Относно Canon

Обогатяване на живота и бизнеса чрез изображения. Всичко, което правим, където и да го правим, започва с това.
about canon

Относно Canon

Ние сме водеща технологична компания, основана през 1937 г., и сме посветени да помогнем на хората да преосмислят и да преминат границите на невъзможното чрез технологиите за изображения.

Нашата непрекъсната иновация ни държи в челните редици на висококачествените изображения през цялата ни 80-годишна история, която ни позволи да разработим водеща в индустрията технология, поддържаща бъдещите изисквания на фотографи, видеографи, офис работници, професионалисти в печата, експерти по медицинска образна диагностика и др.

Използваме нашите технологии за обработка на изображения, за да надхвърлим богатата гама от съществуващи продукти, за да култивираме нови области на бизнеса, където нашите технологии за изображения могат да преминат ограниченията на възможното. Това се простира до сателитно развитие, медицински напредък, увеличаване на възможностите за печатна и индустриална техника и мрежови видеокамери, което допринася за изграждането на интелигентни градове. Основната сила на Canon в оптичните и образните технологии допринася и за напредък в астрономията.

Като постоянно се справяме с нови предизвикателства, ние твърдо вярваме, че успяваме да поддържаме корпоративната ни философия за „Kyosei“, която предава нашата отдаденост да виждаме всички хора, независимо от раса, религия или култура, да живеят и работят хармонично и заедно за общото благо и така да допринесем за едно проспериращо общество.

Прочетете нашата История на Canon, за да научите още за компанията, и брошурата Canon Frontier, за да се запознаете с напредъка на нашата технология и научноизследователска и развойна дейност. За повече информация относно историята на Canon, моля, посетете глобалния ни сайт.
ИНОВАЦИЯ

Относно Canon Europe

Ние допринасяме за приблизително една четвърт от глобалните приходи на Canon годишно. Базирана в Лондон, Обединено кралство, и Amstelveen, Нидерландия, Canon Europe отговаря за регионалните продажби и маркетинговите операции за Европа, Близкия изток и Африка. Canon Europe и компаниите от нейната група осигуряват работни места на над 13 300 души на около 120 пазара в целия регион.

Корпоративната ни история

В рамките на региона на EMEA ние сме в бизнеса от повече от 60 години и нашата цел е да използваме технологии за изображения, за да преобразим света ни.

A young girl of colour stands in front of a wall of blue corrugated metal. She has a big smile and is clasping her hands together in delight

Изследователски и производствени обекти на Canon, базирани в Европа

В допълнение, Canon разполага с редица научноизследователски и производствени обекти в Европа, Близкия изток и Африка, осигуряващи иновации и нови решения за нашите ключови бизнес области:

 • Axis Communications

  Научноизследователска и развойна дейност на мрежови видео решения.

 • BriefCam Ltd.

  Решения за видеоанализ за превръщане на видео в информация, която може да се търси, да се използва и да се измерва количествено.

 • Canon Bretagne

  Произвежда, изработва, рециклира и зарежда тонер касети в цяла Европа.

 • Canon France Research Centre

  Научноизследователска и развойна дейност на мрежови и комуникационни технологии за предаване и свързване към висококачествена обработка на видео данни с голям обем; и системи и технологии за камери за сигурност.

 • Canon Giessen

  Център за обслужване и поддръжка, включително повторно производство и ремонт на копирни машини и фотоапарати.

 • Canon Medical Research Europe Ltd.

  Научноизследователска и развойна дейност за автоматизация с изкуствен интелект в системи за поддръжка на клинични решения.

 • Canon Ophthalmic Technologies

  Осигурява водещи технологии за обработка на изображения и е ключов доставчик на софтуер, използван в модерното оборудване за очна диагностика.

 • Canon Production Printing Germany

  Научноизследователска и развойна дейност, производство, продажби и дистрибуция на много високоскоростни принтери за голям обем на печат, помощно оборудване, софтуер и консумативи

 • Canon Production Printing Netherlands

  Научноизследователска и развойна дейност на широкоформатни търговски принтери, средни- и високоскоростни принтери за офис употреба, консумативи и др.

 • Milestone Systems

  Научноизследователска и развойна дейност на решения за управление на видео.

 • NT-WARE

  Разработване и продажба на решения за управление на печата и сканирането.

 • Canon Camera

  Компании на Canon Group, базирани в Европа

  Имаме най-широкото портфолио от оптични технологии и оставаме световен лидер в индустрията. Правим това с редица компании от групата, които предлагат своя опит в областта на софтуерните решения, решенията за видео мрежи, печатните и медицинските изследвания, за да предоставим на пазара най-иновативната технология за обработка на изображения.

  Може да се заинтересувате също и от

  Свържете се с нас

  Разберете как да се свържете с нас.