СТАТИЯ

Canon EOS-1D X Mark III: Свържете се

Canon EOS-1D X Mark III

Свързвайте се бързо и лесно, независимо дали използвате мрежата на терена в спортен стадион, или записвате история със своя смартфон от другата страна на света. Canon EOS-1D X Mark III улеснява повече от всякога извеждането на снимките ви там, където трябва да бъдат – пред конкуренцията.

Безжични мрежи

Canon EOS-1D X Mark III разполага с вградена Wi-Fi, която е идеална за комуникация със смарт устройства и компютри в студиото или на място.

Смартфоните и таблетите, работещи с приложенията Camera Connect и Digital Photo Professional Express*, могат да се използват за разглеждане, редактиране, ретуширане и прехвърляне на снимки, когато сте в движение. Те могат да действат и като усъвършенствано дистанционно управление за фотоапарата, като ви позволяват да композирате на екрана на устройството, да променяте настройките на фотоапарата и да снимате снимки и видео. PC и Mac компютри, работещи с EOS Utility, също могат да изпълняват тези задачи.

А когато имате нужда от по-силна безжична връзка, опцията за WFT-E9 безжичен адаптер ви осигурява допълнителен обхват и повече надеждност в „цифрово задръстени“ зони като футболни стадиони. Той поддържа стандарта MIMO 802.11ac, който използва и честотни ленти 5 GHz и 2,4 GHz за комуникация на разстояния до 150 метра, а също така позволява връзки за защита на SFTP сървъри.

Ethernet връзки

Големите спортни събития по света предоставят кабелни ethernet връзки на разположение на фотографите до пистата или терена, така че те да могат да предават изображения до новинарски агенции, докато снимат. Ето защо ние предоставихме на Canon EOS-1D X Mark III светкавично бързо Gigabit Ethernet гнездо, което предава данни два пъти по-бързо от 1D X mark II.

Настройките за свързаност вече са групирани в свой собствен раздел на менюто. Вече е възможно да запазите до 20 предварителни настройки за връзка за незабавно извикване, като данните за достъп до мрежата и ftp сървъра се съхраняват отделно, за да се намали времето, необходимо за настройка на ново място. Агенциите дори могат да разпространяват настройка за връзка на своите фотографи по електронен път, която може да бъде заредена във фотоапарата чрез карта с памет.

Сега Ethernet свързаността поддържа защитни SFTP протоколи, които предотвратяват прихващане на изображения.

Canon EOS-1D X Mark III

Свързани статии