РЕШЕНИЯ ЗА ИЗОБРАЖЕНИЯ

Решения за изображения за снимки и видео

Обърнете внимание на многото области в индустрията и търговията, където нашите решения за изображения могат да се използват за подобряване и развитие на бизнеса ви.
alt text

Търговска снимка

Открийте как да произвеждате големи обеми, висококреативни изображения на стоки за вашия уебсайт или каталози, като създадете рентабилно и висококачествено съдържание, за да вдъхнете живот на продукта си и да оптимизирате марките си.

3D фотограметрия

3D фотограметрията е процес на правене на измервания от снимки. Проучете как бързо и лесно да сканирате, редактирате и възпроизвеждате физически елементи в цифрова среда.

alt text
GettyImages-1187651037

Фотокабина

Фотокабината е станция за изображения „всичко в едно“, която предлага бърз и лесен начин за заснемане на портрет на голямо разнообразие от събития и функции. Просто позирайте, натиснете и вземете разпечатка за секунди. Благодарение на Canon това е едновременно рентабилно за работа и много забавно за използване.

SDK

Възможността за интегриране на управление на фотоапарата в приложенията на бизнес софтуера означава, че контролът на фотоапарата и принтера може да се управлява автоматично. Разберете как това опростяване на цялостните процеси намалява разходите и спестява време.

Inspection SDK Fashion
Inspection Wind Turbines

Проверка

Много организации разчитат до голяма степен на оборудването на Canon, за да помогнат за идентифицирането и записването на голямо разнообразие от жизненоважни данни от проверките. Открийте как специализираните решения за софтуер и фотоапарати на Canon увеличават ефективността на производствения ви работен процес и много различни автоматизирани системи.

Корпоративна фотография и видео

Висококачествената фотография и видеоклипове за вашата организация са важни комуникационни инструменти, които са от изключително значение за повишаването на осведомеността за марката и изпращането на правилното послание до вашите клиенти. Научете как Canon предлага ефективни и рентабилни начини за предаване на вашето послание.

Corporate photography and video
Canon Camera

Биометрични данни

Значки за сигурност, документи за самоличност, пропуски за събития и други; решенията за изображения от Canon предлагат на вашия бизнес по-добри начини за поддържане на сигурността на вашия персонал.

Свържете се с нас

Научете повече за пълната ни гама от продукти и услуги, подходящи за нуждите на вашия бизнес