и Dual Pixel автофокус с опцията за интелигентно автоматично проследяване CR-N500 позволява да се постигне прецизен контрол и безпроблемно поточно предаване през IP с невероятни резултати.
 • PTZ камери

  CR-N300

  Тъй като е оборудвана с 4K UHD разделителна способност, 20x оптично увеличение, хибриден автоматичен фокус с опция за интелигентно автоматично проследяване, множество протоколи за поточно предаване и управление през IP, можете да ангажирате аудиторията си по нови начини.
 • PTZ камери

  CR-N100

  Подвижна 4K PTZ камера с усъвършенстван автоматичен фокус, 20x оптично увеличение и множество IP протоколи с опция за интелигентно автоматично проследяване.
 • Решение за всякакви видове сценарии

  Разберете как решенията на PTZ на Canon могат да се използват в широк спектър от приложения, използвайки нашата отлична технология за обработка на изображението.

 • Предавания и телевизионни студия

 • Събития и музикални изпълнения на живо

 • Корпоративни събития и презентации

 • Висше образование

 • Храмове за поклонение

 • Предавания на открито и спортни предавания

 • Незаменими аксесоари

  Управлявайте вашата PTZ камера на Canon дистанционно или на място, като използвате нашия хардуерен контролер и безплатен софтуерен контролер за безпроблемна дистанционна работа.

  CR-S700R

  Представяне на продукти

  Роботизирана система за фотоапарати CR-S700R на Canon

  Професионално решение за дистанционно управление на панорамиране, накланяне и мащабиране за фотография, съвместимо с фотоапарати със сменяеми обективи.

  Решение

  Вижте мрежовата гама PTZ на Canon

  Когато наблюдението е от съществено значение, гамата мрежови камери на Canon предлага решение за вас. Компактни, но същевременно изключително ефективни, те осигуряват изключително качество на изображението дори при слаба светлина, където рисковете за сигурността са повишени.

  Лесни за конфигуриране и с широко зрително поле

  Гамата от PTZ камери за наблюдение на Canon са идеални за приложения, като управление на трафика, градско наблюдение и търговски центрове.

  vb-m50b
  Canon Camera

  Открийте професионалните видео решения на Canon и преоткрийте какво можете да постигнете с видео изображенията

  Независимо дали снимате въздействащи независими документални филми, пристрастяваща популярна драма, или награждавани игрални филми, има продукт на Canon за професионални видео решения, който може да изстреля креативността ви до нови висоти.

  Регистрирайте се сега

  Вдъхновете се, регистрирайте се сега

  Никога не пропускайте най-новите оферти от Canon, съвети и уроци, новини и покани за местни събития.