Interchangeable Lens Cameras

Фотоапарати със сменяеми обективи

Разгледайте фотоапаратите със сменяеми обективи на Canon и открийте нови творчески начини за заснемане на вашия обект.

Разгледайте EOS R

Системата EOS RИновативната технология на Canon е в основата на системата EOS R, която предоставя нови обективи и по-бърза скорост на фокусиране. Тя се интегрира в цялата система EOS на обективите EF и EF-S чрез адаптер, както и светкавици Speedlite и аксесоари.

Открийте EOS R System

DSLR фотоапаратиDSLR фотоапаратите на Canon предлагат широк динамичен обхват, за да се запазят детайлите в силно осветените точки и в сенките, изображения с нисък шум директно от фотоапарата и малка дълбочина на рязкост за смайващи портрети. Те са създадени да предоставят професионални резултати при всяка една снимка, която правите.

Разгледайте гамата от DSLR

Компактни безогледалниНашата компактна гама EOS M от безогледални фотоапарати комбинира най-доброто от компактните фотоапарати и DSLR на Canon, за да предостави снимки и филми с превъзходно качество, наситени с детайли, цветове и атмосфера – дори при слаба светлина.

Разгледайте безогледалната гама EOS M

Открийте системата за своите нужди

Вече над 30 години легендарната система EOS дава предимство на фотографи и режисьори. С нашата гама от фотоапарати и обективи пътят към изключителната креативност никога не е бил по-лесен.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Всички обективи

Обективите на Canon са известни в целия свят заради изключително ярките, ясни и красиви изображения, изпълнени с цвят и контраст, които предоставят. Те комбинират майсторството с най-новата оптична технология, за да гарантират снимки и филми с превъзходно качество.

Разгледайте сега

All lenses

Не сте сигурни кой модел за изберете?

Използвайте нашия селектор за фотоапарати и намерете идеалния фотоапарат.

Намери моя фотоапарат

Селектор за Canon DSLR фотоапарати

Вдъхновете се, регистрирайте се сега

Никога не пропускайте най-новите оферти от Canon, съвети и уроци, новини и покани за местни събития.

Регистрирайте се сега

  • Canon
  • Фотоапарати
  • Фотоапарати със сменяеми обективи – безогледални и компактни