About Canon Hero

Относно Canon

Canon е глобален доставчик на технологии за цифрови изображения. Основана в Япония през 1937 г., ние осигуряваме заетост на над 198 000 души в маркетингови и производствени обекти в Япония, Америка, Европа, Азия и Океания. 

Относно Canon

Canon е водещо име в областта на обработката на изображения и е била такова през последните 80 години. Ние сме водещият доставчик на решения за потребителски, бизнес към бизнес и индустриални цифрови изображения. Акцентът върху технологията е част от корпоративната ДНК на Canon и ние сме посветени да помагаме на хората да преосмислят представата за възможно чрез изображения.


Използваме нашите технологии за обработка на изображения, за да надхвърлим богатата гама от съществуващи продукти, за да култивираме нови области на бизнеса, където нашите технологии за изображения могат да преминат ограниченията на възможното. Това се простира до сателитно развитие, медицински напредък, увеличаване на възможностите за печатна и индустриална техника и мрежови видеокамери, което допринася за изграждането на интелигентни градове. Основната сила на Canon в оптичните и образните технологии допринася и за напредък в астрономията.


Като постоянно се справяме с нови предизвикателства, ние твърдо вярваме, че успяваме да поддържаме корпоративната ни философия за „Kyosei“, която предава нашата отдаденост да виждаме всички хора, независимо от раса, религия или култура, да живеят и работят хармонично и заедно за общото благо и така да допринесем за едно проспериращо общество.


Прочетете нашата История на Canon, за да научите още за компанията, и брошурата Canon Frontier, за да се запознаете с напредъка на нашата технология и научноизследователска и развойна дейност. За повече информация относно историята на Canon, моля, посетете глобалния ни сайт.

Canon Europe

Относно Canon Europe

Създадена през 1957 г., Canon Europe е една от трите регионални централи на компанията, която годишно допринася за приблизително една четвърт от световните приходи на Canon. Базирана в Лондон, Обединено кралство, и Amstelveen, Нидерландия, Canon Europe отговаря за регионалните продажби и маркетинговите операции за Европа, Близкия изток и Африка. Canon Europe и компаниите от нейната група осигуряват работни места на над 13 500 души на около 120 пазара в целия регион.

Вижте корпоративната ни история

Изследователски и производствени обекти на Canon, базирани в Европа

В допълнение, Canon разполага с редица научноизследователски и производствени обекти в Европа, Близкия изток и Африка, осигуряващи иновации и нови решения за нашите ключови бизнес области:


  • Canon Research Centre France S.A.S се фокусира върху високоефективни комуникационни мрежи, висококачествена видеообработка на данни и уебпротоколи.
  • Canon Bretagne във Франция произвежда, изработва и зарежда тонер касети в Европа, в допълнение към рециклирането на касети Canon, събрани в цяла Европа. 
  • Canon Giessen, Германия, е център за обслужване и поддръжка и е първата компания за производство на офис оборудване, основана от Canon извън Япония.
  • Canon Ophthalmic Technologies, базирана в Полша, осигурява водещи технологии за обработка на изображения и е ключов доставчик на софтуер, използван в модерното оборудване за очна диагностика. 
  • Technologies B.V., във Venlo, Нидерландия, е глобалната централа на , както и център за иновации и технологии. Основните му дейности включват научноизследователска и развойна дейност, производство и логистика на широкоформатни, листоподаващи и работещи с форматирана хартия печатни системи, както и поддръжка на консумативи и резервни части.
  • Printing Systems, е иновационният и технологичен център на в Poing, Германия. Той е специализиран в научноизследователска и развойна дейност и производство на системи за високоскоростен черно – бял и цветен печат с непрекъснато подаване, решения за софтуер и работни процеси и професионални услуги.

Компании на Canon Group, базирани в Европа

Непрекъснато се стремим към иновации в основната си дейност и откриване на нови области на растеж и продължаваме да разширяваме портфолиото си от компании, които имат способността да обогатят експертния потенциал на Canon в създаването на изображения по нови и вълнуващи начини. От софтуерни компании до видеомрежови решения, технологии за печат и фотография, ние търсим експертни знания, които ни помагат да останем световен лидер в областта на технологиите за обработка на изображения. Научете повече за компаниите на Canon Group, базирани в Европа, тук.

Вижте компаниите от групата

Може да се заинтересувате също и от: