Компании на Canon Group, базирани в Европа

От софтуерни компании до видеомрежови решения, технологии за печат и фотография, ние притежаваме експертните знания и способности, за да продължим да бъдем световен лидер в областта на технологиите за обработка на изображения. Научете повече за компаниите на Canon Group, базирани в Европа, тук.

Arcules

Arcules

Предоставяне на IoT услуга за видеооблаци за бизнеси. Комбиниране на IoT и видеоданни за промяна на индустрията за видеонаблюдение, използвайки най-новите разработки в облачните и AI технологии.

Axis Communications

AXIS

Лидерът на пазара за мрежово видео. Постоянен иноватор в областта на видеонаблюдението, повишаващ сигурността на милиони хора по света и помагащ за удовлетворяването на нарастващата нужда от по-интелигентен и безопасен свят.

BriefCam

Briefcam

Водещият доставчик на решения за Video Synopsis® за бърз видеопреглед и търсене, известяване в реално време и количествени видеокадри.

Canon Medical Systems Europe

Canon Medical Systems Europe

С предишно наименование Toshiba Medical Systems, Canon Medical Systems разработва и произвежда системи за образна диагностика, включително компютърна томография, магнитен резонанс, ултразвук, рентгенови и системи за клинични лаборатории.

Cognitas

Cognitas

Като компания на Canon, базирана в Германия, Cognitas предлага решения, съобразени с конкретните нужди, за целия процес на изготвяне на документация и разработва ръководства за употреба, наръчници, системи за онлайн помощ, софтуерни описания и каталози.

DocsPro

DocsPro

Част от Canon Netherlands, DocsPro е специализирана в събирането, управлението и интелигентната обработка на документи.

Iris

I.R.I.S.

Като световен лидер в технологиите за Оптично разпознаване на символи (OCR) и мобилно сканиране, I.R.I.S. създава софтуер и продукти, които помагат на хората да увеличат производителността си, докато сканират и конвертират документи.

Lifecake

Lifecake

Най-доброто място за детските снимки и видеоклипове.

milestone

Milestone

Водещ в световен мащаб доставчик на софтуер за отворени платформи за IP видеомениджмънт (VMS), посветен на предоставянето на висококачествен софтуер за бизнес видео платформи, предназначен за хардуерни и софтуерни партньори, който те да интегрират в своите видеорешения за целите на сигурността и отвъд нея.

Nokavision

Nokavision

Част от Canon Netherlands, Nokavision Software B.V. е водещ доставчик на решения за управление на комуникациите с клиенти и цифрова трансформация.

NTware

NT-Ware

Напредничава технологична компания, специализирана в създаването, разработването и поддръжката на софтуер за управление на печат и сканиране, и най-вече на UniFlow.

Therefore

Therefore

Доставчик на софтуер за управление на информацията за бизнеси от всякакъв мащаб, във всяка индустрия и област.