mirrorless range
alt text goes here

Безогледални фотоапарати EOS M

Историите са навсякъде – бъдете готови за тях с нашите компактни безогледални фотоапарати, които можете да вземете навсякъде.

Невероятно качество
в малък размер

Страхотните истории се случват навсякъде около нас във всеки един момент.
Просто имате нужда от фотоапарат, който улавя красотата на живота и незабравимите истории.

Canon EOS M50

EOS M50

Елегантен класически дизайн, който ще ви вдъхнови да създавате запомнящи се истории, благодарение на сензора с размер DSLR, 4K видеоклиповете и лесното свързване.

Разгледайте сега

London river panorama at night.
Заснето с EOS M50
  • f/4.0
  • 1/160
  • 8000

Какво е безогледален фотоапарат?

За разлика от DSLR, който използва огледало за отразяване на светлината към визьора, безогледалните фотоапарати – известни като компактни системи фотоапарати – нямат огледало или оптичен визьор, което ги прави по-малки от DSLR.

Вместо да гледате през обектива, за да направите Вашето изображение чрез оптичния визьор, безогледалните фотоапарати използват или електронен визьор, или LCD, за да можете да прегледате снимката си. Въпреки разликата в конструкцията безогледалните фотоапарати ви позволяват да използвате творчески обективите, както го правите с DSLR.

eos m10 lifestyle alina

Невероятно качество

Нашите безогледални фотоапарати комбинират най-доброто от компактните и DSLR фотоапаратите, за да заснемат снимки и видео с превъзходно качество, наситени с детайли, цветове и атмосфера – дори при слаба светлина.

stunning quality

EF-M обективи

Компактни и леки обективи, предназначени за фотоапарати EOS M. Тези обективи варират от ултра широкоъгълни и варио телеобективи до ултракъси обективи, които ще ви помогнат да разгърнете своята креативност.

Научете повече

Close up of man with dreadlocks shot on the Canon EOS M50
eos m5 cinc lifestyle system

Мога ли да ползвам други обективи?

С нашите безогледални фотоапарати можете лесно да сменяте обективите и да заснемате снимки от различен ъгъл. Наред с изключителната гама от гъвкави и компактни обективи EF-M можете да ползвате адаптера EF-EOS M на Canon за достъп до огромен избор от над 80 EF-S и EF обектива за фотоапарати DSLR, включително специализирани обективи, като например макро и рибешко око.

Прочетете повече

Коя система EOS е подходяща за мен?

Намерете идеалния фотоапарат, който отговаря на стила ви за фотография и видеозаснемане. Canon има идеалното решение както за специалисти на слаба светлина, така и за супергероите на бързите действия.

Открийте още

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Имате нужда от помощ при избор на фотоапарат?

Използвайте нашия селектор за фотоапарати и намерете идеалния фотоапарат.

Намери моя фотоапарат

EOS 7d Mark II

Може да се заинтересувате също и от...

  • Canon
  • Фотоапарати
  • ...
  • Безогледални фотоапарати – компактни системни фотоапарати