Canon Camera

СЪОБЩЕНИЕ ЗА РАЗРАБОТКА НА НОВ ПРОДУКТ

Изпреварване.

Задминаване на конкуренцията.

Мимолетни моменти във времето, заснети с фотоапарат по начини, които никога не сте предполагали, че са възможни. Добре дошли в EOS R3. Нашият нов високопроизводителен и високоскоростен безогледален фотоапарат бележи нова ера за спортни фотографи, фотографи на дивата природа и фотожурналисти, както и творчески режисьори. Очаквайте скоро.

Безпрецедентна скорост и производителност от безогледален фотоапарат, създаден за професионалисти.

Фотоапарат, проектиран да улавя най-бързо движещото се действие. Проектиран за заснемане на обекти, движещи се с висока скорост, и създаден, за да отговори на взискателните изисквания на професионалните фотографи с изключителна отзивчивост, висока чувствителност, надеждност и издръжливост.

Регистрирайте се сега

Бъдете първите, които ще получат най-новите актуализации за EOS R3 и поддържайте връзка за допълнителни новини.
EOS R3

Експлозивна скорост при 30 fps.

В основата на EOS R3 стои чисто новият наслоен сензор с фоново осветление, който работи в синхрон с нашия процесор за обработка на изображения DIGIC X от световна класа. Заедно те позволяват заснемане на висококачествени файлове в RAW формат със зашеметяващите 30 fps с пълно AF/AE проследяване.

Спиращата дъха скорост на новия сензор на фотоапарата също променя коренно това, което може да се направи с електронен затвор. Синхронизирането на светкавицата е възможно, когато се използват външни Speedlite, а изкривяването на бързодвижещите се обекти практически се елиминира.

xyz

Овладяване на движението.

Способността на EOS R3 да следи движещите се обекти около кадъра, като ги държи ясно фокусирани, е невиждана досега. Дори когато снимате RAW файл при 30 fps, нашият Dual Pixel CMOS AF от следващо поколение проследява надеждно и уверено обектите.

Ние отведохме възможностите за проследяване на обекти до нови висоти. Наред с режимите на AF за проследяване на хора и животни (включително птици), които се предлагат от нашите фотоапарати EOS R5 и EOS R6, EOS R3 също проследява състезателни автомобили и мотоциклети – идеално за фотографи на моторни спортове.

А когато условията се тежки, фотоапаратът вече може да фокусира в екстремни нива на тъмнина: при нива на осветеност от –7 EV1 или по-ниски.

EOS R3

Вижте. Реагирайте. Отговорете.

Използвали ли сте някога толкова усъвършенстван фотоапарат, че сякаш чете мислите ви? С нашата уникална технология за автофокус на очи, EOS R3 фокусира там, където гледате. Този несравним контрол върху AF позволява на фотоапарата да реагира толкова бързо, колкото и вие – реагирайки бързо на постоянно променящите се сцени.

При слаба светлина EOS R3 предлага до осем стъпки за защита срещу разклащане на фотоапарата2 благодарение на нашата революционната технология със стабилизатор на образа (IS). Собственият сензор за изместване на IS на фотоапарата работи в тандем с оптичния IS, вграден в много гнезда за RF обектив, за резултат, който ви позволява да снимате без статив при много слаба светлина или докато използвате голяма скорост на затвора, за да замъглите умишлено движението.

Изглед отзад на EOS R3

Създаден за филмите.

EOS R3 се справя със заснемането на видео с кинематографско качество толкова лесно, сякаш прави просто снимки. Изпълнен с функции, които дават възможност на режисьорите да достигнат нови нива на творчество, фотоапаратът може да заснеме 4K с предискретизация или RAW кадри вътрешно на CFexpress карта. Canon Log 3 предоставя по-голям динамичен обхват и възможности за цветови корекции.

От решаващо значение е, че същото разпознаване на обекти, което е на разположение на фотографите, е достъпно и за видеографите, така че можете да проследявате движещи се обекти около кадъра, като ги държите ясно фокусирани дори когато работите

Страничен изглед на EOS R3 с обектив RF 600mm F4 L IS USM

Създаден за професионалисти.

