EOS-1D X Mark III

Най-доброто стана още по-добро – обявяваме EOS‑1D X Mark III

Canon Inc. разкрива следващото ниво в качеството и производителността на DSLR

Красотата на съвършенството. Представяме ви EOS-1D X Mark III

Canon Inc. обяви разработването на EOS-1D X Mark III, наследникът на EOS-1D X Mark II, водещият професионален DSLR, уважаван от фотографи на дивата природа и спорта по целия свят.

Заявете Вашия интерес за EOS-1D X Mark III

Бъдете първите, които ще получат най-новите актуализации на EOS-1D X Mark III, оферти от Canon, съвети и уроци, последните новини и покани за местни събития.

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Нова ера в скоростта и точността на автоматичното фокусиране

EOS-1D X Mark III включва изцяло нов AF сензор с 28 пъти по-голяма резолюция от предшественика си, като използва усъвършенствани AF алгоритми с технология за задълбочено обучение за несравнимо проследяване на фокуса във всяка ситуация. А в Live View и видео са добавените предимства на Dual Pixel CMOS AF в приблизително 90 x 100 процента от сензора със зони от 525 AF. С AF върху EV диапазон фокусирането никога не е било по-точно и по-гъвкаво.

A new era in autofocus speed and accuracy

Изумителни снимки и видео

С новия сензор CMOS на Canon и нов мощен DIGIC процесор качеството на изображението дори при високо ISO е изведено на още по-високи нива заедно с 4K видео с 60p, включително опции за заснемане на RAW видео или 10-битово видео с Canon Log, и двете записани вътрешно на CFexpress карти. Нов ярък визьор ви осигурява свързаност с обекта в реално време без забавяне.

Outstanding stills and video

Комуникации с висока скорост на фотоапарата

Бързото предоставяне на събрано съдържание е изключително важна следваща стъпка за професионалиста. Затова EOS-1D X Mark III включва Wi-Fi, Bluetooth с ниска консумация на енергия и GPS за безпроблемна комуникация. С двойните скорости за прехвърляне на EOS-1D X Mark II чрез вградения ethernet порт или чрез опционния WFT-E9 и с подобрен потребителски интерфейс за по-лесна и по-интуитивна работа новият EOS-1D X Mark III е създаден да свърши работата по-бързо от всякога.

High speed camera communications

Винаги готов за работа независимо от ситуацията

EOS-1D X Mark III е надграден радикално за превъзходни показатели, като предлага не само изключителна кадрова честота от 16fps с оптичния визьор, но и 20fps, като използва механичен или електронен затвор в режим „live view“ с пълно AE и AF. Фотоапаратът е проектиран да се отличава във всички области с драстично подобрения живот на батерията чрез батерия LP-E19, нови осветяващи бутони и изцяло новия контрол за избор на AF точка в бутона AF-ON в допълнение на мултиконтролера. Всичко в защита против атмосферни влияния от магнезиева сплав.

Always ready to perform, whatever the situation

Заявете Вашия интерес за EOS-1D X Mark III

Бъдете първите, които ще получат най-новите актуализации на EOS-1D X Mark III, оферти от Canon, съвети и уроци, последните новини и покани за местни събития.

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Може да се заинтересувате и от…

Canon Professional Services

Членовете получават достъп до поддръжка от CPS, както на местно ниво, така и на значими събития; приоритетно ремонтно обслужване и в зависимост от нивото ви на членство безплатно заместващо оборудване за периода на ремонт.

Присъединете се

Научете повече

Canon Professional Services