Sponsorship at Canon Hero

Спонсорство от Canon

Нашите спонсорски и партньорски дейности в целия регион EMEA обхващат набор от социални, културни и спортни мероприятия, които подкрепят нашите цели в областта на бизнеса и фирмената социална дейност. Чрез тези дейности ние се стремим да предоставим нашия опит в областта на изображенията и богатото ни продуктово портфолио така, че да постигнем осезаеми ползи за обществото.

Кандидатствайте за спонсорство


Експо 2020 г. Дубай
Canon е официалният доставчик на печатни услуги и услуги за изображения на Експо 2020 г. Дубай. Тази платформа ни предоставя вълнуваща възможност да демонстрираме своите иновативни технологии, продукти и услуги по време на шестмесечното тържество, което се провежда от 20 октомври до 10 април 2021 г.
Dubai Expo 2020
Visa pour l’Image
Canon подкрепя Visa pour l’image, един от водещите фестивали за фотожурналистика в света, през последните 29 години. Осигуряваме едноседмични обучителни курсове за студенти в медийни специалности от цяла Европа, за да ги научим да разказват истории, които включват всичко – от конфликти и природа до хора и околна среда.
Visa L’image
Фондацията на Canon в Европа
Фондацията подкрепя нашата корпоративна философия на Kyosei, която означава „живеем и работим заедно за общото благо“.
4.5_Sponsorship_at_Canon_Visa_L'image

Кандидатствайте за спонсорство

Когато разглеждаме многото предложения за спонсорство, които получава Canon Europe, ние използваме следните критерии, които ни помагат да вземем решение дали да участваме в дадено партньорство:

  • Не спонсорираме отделни лица или отбори. Това включва блогъри, влогъри и проекти за пътешествия, при които лицето се стреми да получи безплатен продукт в замяна на реклама
  • Посетете сайта Canon Pro за повече информация относно програмата Посланик на Canon
  • Събитието/дейността трябва да бъде общоевропейски проект. За дейности на местно ниво, моля, свържете се със съответния офис на Canon
  • Събитието/дейността не може да е обвързана по никакъв начин с религия, политически връзки или да е свързана по какъвто и да било начин с военни действия
  • Всяко събитие/дейността, която разглеждаме, трябва да утвърждава нашите цели в областта на устойчивостта


Ако вашето събитие или дейност отговаря на горепосочените критерии и бихте желали предложението ви да бъде разгледано за получаване на спонсорство, моля, попълнете формуляра по-долу. Моля, имайте предвид, че голяма част от стратегията ни за спонсорство е изпълнена чрез текущите ни партньорства и че бюджетите за допълнителни възможности са доста ограничени. Съжаляваме, че поради изключително големия брой запитвания, които получаваме, невинаги успяваме да отговорим лично на всички заявки. Ако предложението ви е одобрено, с вас ще се свържат в рамките на 60 дни от получаване на заявлението ви.

За да кандидатствате за спонсорство, моля, попълнете формуляра и член на екипа ще се свърже с вас