EOS R3 е създаден да издържа на предизвикателствата на ежедневната професионална употреба. Неговият корпус от магнезиева сплав е запечатан също толкова добре, колкото нашите легендарни фотоапарати от серията EOS-1D, така че може да се справи с прах и вода при тежки условия. Слотовете за две карти позволяват файловете с изображения да се записват на SD или CFExpress носител.

Фотоапаратът се захранва от висококапацитетна LP-E19 батерия – същата като тази, която се намира в нашия фотоапарат EOS-1DX III. Това гарантира, че EOS R3 ще се побере навсякъде в настоящето ви оборудване и може да работи с всички резервни батерии, които вече имате.

Всъщност, ако някога сте използвали фотоапарат от серията EOS-1, тогава много от органите за управление на EOS R3 ще са ви познати. А ако не сте, ние знаем, че ще се влюбите в инстинктивното позициониране на неговите органи за управление и ергономичния му захват.

Фотоапаратът предлага избор от органи за управление, като мултиконтролерът и интелигентният контролер попадат инстинктивно в обсега на палеца ви за напълно интуитивна работа. Три персонализируеми селектора на фотоапарата, както и пръстен за управление на обектива на всеки адаптер за RF обектив, позволяват скоростта на затвора, диафрагмата, ISO и компенсацията на експонацията да се регулират лесно, когато сте вдигнали фотоапарата на окото си. EOS R3 е оборудван и с подвижен екран, който ви позволява да композирате лесно от творчески гледни точки.

EOS R3

Усъвършенствани възможности за свързване.

Свързаността е от жизненоважно значение за спортните фотографи фотожурналистите. EOS R3 използва своя кабелен LAN контакт и 5 GHz Wi-Fi3 за комуникация с компютърни мрежи, лаптопи и мобилни устройства за бързо и лесно споделяне на изображения. EOS R3 е съвместим и с нашето приложение Mobile File Transfer, което позволява на професионалните фотографи да добавят метаданни и да предават изображения от смартфон, когато няма налична Wi-Fi връзка.

EOS R3 се отличава с ново чехълче за аксесоари, което осигурява предаване на данни и мощност за новите са аксесоари, когато е свързано към фотоапарата.

EOS R3

Силата на EOS R.

Използвайки гнездо за RF обектив, EOS R3 отваря вратата към недостижими преди това възможности – невиждано оптично съвършенство и несравнима производителност на AF. EOS R3 съчетава тези огромни подобрения в производителността с познатия дизайн и здравата конструкция на нашите световноизвестни EOS-1D фотоапарати. Резултатът не само трансформира вашето творчество, но и се вписва в настоящата ви система, заедно с обективите, фотоапаратите и светкавиците Speedlite, които вече използвате и на които се доверявате.

Регистрирайте се сега

Бъдете първите, които ще получат най-новите актуализации за EOS R3 и поддържайте връзка за допълнителни новини.

Нови RF обективи от Canon

Разгледайте тези нови обективи за RF системата, създадени да работят безпроблемно с EOS R3 и всички EOS R фотоапарати, като издигат фотографията и правенето на филми до нива, които никога не сте смятали за възможни.

Вижте по-подробно

Системата Canon EOS R предлага пълна гама от пълнокадрови RF обективи с изключително качество, като се възползва в пълна степен от големите сензори, мощността за обработка на изображения и напредъка на оптичните технологии.

  1. За снимки само с f/1.2 обектив, с изключение на RF обективи с покритие за дефокусно изглаждане (DS), като се използва централна AF точка и AF при единична снимка, използвани при стайна температура и ISO 100.
  2. На базата на стандартите на CIPA при използване на RF 24-105mm F4 L IS USM, измерено в посоки на накланяне и завъртане при фокусно разстояние 105 mm.
  3. Само за модели, съвместими с 5 GHz Wi-Fi. Спецификациите може да се различават в зависимост от държавата и региона.