EOS R1

Безогледални фотоапарати

Canon EOS R1

Обявяваме разработването на EOS R1: водещ безогледален EOS, който ще ви позволи да изпреварите конкуренцията.

Ahead of the game

Разработваме EOS R1, за да отговорим на изключително високите изисквания и нужди на професионалистите. EOS R1 ще има новоразработен процесор за обработка на изображения DIGIC Accelerator заедно с DIGIC X и нов сензор – комбинация, която ще позволи обработка на данните с висока скорост за усъвършенствано AF проследяване и подобрено качество на изображението.

EOS R1

По местата…

С вълнение обявяваме разработването на пълнокадровия безогледален фотоапарат EOS R1. Този водещ фотоапарат ще използва новоразработен процесор за изображения DIGIC Accelerator заедно със съществуващия DIGIC X и нов сензор, за да обработва големи количества данни с висока скорост, което ще доведе до нови подобрения за професионалистите.

Готови…

EOS R1 ще проследява постоянно обектите в спортни сценарии, дори когато те за момент са скрити от погледа – например когато обектите се пресичат при отборни спортове. Новоразработената функция Приоритет на действието автоматично разпознава основния обект, който извършва определено действие (например удар с топка), и мигновено премества AF рамката, което позволява на фотографите да улавят ключови моменти.
Комбинацията от новата система за обработка на изображения и технологиите със задълбочено самообучение ще допринесе за подобряване на качеството на изображенията.

EOS R1

Старт!

Ще пуснем на пазара EOS R1 тази година.
Бъдете първите, които ще научат за тази вълнуваща разработка, както и за най-новите оферти от Canon, съвети и уроци, новини и покани за местни събития.