Спонсорство

Canon Camera

Спонсорство

Нашите спонсорски дейности в региона на EMEA обхващат социални, културни и спортни дейности, които подкрепят целите на нашата марка, бизнес и корпоративна социална дейност и които са в съответствие с целта на нашата марка – да използваме технологии за изображения, за да преобразим нашия свят.

Чрез нашата корпоративна философия на Kyosei ние се стремим да допринесем за експертния ни опит в областта на обработката на изображения, за да постигнем промяна в обществото. Kyosei предава нашата отдаденост да виждаме всички хора, независимо от културата, обичаите, езика или расата, хармонично да „живеем и работим заедно за общото благо“.

Rugby World Cup 2023

Световна купа по ръгби 2023

Като официален доставчик на средства за създаване на изображения за Световното първенство по ръгби през 2023 г. Canon ще предлага подкрепа от своите разнообразни бизнеси, вариращи от продукти и решения – включително фотоапарати, обективи, видеокамери, мрежови камери и медицинско оборудване.

Visa pour l’Image

Visa Plour l'Image, международният фестивал на фотожурналистиката, приветства посетители от цял свят за серия от изложби, организирани дискусии, прожекции и презентации за награди.

Ние сме щастливи и горди, че подкрепяме фестивала Visa pour l'Image повече от 30 години.

Visa pour l’image 2022
Canon foundation final

Фондацията на Canon в Европа

Фондацията подкрепя нашата корпоративна философия на Kyosei, която означава „живеем и работим заедно за общото благо“.

В Canon искаме да гарантираме, че дейностите, с които си партнираме, могат да се свързват и комуникират с широката ни гама от клиенти по емоционален начин, който поддържа целта на нашата марка – да използваме технологии за изображения, за да преобразим нашия свят.

Всички партньорства, които предприемаме, трябва да съответстват на нашите ценности и затова се стремим да си партнираме с дейности, които: 

  • Се считат за иновативни, смели и/или вдъхновяващи
  • Това може да осигури платформа за нас, за да покажем нашите технологии и услуги за изображения
  • Насърчават нашия ангажимент за устойчивост
  • Демонстрират корпоративната ни философия на Kyosei, която означава „живеем и работим заедно за общото благо“.
  • Са в съответствие с нашата корпоративна визия за „обогатяване на живота и бизнеса чрез изображения“

 В момента не разглеждаме никакви нови възможности за партньорство, но когато разглеждаме предложение, ние използваме следните критерии, които да ни помогнат с решението:

  • Не спонсорираме отделни лица или отбори. Това включва блогъри, влогъри и проекти за пътешествия, при които лицето се стреми да получи безплатен продукт в замяна на реклама. Посетете сайта на Canon Pro за повече информация относно програмата „Посланик на Canon“
  • Събитието/дейността трябва да бъде общоевропейски проект. За дейности на местно ниво, моля, свържете се със съответния офис на Canon
  • Събитието/дейността не може да е обвързана по никакъв начин с религия, политически връзки или да е свързана по какъвто и да било начин с военни действия
  • Всяко събитие/дейността, която разглеждаме, трябва да утвърждава нашите цели в областта на устойчивостта

Може да се заинтересувате също и от

Свържете се с нас

Разберете как да се свържете с нас.