Sponsorship at Canon Hero

Спонсорство от Canon

Нашите спонсорски и партньорски дейности в целия регион EMEA обхващат набор от социални, културни и спортни мероприятия, които подкрепят нашите цели в областта на бизнеса и фирмената социална дейност. Чрез тези дейности ние се стремим да предоставим нашия опит в областта на изображенията и богатото ни продуктово портфолио така, че да постигнем осезаеми ползи за обществото.

Кандидатствайте за спонсорство


Експо 2020 г. Дубай
Canon е официалният доставчик на печатни услуги и услуги за изображения на Експо 2020 г. Дубай. Тази платформа ни предоставя вълнуваща възможност да демонстрираме своите иновативни технологии, продукти и услуги по време на шестмесечното тържество, което се провежда от 1 октомври 2021 г. до 31 март 2022 г.
Dubai Expo 2020
Visa pour l’Image
Canon подкрепя Visa pour l’image, един от водещите фестивали за фотожурналистика в света, през последните 29 години. Осигуряваме едноседмични обучителни курсове за студенти в медийни специалности от цяла Европа, за да ги научим да разказват истории, които включват всичко – от конфликти и природа до хора и околна среда.
Visa L’image
Фондацията на Canon в Европа
Фондацията подкрепя нашата корпоративна философия на Kyosei, която означава „живеем и работим заедно за общото благо“.
4.5_Sponsorship_at_Canon_Visa_L'image

Кандидатствайте за спонсорство

Когато разглеждаме многото предложения за спонсорство, които получава Canon Europe, ние използваме следните критерии, които ни помагат да вземем решение дали да участваме в дадено партньорство:

  • Не спонсорираме отделни лица или отбори. Това включва блогъри, влогъри и проекти за пътешествия, при които лицето се стреми да получи безплатен продукт в замяна на реклама
  • Посетете сайта Canon Pro за повече информация относно програмата Посланик на Canon
  • Събитието/дейността трябва да бъде общоевропейски проект. За дейности на местно ниво, моля, свържете се със съответния офис на Canon
  • Събитието/дейността не може да е обвързана по никакъв начин с религия, политически връзки или да е свързана по какъвто и да било начин с военни действия
  • Всяко събитие/дейността, която разглеждаме, трябва да утвърждава нашите цели в областта на устойчивостта


Ако вашето събитие или дейност отговаря на горепосочените критерии и бихте желали предложението ви да бъде разгледано за получаване на спонсорство, моля, попълнете формуляра по-долу. Моля, имайте предвид, че голяма част от стратегията ни за спонсорство е изпълнена чрез текущите ни партньорства и че бюджетите за допълнителни възможности са доста ограничени. Съжаляваме, че поради изключително големия брой запитвания, които получаваме, невинаги успяваме да отговорим лично на всички заявки. Ако предложението ви е одобрено, с вас ще се свържат в рамките на 60 дни от получаване на заявлението ви.

За да кандидатствате за спонсорство, моля, попълнете формуляра и член на екипа ще се свърже с вас