Canon EOS R5

Canon EOS R5

Нова концепция за професионални безогледални фотоапарати

Ваш. За заснемане

Canon Inc. обявява разработката на EOS R5. Професионален пълнокадров безогледален водещ фотоапарат, който предлага на фотографи и режисьори множество новаторски функции.

Заявете Вашия интерес за системата EOS R

Бъдете първите, които ще получат най-новите актуализации на EOS R5 и новите RF обективи, оферти от Canon, съвети и уроци, последните новини и покани за местни събития.

Регистрирайте се сега

Нова ера в качеството на изображенията

Нови стандарти за снимки с висока разделителна способност и феноменално качество на 8K видеото. EOS R5 повишава качеството на изображението на напълно ново ниво за снимки и филми с изключително бърз 20 fps електронен затвор или 12 fps механично. EOS R5 е създаден, усъвършенстван и изграден за великолепие.

A new era in image quality

Бъдете режисьор

Отдайте се на най-добрата си работа за зашеметяващо 8K видео и се насладете на перспективата за нови вълнуващи възможности за творческо заснемане. Предлагайки пълна ширина на 8K сензора при 30p производителност при вътрешен запис на видео с Dual Pixel AF, който е наличен във всички 8K режими, EOS R5 ви позволява напълно да разширите жанра на създаване на филми и да изследвате нови динамични начини за разказване на вашата история.

Be the filmmaker

Повече от номинална стойност

Сега всичко е на фокус. С усъвършенствано AF проследяване на животни EOS R5 може да разпознава кучета, котки и птици, като засича тялото, лицето или очите на обекта.

More than face value

Нови стандарти в стабилността

За първи път на който и да е фотоапарат на Canon се предлага вградена стабилизация на изображението, която работи в хармония с обективи RF на Canon с IS, за да осигури най-добрите изключително резки изображения и филми без трептене. Заснемайте снимки или филми без статив със знанието, че винаги ще постигнете най-гладките и резки резултати.

New standards in stability

Облачна свързаност. А след това и малко

Снимайте и прехвърляйте изображения и видео в движение благодарение на вградения Wi-Fi, който може да се свърже с новата услуга image.canon на Canon. Съвместим с функцията за автоматичен трансфер на изображения, EOS R5 ви позволява да снимате и редактирате в движение или да изтегляте автоматично на вашия домашен компютър.

Cloud connected. And then some

Универсален и адаптивен

За производителност, която има значение, погледнете под кожата. Двойните слотове за карти означават много по-дълго време за снимане. И тъй като EOS R5 е част от невероятното семейство EOS R, със зашеметяващото RF гнездо, което предлага най-доброто качество и адаптивност, той е съвместим и с невероятната гама обективи EF на Canon благодарение на избор на RF-EF адаптери за безпроблемна интеграция.

Versatile and adaptable

Може да се заинтересувате и от…

Canon Professional Services

Членовете получават достъп до поддръжка от CPS, както на местно ниво, така и на значими събития; приоритетно ремонтно обслужване и в зависимост от нивото ви на членство безплатно заместващо оборудване за периода на ремонт.

Присъединете се

Научете повече

Canon Professional Services