Canon DSLR Cameras Hero

Фотоапарати

Открийте гамата от фотоапарати на Canon и изведете креативността си на следващото ниво

ОТКРИЙТЕ EOS R

Превъзходни резултати във всяка ситуация

От шикозни и преносими фотоапарати-принтери за моментални снимки и компактни фотоапарати, които предлагат лекота, гъвкавост на фиксирани обективи, до фотоапарати DSLR и безогледални фотоапарати с най-съвременните функции, гамата фотоапарати на Canon предлага на всички път към творчеството.

Нашите фотоапарати

Изберете вашия фотоапарат от гамата на Canon по-долу.

Сменяем срещу фиксиран

Сменяем

Фотоапаратите със сменяеми обективи приемат различни обективи и предлагат на ентусиастите, които искат повече гъвкавост, по-добра платформа за творчество благодарение на широка гама от обективи. От бързи и ярки ултраширокоъгълни обективи, които предлагат много детайли, до широкообхватни телеобективи, които приближават вашия свят, възможността да се използват различни обективи е ключова, за да постигнете вашата перфектна творческа визия.

Вижте всички

Irish coastal rocks and sea sample shot on Canon EOS R

Фиксиран

Фотоапарат с фиксиран обектив често се описва като компактен или полупрофесионален фотоапарат. Тези фотоапарати нямат опцията за смяна на обективи, но вместо това предлагат широка гама от фокусни разстояния в едно увеличение, което е вградено в корпуса. Страхотен за ежедневието, предлагайки преносимост и лекота, фотоапаратите с фиксирани обективи са перфектни за тези, които искат многофункционален фотоапарат за снимане на мига.

Вижте всички

Bird in bushes sample shot on PowerShot SX70 HS

Все още търсите? Пробвайте нашите търсачки за продукти по-долу

Спиращи дъха детайли, творческа свобода: Научете за 4K гамата на Canon
  • Canon
  • Фотоапарати