РЕШЕНИЯ ЗА ОТДАЛЕЧЕНО ПРЕДАВАНЕ НА ЖИВО

PTZ камери на Canon

Гама от 4K камери за дистанционно панорамиране, накланяне и мащабиране (PTZ) с изключително качество на изображението, проектирани да се впишат в различни сфери и приложения.
Камера Canon CR-N500 PTZ

PTZ камери на Canon

Производителност и поточно предаване

Скъсете разстоянието с ненадмината яснота

Добре дошли в последното поколение дистанционни PTZ камери и контролери на Canon. Решението на Canon предлага отдалечен 4K производствен пакет за всякакви ситуации, като предлага функционалност за гладко движение и накланяне, както и изключително качество на изображението за вътрешни и външни приложения, докато нашият хардуерен контролер и безплатен софтуерен контролер осигуряват средства за контрол и настройка от отдалечено място.

Открийте оптичното наследство на Canon, като заснемате висококачествени изображения в голямо разнообразие от ситуации.

Пълната гама PTZ камери на Canon

2 години гаранция за PTZ камери >

 • PTZ камери

  CR-X500

  Със здрав и устойчив на атмосферни влияния корпус плюс 4K UHD разделителна способност, 15x оптично увеличение, 12G-SDI и Dual Pixel CMOS AF CR-X500 е идеалната PTZ камера за дистанционно производство и наблюдение.

 • PTZ камери

  CR-N500

  С 15x оптично увеличение, възможност за заснемане в 4K UHD и Dual Pixel автофокус, CR-N500 позволява да се постигне прецизен контрол и безпроблемно поточно предаване през IP с невероятни резултати.

 • PTZ камери

  CR-N300

  Тъй като е оборудвана с 4K UHD разделителна способност, 20x оптично увеличение, хибриден автоматичен фокус, множество протоколи за поточно предаване и управление през IP, можете да ангажирате аудиторията си по нови начини.

Решение за всякакви видове сценарии

Разберете как решенията на PTZ на Canon могат да се използват в широк спектър от приложения, използвайки нашата отлична технология за обработка на изображението.

 • Излъчване и телевизионни студия

  Предавания и телевизионни студия

 • Събития и музикални изпълнения на живо

  Събития и музикални изпълнения на живо

 • Корпоративни събития и презентации

  Корпоративни събития и презентации

 • Висше образование

  Висше образование

 • Храм за поклонение, църква

  Храмове за поклонение

 • Предавания на открито и спортни предавания

  Предавания на открито и спортни предавания

 • Незаменими аксесоари

  Управлявайте вашата PTZ камера на Canon дистанционно или на място, като използвате нашия хардуерен контролер и безплатен софтуерен контролер за безпроблемна дистанционна работа.

  2 години гаранция за PTZ контролери >

  Canon Camera

  Представяне на продукти

  Роботизирана система за фотоапарати CR-S700R на Canon

  Професионално решение за дистанционно управление на панорамиране, накланяне и мащабиране за фотография, съвместимо с фотоапарати със сменяеми обективи.

  Решение

  Вижте мрежовата гама PTZ на Canon

  Когато наблюдението е от съществено значение, гамата мрежови камери на Canon предлага решение за вас. Компактни, но същевременно изключително ефективни, те осигуряват изключително качество на изображението дори при слаба светлина, където рисковете за сигурността са повишени.

  Лесни за конфигуриране и с широко зрително поле

  Гамата от PTZ камери за наблюдение на Canon са идеални за приложения, като управление на трафика, градско наблюдение и търговски центрове.

  vb-m50b

  Регистрирайте се сега

  Вдъхновете се, регистрирайте се сега

  Никога не пропускайте най-новите оферти от Canon, съвети и уроци, новини и покани за местни събития.