Lenses for EOS R

Обективи за EOS R

Разгледайте гамата от следващо поколение EOS R система от обективи за превъзходна оптика.

Разгледайте всяка възможност

Фотографите и режисьорите могат да проучат множество нови възможности за творческо снимане с Canon EOS R. Иновативните обективи RF и RF-S осигуряват изключително бързо фокусиране и невероятно оптично качество. Адаптерите EOS R осигуряват безпроблемен достъп до съществуващи обективи EF и EF-S без загуба на производителност.

Филтър за обективи EOS R

Използването на обективи EF и EF-S със системата EOS R изисква адаптер за EOS R, предлагащ пълна съвместимост без загуба на производителност.

Търсите конкретен RF обектив? Уточнете търсенето си
Филтриране по

canon-camera

Универсален, компактен и лек 100-400mm вариообектив от серия RF със стабилизатор на образа за 5 стъпки по-ниска скорост на затвора за заснемане на дива природа и динамични сцени.

Научете повече

canon-camera

Професионален RF макрообектив – RF 100mm F2.8L MACRO IS USM е идеален за заснемане на изображения в 1,4x реалния размер без статив и зашеметяващи портрети с качество от серията L.

Научете повече

canon-camera

1200 mm супер телеобектив от серията RF с усъвършенствано управление и дизайн за спиращи дъха резултати при снимане на диви животни, спорт и отдалечени детайли.

Научете повече

canon-camera

Телеобектив 135mm от серия L с бърза диафрагма с голям отвор f/1.8 и стабилизатор на образа за 5,5 стъпки по-ниска скорост на затвора за творческо снимане – през деня или през нощта.

Научете повече

canon-camera

Най-широкоъгълният RF обектив на Canon с фокусно разстояние 14 – 35 mm комбинира висока рязкост с прецизност от серия L, а снимането без статив е лесно със стабилизатор на образа за 5,5 стъпки по-ниска скорост на затвора.

Научете повече

canon-camera

Компактен и ценово достъпен ултраширокоъгълен пълнокадров 16 mm обектив за серията EOS R, предназначен за влогъри и създателите на творческо съдържание.

Научете повече

canon-camera

Мощен и преносим с превъзходно качество на изображението, супер телеобектив с RF гнездо е идеален за фотографи на дива природа, динамични сцени и спорт.

Научете повече

canon-camera

Заснемете света в зашеметяваща виртуална реалност с този новаторски обектив от серия L, създаден да направи вашето VR пътешествие възможно най-безпроблемно.

Научете повече

canon-camera

Компактен, тих и лек 50 mm RF обектив с фиксирано фокусно разстояние и широк отвор на диафрагмата f/1.8 – перфектен избор, за да овладеете творческата си визия.

Научете повече

canon-camera

Последната дума в качеството на изображенията на супер телеобективите в преносим високопроизводителен дизайн за RF системата.

Научете повече

canon-camera

RF 70-200mm F4L IS USM е незаменим компактен и лек варио телеобектив от серия L, който е идеален за пътувания и за заснемане на спортове/дива природа и портрети.

Научете повече

canon-camera

800 mm супер телеобектив от серията RF с усъвършенствано управление и дизайн, които ще разширят творческите ви граници.

Научете повече

canon-camera

Вариообектив APS-C от серията EOS R с диапазон от широк ъгъл до телефото, който е идеален за туристическа фотография, фотография на дивата природа, спортна и лайфстайл фотография.

Научете повече

canon-camera

Стандартен вариообектив APS-C за серията EOS R, който е идеален за ежедневни ситуации, като семейна фотография, лайфстайл, портрети и празници.

Научете повече

RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM

RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM предлага рязкост и гъвкавост с изключителна мощност на супер телеобектив и стабилизатор на образа от 5 стъпки в компактен корпус.

Научете повече

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM Lenses

Ултраширок и изключително ясен благодарение на оптичното качество и стабилизиране на изображението в 5 стъпки на серията L за динамични ъгли дори в тесни пространства

Научете повече

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Идеалният обектив за ежедневна употреба за ентусиасти, които използват пълнокадрови безогледални фотоапарати. Лесният за използване RF 24-105mm F4-7.1 IS STM е лек, компактен и е готов да издигне фотографията ви на следващо ниво.

Научете повече

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Добавете професионално предимство към вашата пълнокадрова безогледална фотография с 24 – 70 mm вариообектив, отличаващ се с бърз отвор на диафрагмата и стабилизатор на изображението от 5 стъпки.

Научете повече

RF 50mm F1.2L USM

Обектив с фиксирано фокусно разстояние 50mm f/1.2 за изключителна острота плюс суперхарактеристики при слаба светлина.

Научете повече

RF 85mm F1.2L USM

RF 85mm F1.2L USM предлага безкомпромисна острота за портрети заедно с превъзходна работа при слабо осветление и творчески възможности.

Научете повече

Canon RF 85mm F2 MACRO IS STM

RF 85mm F2 MACRO IS STM предлага гъвкавост за снимане в близък план с фина компресия на перспективата и стабилизатор на образа за 5 стъпки по-ниска скорост на затвора в компактно и леко тяло.

Научете повече

Съвместимост с EOS R RF

Системата EOS R наследява всички предимства от системата EOS и освен своята собствена гама от обективи предлага и пълна съвместимост със съществуващите оптики EF и EF-S с адаптер заедно с гамата светкавици и аксесоари Speedlite.

Вижте статията

EOS R RF Mount Compatibility

Може да се заинтересувате също и от...