Lenses for EOS R

Обективи за EOS R

Разгледайте гамата от следващо поколение EOS R система от обективи за превъзходна оптика.

Разгледайте всяка възможност

Фотографите и режисьорите могат да проучат множество нови възможности за творческо снимане с Canon EOS R. Иновативните обективи RF осигуряват изключително бързо фокусиране и невероятно оптично качество. Адаптерите EOS R осигуряват безпроблемен достъп до съществуващи обективи EF и EF-S без загуба на производителност.

Филтър за обективи EOS R

Използването на обективи EF и EF-S със системата EOS R изисква адаптер за EOS R, предлагащ пълна съвместимост без загуба на производителност.

Търсите конкретен RF обектив? Уточнете търсенето си
Филтриране по

canon-camera

Универсален, компактен и лек 100-400mm вариообектив от серия RF със стабилизатор на образа за 5 стъпки по-ниска скорост на затвора за заснемане на дива природа и динамични сцени.

Научете повече

canon-camera

Професионален RF макрообектив – RF 100mm F2.8L MACRO IS USM е идеален за заснемане на изображения в 1,4x реалния размер без статив и зашеметяващи портрети с качество от серията L.

Научете повече

canon-camera

Най-широкият RF обектив на Canon предлага детайлност с прецизност от серия L, от 14 – 35 mm, докато държането в ръка е лесно със стабилизатор на изображението в 5,5 стъпки.

Научете повече

canon-camera

Компактен и достъпен ултраширок, пълнокадров 16 mm обектив за серията EOS R, предназначен за влогъри и създателите на творческо съдържание.

Научете повече

canon-camera

Мощен и преносим с превъзходно качество на изображението, супер телеобектив с RF гнездо е идеален за фотографи на дива природа, динамични сцени и спорт.

Научете повече

canon-camera

Компактен, тих и лек 50 mm RF обектив с фиксирано фокусно разстояние и широк отвор на диафрагмата f/1.8 – перфектен избор, за да овладеете творческата си визия.

Научете повече

canon-camera

Последната дума в качеството на изображенията на супер телеобективите в преносим високопроизводителен дизайн за RF системата.

Научете повече

canon-camera

Основният компактен и лек телефото вариообектив от серия L RF 70-200mm F4L IS USM е идеален за пътувания, за заснемане на спортове/дива природа и портрети.

Научете повече

RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM

RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM предлага рязкост и гъвкавост с изключителна мощност на супер телеобектив и стабилизатор на образа от 5 стъпки в компактен корпус.

Научете повече

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM Lenses

Ултраширок и изключително ясен благодарение на оптичното качество и стабилизиране на изображението в 5 стъпки на серията L за динамични ъгли дори в тесни пространства

Научете повече

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Идеалният обектив за ежедневна употреба за ентусиасти, които използват пълнокадрови безогледални фотоапарати. Лесният за използване RF 24-105mm F4-7.1 IS STM е лек, компактен и е готов да издигне фотографията ви на следващо ниво.

Научете повече

RF 24-105mm F4L IS USM

Лек и многофункционален вариообектив 24-105mm f/4 от серия L с бърз и тих автофокус и стабилизиране на изображението в 5 стъпки.

Научете повече

Гъвкаво 10x увеличение за системата EOS R, което предлага гъвкавост в един единствен преносим обектив.

Научете повече

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Добавете професионално предимство към вашата пълнокадрова безогледална фотография с 24 – 70 mm вариообектив, отличаващ се с бърз отвор на диафрагмата и стабилизатор на изображението от 5 стъпки.

Научете повече

RF 28-70mm F2L USM

Супербързият и яркият обектив 28-70mm f/2 от серия L осигурява невероятни резултати дори при слаба светлина.

Научете повече

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Макрообектив 35mm f/1.8 с бърз отвор на диафрагмата за широкоъгълна перспектива, близко фокусиране и хибриден IS.

Научете повече

RF 50mm F1.2L USM

Обектив с фиксирано фокусно разстояние 50mm f/1.2 за изключителна острота плюс суперхарактеристики при слаба светлина.

Научете повече

RF 600mm F11 IS STM side

Революционен супер телеобектив, който е компактен и лек, перфектен за фотографи на дивата природа, сафари или влакове.

Научете повече

RF 70-200mm F2.8L IS USM

Като основен обектив в професионалното трио от вариообективи RF 70-200mm F2.8L IS USM е перфектният спътник за новини, спорт и пътуване.

Научете повече

rf800mm-f11-is-stm-side_800x800-bd5f2b9a-6910-11ea-a071-b083fea007f2

Компактен, лек и мощен супер телеобектив, насочен към ентусиастите на дивата природа, търсещи върховния обсег.

Научете повече

RF 85mm F1.2L USM

RF 85mm F1.2L USM предлага безкомпромисна острота за портрети заедно с превъзходна работа при слабо осветление и творчески възможности.

Научете повече

Canon RF 85mm F2 MACRO IS STM

RF 85mm F2 MACRO IS STM предлага гъвкавост за снимане в близък план с фина компресия на перспективата и стабилизатор на образа за 5 стъпки по-ниска скорост на затвора в компактно и леко тяло.

Научете повече

Съвместимост с EOS R RF

Системата EOS R наследява всички предимства от системата EOS и освен своята собствена гама от обективи предлага и пълна съвместимост със съществуващите оптики EF и EF-S с адаптер заедно с гамата светкавици и аксесоари Speedlite.

Вижте статията

EOS R RF Mount Compatibility

Нуждаете се от помощ, за да откриете обектив?

Заснемете това, което обичате с вашия фотоапарат EOS. Използвайте един от нашите инструменти за избор на обектив, за да намерите обектива, който е подходящ за вас.

Може да се заинтересувате също и от...