mirrorless range
alt text goes here

БЕЗОГЛЕДАЛНИ
ФОТОАПАРАТИ

Историите са навсякъде – бъдете готови за тях с нашите компактни безогледални фотоапарати, които можете да вземете навсякъде.

Невероятно качество
в малък размер

Страхотните истории се случват навсякъде около нас във всеки един момент.
Просто имате нужда от фотоапарат, който улавя красотата на живота и незабравимите истории.

Canon EOS M50

EOS M50

Елегантен класически дизайн, който ще ви вдъхнови да създавате запомнящи се истории, благодарение на сензора с размер DSLR, 4K видеоклиповете и лесното свързване.

Разгледайте сега

London river panorama at night.
Заснето с EOS M50
  • f/4.0
  • 1/160
  • 8000

Какво е безогледален фотоапарат?

За разлика от DSLR, който използва огледало за отразяване на светлината към визьора, безогледалните фотоапарати – известни като компактни системи фотоапарати – нямат огледало или оптичен визьор, което ги прави по-малки от DSLR.

Вместо да гледате през визьора, за да композирате снимката, безогледалните фотоапарати ви позволяват да наблюдавате заснеманото изображение на екрана на фотоапарата. Въпреки разликата в конструкцията безогледалните фотоапарати ви позволяват да използвате творчески обективите, както го правите с DSLR.

eos m10 lifestyle alina

Невероятно качество

Нашите безогледални фотоапарати комбинират най-доброто от компактните и DSLR фотоапаратите, за да заснемат снимки и видео с превъзходно качество, наситени с детайли, цветове и атмосфера – дори при слаба светлина.

stunning quality

Безогледални в сравнение с DSLR

Предлагайки много от предимствата на DSLR, като напр. възможност за смяна на обектива, безогледалните фотоапарати имат допълнително предимство да бъдат много по-малки.

От друга страна благодарение на дългогодишните подобрения DSLR фотоапаратите имат предимството на усъвършенстваната и удобна работа с традиционния визьор. С усъвършенстваната си система за автоматично фокусиране тези фотоапарати имат възможност да заснемат дори най-трудните обекти.

Изберете правилния фотоапарат

eos m10 lifestyle holly
eos m5 cinc lifestyle system

Мога ли да използвам различни обективи?

С нашите безогледални фотоапарати можете лесно да сменяте обективите и да заснемате снимки от различен ъгъл. Наред с изключителната гама от гъвкави и компактни обективи EF-M можете да ползвате адаптера EF-EOS M на Canon за достъп до огромен избор от над 80 EF-S и EF обектива за фотоапарати DSLR, включително специализирани обективи, като например макро и рибешко око.

Прочетете повече

Какво е обектив EF-M?

Обективите EF-M са компактни и леки обективи, предназначени изключително за фотоапарати EOS M. Обективите варират от ултра-широкоъгълни и варио-телеобективи до ултракъси обективи, които ще ви помогнат да дадете воля на креативността си.

Прочетете повече

eos m3 ambient system

Открийте DSLR

Красиво качество на изображението и усъвършенствана работа. DSLR фотоапаратите ви позволяват да разкриете своя творчески потенциал.

Вижте цялата гама

Открийте DSLR