РЕШЕНИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ВИДЕОКАМЕРИ

Телевизионно оборудване

Когато светът гледа, нашата новаторска гама от продукти с качество за излъчване предлага най-съвременни характеристики.

Когато светът е вашата сцена

Разгледайте предимствата на Canon. Нашите най-съвременни обективи, камери и монитори са проектирани и произведени с помощта на нашето наследство в електронния и оптичния дизайн. Предаванията се доставят с изключително качество на изображението, независимо дали става въпрос за спортове от тъч линията, или за водещи новини от прес комюникетата.

 • Спортове

  Когато снимате спортни събития, детайлността е от водещо значение. Улавяне на спорен момент, решаващи моменти в игра и дори световни рекорди.

 • Събития на живо

  Нашите професионални видео продукти ви помагат да заснемете атмосферата и емоцията на всяко събитие на живо, от музикални фестивали до опера и театър.

 • Студийно производство

  Нашето оборудване се вписва безпроблемно във внимателно контролираната среда на студиото, подобрявайки качеството на изображението и креативността на вашите продукции.

 • Отразяване на новини

  В забързания свят на електронно отразяване на новини, надеждността е от съществено значение, поради което нашите продукти за излъчване са изработени с мисъл за гъвкавост и лекота при използване.

 • Журнализъм

  Когато снимате новинарски истории и документални проекти, ще откриете, че нашите професионални камери и обективи са интуитивни и лесни за употреба, така че да можете да се концентрирате върху действието.


Свързани статии

 • СТАТИЯ

  Най-добрите видеокамери Canon: ръководство за най-важното

  Коя е най-добрата професионална видеокамера Canon за поточно предаване на живо, документалистика и корпоративни нужди?

 • ARTICLE

  Filming Italian news on the CN-E70-200mm T4.4 L IS

  How the Canon Compact Cine Servo lens brought challenging walking interviews to the screen with flair.

 • ARTICLE

  Filming Nigella on Canon Cine Primes

  On celebrity chef Nigella Lawson's TV shows, the images are as rich as the food. DoP Robin Fox shares his shooting secrets.

 • ARTICLE

  Filming and grading for HDR video

  Filming for HDR delivery? Experts reveal which Canon cameras are best for HDR video, why good exposure is key, and how to plan an HDR workflow.

 • ARTICLE

  What a video camera brings to journalism

  Journalist and cinematographer Elisa Iannacone on what she looks for in a camera and her shooting experiences with the EOS C70 and XA55.

 • KIT

  Choosing the right 4K monitor

  If you work in video and post-production then you need a high-quality reference monitor. Find out about Canon's exciting and feature-packed range.


 • Canon Camera

  ОБЕКТИВИ

  Студийни обективи

  Студийни обективи от висок клас с 4K оптично качество и несравними характеристики.

  Canon Camera

  ВИДЕОКАМЕРИ

  Професионални видеокамери

  Отлична производителност, лесно използване.

  CANON CR-N700

  ДИСТАНЦИОННИ PTZ

  PTZ камери

  Гама от 4K камери за дистанционно панорамиране, накланяне и мащабиране (PTZ) с изключително качество на изображението, проектирани да се впишат в различни сфери и приложения.

  Canon Camera

  ВИДЕОКАМЕРИ

  Кинокамери Cinema EOS

  Изключително качество на изображението, безграничен творчески контрол.

  Canon Camera

  ОБЕКТИВИ

  Кинообективи EOS

  Кинообективите на Canon са проектирани с ненадминати оптични характеристики, превъзходна изработка и функции, които отговарят на изискванията за филмопроизводство.

  broadcast

  МОНИТОРИ НА РЕФЕРЕНТНИ ДИСПЛЕИ

  Професионални дисплеи

  Професионални референтни 4K дисплеи на Canon с широка цветова гама и широк динамичен диапазон (HDR) за студийна употреба и филмопроизводство.

  Усъвършенствайте се, регистрирайте се сега

  Регистрирайте се за съвети от други професионалисти, новини от индустрията, покани за събития и актуализации на фърмуера.