Безогледални фотоапарати

Нашите компактни, леки и малки безогледални фотоапарати със сменяеми обективи съчетават най-доброто от компактните фотоапарати на Canon и DSLR фотоапаратите, за да предоставят снимки и видео с превъзходно качество. Те варират от APS-C модели с малки обективи до пълнокадрови мощни фотоапарати, в които творчеството е в основата.

Позволете ни да ви помогнем да намерите идеалния за вас фотоапарат на Canon

Нашият инструмент за търсене на фотоапарат ще ви преведе през цялата ни гама от фотоапарати и ще ви помогне да намерите идеалния за вас.

Безогледални фотоапарати EOS R

С нашата интелигентна AF технология и невероятната гама RF обективи наградената EOS R система предлага изключително интуитивен подход към фотографията и заснемането на видеоклипове, като работи безпроблемно с вас, за да ви държи фокусирани върху обекта и творчеството ви.

14 Продукти

  14 Продукти

  Приложени филтри

  • Безогледални фотоапарати

   EOS R10

   Направете следващите си стъпки във фотографията и видеото с безогледален фотоапарат Canon от системата EOS R, базиран на заснемащ сензор с размер APS-C.

  • Безогледални фотоапарати

   EOS R7

   Опознайте дивата природа с фотоапарат, който предлага сензационна скорост и качество на изображението в компактно тяло с APS-C сензор, проектирано за бъдещето.

  • Безогледални фотоапарати

   EOS R8

   Преминете към пълнокадрова фотография и видео и реализирайте творческите си амбиции.

  • Безогледални фотоапарати

   EOS R100

   Създавайте перфектни спомени с изключително качество с този интуитивен фотоапарат EOS R, който е винаги в готовност.

  • Безогледални фотоапарати

   EOS R50

   С този безогледален фотоапарат EOS R можете да създавате най-впечатляващото си съдържание – от ясни снимки до 4K видеоклипове и поточни предавания на живо. Всичко това в едно специално устройство.

  • Безогледални фотоапарати

   EOS R

   Пълнокадров безогледален фотоапарат, който създава нови творчески възможности за фотографи и видеографи.

  • Безогледални фотоапарати

   EOS R1

   Изпреварете конкуренцията с нашия водещ EOS – изграден от нулата за скорост

  • Безогледални фотоапарати

   EOS R3

   Със своята скорост като ключова характеристика, това е безогледалният фотоапарат, който професионалните фотографи на спортни събития, новинарски репортажи и дивата природа очакват.

  • Безогледални фотоапарати

   EOS R5

   Преосмислете отношението си към безогледалните фотоапарати. Безкомпромисната производителност на EOS R5 ще доведе до революция във вашите снимки и видео.

  • Безогледални фотоапарати

   EOS R5 Mark II

   Овладейте момента с фотоапарат, който съчетава страхотна скорост с невероятна разделителна способност и превъзходно 8K видео.

  • Безогледални фотоапарати

   EOS R6

   Каквото и да снимате, както и да го снимате, EOS R6 ви позволява да бъдете креативни по начини, които никога не сте предполагали, че са възможни.

  • Безогледални фотоапарати

   EOS R6 Mark II

   Снимки или видео, действие или портрет – комбинацията от производителност и качество на изображението на EOS R6 Mark II позволява на творчеството ви да се развихри

  12 / 14 резултатa

  Обективи RF и RF-S

  Обективите RF и RF-S предлагат по-високо качество, скорост и работа благодарение на изключителната оптична технология и дизайн. Проектиран за бъдещето с подобрени видео възможности, плюс полезни щрихи, като пръстен за управление и по-компактен размер.

  RF_lens
  Отключете силата на системата EOS R за вашия бизнес

  Отключете силата на системата EOS R за вашия бизнес

  Научете как нашата система за безогледални фотоапарати може да ви помогне да увеличите своя бизнес потенциал с безпроблемни интеграции из множество индустрии.

  Присъединете се към Canon Club

  Продължавайте да преследвате страстта си и не пропускайте шанса да получите допълнителна подкрепа, вдъхновение, предимства и още.

  Canon Club