Информация за Canon

За нас

Canon Europe е филиал на Canon Inc., Япония, водещ в света иноватор и производител на решения за работа с изображения.

Нашият бизнес
Вече повече от 50 години ние осигуряваме новаторски технологии за работа с изображения на нашите потребители в Европа.

Нашите потребители се възползват от нашите консуматорски и професионални продукти за работа с изображения, включително първокласно фотографско оборудване, принтери, скенери и бинокли, както и нашата усъвършенствана гама цифрови и огледално-рефлексни фотоапарати. Наред с това, нашият отдел Бизнес решения предлага богата гама решения за отпечатване и работа с документи за малкия и средния бизнес, големите корпорации и държавната администрация.

Нашият бизнес отдел Индустриални продукти допълнително разширява дейността ни, предлагайки продукти, които да отговорят на търсенето на най-различни пазари, например медицинска техника, оптика, телевизионна техника и ИТ мултифункционални устройства.

Canon Europe допринася с около една трета за глобалните приходи от продажби на Canon и разполага с 18 000 служители в региона на Европа, Средния Изток и Африка (EMEA).

Нашата марка
Ние от Canon вярваме в силата на изображението: силата да комуникираме бързо и лесно, да изразим с най-фина елегантност най-силните емоции и да опростим и най-сложната задача.

Ние материализираме нашата страст към изображението, като обвързваме марката Canon с богат спектър от забележителни дейности, от рекламни кампании, като например корпоративната кампания ‘We Speak Image’ ("Ние говорим с изображения") до важни спонсорства на културни и спортни прояви, както и европейски събития и изложби.

Платформата на нашата марка ‘You Can’ ("Ти можеш") съдържа есенцията на марката Canon и е създадена да вдъхновява нашите потребители да изследват своята креативност и да разчитат на нашите технологии. С Canon – Ти можеш

Чрез официално спонсорство на спортни прояви, например UEFA EURO 2008™, и прояви, свързани с опазването на околната среда, например нашата подкрепа към WWF, Canon изразява своята страст към изображението и своята отдаденост на японската философия "Kyosei" (Кьосей), която означава ‘да живеем и работим заедно за доброто на всички’. Научете повече за философията "Kyosei".

Научете повече за глобалната компания Canon Group

Прочетете важни факти и информация за Canon Europe

Разгледайте пълната ни гама продукти

spacer
					image