Canon Camera

СЪОБЩЕНИЕ ЗА РАЗРАБОТКА НА НОВ ПРОДУКТ

Изпреварване.

Задминаване на конкуренцията.

Уловете скоростта по начин, който е бил немислим досега. EOS R3 е новият високопроизводителен и високоскоростен безогледален фотоапарат, който ще даде началото на нова епоха за професионалната спортна фотография и създаването на филми – очаквайте скоро.

Новият високопроизводителен, високоскоростен безогледален професионален фотоапарат.

Фотоапарат, проектиран да заснеме най-бързо движещото се действие по начин, който се е смятал за невъзможен. Предназначен за заснемане на обекти, движещи се с висока скорост. Създаден, за да отговори на изискванията на професионалните спортни потребители с изключителна отзивчивост, висока чувствителност, надеждност и издръжливост.

Регистрирайте се сега

Бъдете първите, които ще получат най-новите актуализации за EOS R3 и поддържайте връзка за допълнителни новини.
EOS R3

Експлозивна скорост

EOS R3 идва. Първият EOS, който разполага с изцяло нов наслоен BSI CMOS сензор, разработен от Canon и комбиниран със силата на процесора за обработка на изображения DIGIC X. Представете си съвсем ново измерение на високоскоростната фотография и създаване на филми. Снимайте с 30 fps с пълно AF/AE проследяване с минимално изкривяване на изображението, когато се използва електронният затвор.

EOS R3

Овладяване на движението

Фокусирането на EOS R3 е издигнато на ново ниво и е в състояние точно да проследява и фокусира върху по-бързо движещо се действие. Следващото поколение Dual Pixel CMOS AF може надеждно да проследява обектите с пълни 30 fps. От Canon са развълнувани да добавят нов обект към AF проследяването в EOS R3.

EOS R3

Изключително отзивчив

Представяме изключително новаторската система за управляване на AF с очи на ново поколение фотографи. Тази система за управление на AF е проектирана от нулата за 21-ви век. Представете си възможността просто да изберете и преместите точката за AF с окото си с помощта на визьора EOS R3. Системата за управление на AF с очи на Canon предлага несравним контрол върху AF. Корпусът, вдъхновен от серията EOS R3 и EOS-1D, позволява изключително интуитивен контрол в най-взискателните професионални ситуации.

EOS R3

Създаден за професионалисти

Със серията EOS-1D, устойчива на прах и вода, EOS R3 предлага професионални нива на устойчивост на атмосферни влияния, устойчиви на неблагоприятните метеорологични условия, с които професионалните фотографи редовно се сблъскват. Още по-хубавото е, че разполага с вградена ръкохватка, която потребителите на серията EOS-1D обичат и на която имат доверие.

EOS R3

Усъвършенствани възможности за свързване

EOS R3 е напълно съвместим с наскоро обявеното приложение за смартфон Mobile File Transfer, предоставяйки нов начин за предаване на изображения, докато сте в движение.

EOS R3

Система от следващо поколение

Използвайки RF гнездото, EOS R3 отваря вратата към недостижими преди това възможности; невиждано оптично съвършенство и несравнима производителност на AF.

Регистрирайте се сега

Бъдете първите, които ще получат най-новите актуализации за EOS R3 и поддържайте връзка за допълнителни новини.

Нови RF обективи от Canon

Разгледайте тези нови обективи за RF системата, създадени да работят безпроблемно с EOS R3 и всички EOS R фотоапарати, като издигат фотографията и правенето на филми до нива, които никога не сте смятали за възможни.

Вижте по-подробно

Системата Canon EOS R предлага пълна гама от пълнокадрови RF обективи с изключително качество, като се възползва в пълна степен от големите сензори, мощността за обработка на изображения и напредъка на оптичните технологии.