Full Frame DSLR Camera

Пънокадров DSLR и безогледален

Комбинирайте невероятно качество на изображенията с изключително представяне.

Уловете всеки цвят и детайл с пълнокадровите фотоапарати

Пълнокадровите фотоапарати на Canon предлагат широк динамичен обхват, за да се запазят детайлите в силно осветените точки и в сенките, изображения с нисък шум директно от фотоапарата и малка дълбочина на рязкост за смайващи портрети. Те са създадени да предоставят професионални резултати при всяка една снимка, която правите.

Capture every colour and detail with Full-Frame cameras

Възползвайте се още от творческите си умения с пълнокадровите безогледални фотоапарати

Пълнокадровите безогледални фотоапарати на Canon напредват чрез следващо поколение оптична и бързо фокусираща технология. Тя предлага предимствата на пълнокадровия сензор с високо качество на изображенията дори при слабо осветление.

Пълнокадровите ни DSLR фотоапарати

Открийте нашата гама от пълнокадрови DSLR и разгледайте техните уникални функции и предимства.

EOS 5D Mark IV

EOS 5D Mark IV

Безкомпромисно качество на изображенията и съвършено професионално изпълнение.

Научете повече

Пълнокадров DSLR

Защо пълнокадров на Canon?

Уловете бъдещето

Системата EOS R се основава на революционен байонет за обектива, предлагащ повече творчески възможности и още по-динамични начини за улавяне на всеки момент. Тя предефинира границите на фотографията и заснемането на филми.

Научете повече

EOS R system shot in front of an orange wall

Уловете всички детайли

Пълнокадровите CMOS сензори на Canon ви позволяват да заснемате изображения с наситена визия и усещане благодарение на своя широк динамичен обхват, който свежда загубата на детайли в сенките или силно осветените точки до минимум. А в постобработката можете да направите повече с вашите файлове благодарение на голям обсег на експозиция.

Capture all the details

Снимане при тъмни условия с минимален шум

Изображенията с нисък шум и висока яснота са гарантирани при използването на пълнокадров фотоапарат на Canon благодарение на големи сензори, които улавят колкото се може повече светлина, и DIGIC процесори, които намаляват изкривяванията, развалящи снимките.

Shoot in dark conditions with minimal noise

Създавайте смайващи портрети

Пълнокадровият обхват на Canon предлага значително по-плитка дълбочина на рязкост отколкото фотоапарати с по-малки сензори, което означава, че когато ги използвате за заснемане на портрети, можете да изолирате изключително ясно обект на разфокусиран фон за силно стилизирани снимки, които изглеждат професионално направени.

Produce stunning portraits

Всички обективи

Обективите на Canon са известни в целия свят заради изключително ярките, ясни и красиви изображения, изпълнени с цвят и контраст, които предоставят. Те комбинират майсторството с най-новата оптична технология, за да гарантират снимки и филми с превъзходно качество.

Открийте още

Колекция обективи на Canon

Намерете правилната система за вас

Вече над 30 години легендарната система EOS дава предимство на фотографи и режисьори. С нашата гама от фотоапарати и обективи пътят към изключителната креативност никога не е бил по-лесен.

Научете повече

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R и EOS M50

В ръцете на професионалистите

EOS R бе приет мигновено от широк набор от професионални фотографи и режисьори. Открийте как са го тествали до краен предел, за да сътворят изображения и филми, които са мислили, че не е възможно да бъдат създадени.

Вижте всички статии

Може да се заинтересувате и от

Canon Professional Services

Members get access to CPS Priority Support, both locally and at major events; a priority Fast Track repair service; and — depending on your level of membership — free back-up equipment loans plus return shipping and discounts on maintenance. They can also enjoy exclusive members’ offers.

Join

Learn more

Canon Professional Services