РЕШЕНИЯ ