Спонсорство

Canon Camera

Нашите спонсорски дейности в региона на EMEA обхващат социални, културни и спортни дейности, които подкрепят целите на нашата марка, бизнес и корпоративна социална дейност и които са в съответствие с целта на нашата марка – да използваме технологии за изображения, за да преобразим нашия свят.

Чрез нашата корпоративна философия на Kyosei ние се стремим да допринесем за експертния ни опит в областта на обработката на изображения, за да постигнем промяна в обществото. Kyosei предава нашата отдаденост да виждаме всички хора, независимо от културата, обичаите, езика или расата, хармонично да „живеем и работим заедно за общото благо“.

Visa pour l’Image

Visa Plour l'Image, международният фестивал на фотожурналистиката, приветства посетители от цял свят за серия от изложби, организирани дискусии, прожекции и презентации за награди.

Ние сме щастливи и горди, че подкрепяме фестивала Visa pour l'Image повече от 30 години.

Visa pour l’image 2022
Canon foundation final

Фондацията на Canon в Европа

Фондацията подкрепя нашата корпоративна философия на Kyosei, която означава „живеем и работим заедно за общото благо“.

В Canon искаме да гарантираме, че дейностите, с които си партнираме, могат да се свързват и комуникират с широката ни гама от клиенти по емоционален начин, който поддържа целта на нашата марка – да използваме технологии за изображения, за да преобразим нашия свят.

Всички партньорства, които предприемаме, трябва да съответстват на нашите ценности и затова се стремим да си партнираме с дейности, които: 

  • Се считат за иновативни, смели и/или вдъхновяващи
  • Това може да осигури платформа за нас, за да покажем нашите технологии и услуги за изображения
  • Насърчават нашия ангажимент за устойчивост
  • Демонстрират корпоративната ни философия на Kyosei, която означава „живеем и работим заедно за общото благо“.
  • Са в съответствие с нашата корпоративна визия за „обогатяване на живота и бизнеса чрез изображения“

 В момента не разглеждаме никакви нови възможности за партньорство, но когато разглеждаме предложение, ние използваме следните критерии, които да ни помогнат с решението:

  • Не спонсорираме отделни лица или отбори. Това включва блогъри, влогъри и проекти за пътешествия, при които лицето се стреми да получи безплатен продукт в замяна на реклама. Посетете сайта на Canon Pro за повече информация относно програмата „Посланик на Canon“
  • Събитието/дейността трябва да бъде общоевропейски проект. За дейности на местно ниво, моля, свържете се със съответния офис на Canon
  • Събитието/дейността не може да е обвързана по никакъв начин с религия, политически връзки или да е свързана по какъвто и да било начин с военни действия
  • Всяко събитие/дейността, която разглеждаме, трябва да утвърждава нашите цели в областта на устойчивостта

Може да се заинтересувате също и от

Свържете се с нас

Разберете как да се свържете с нас.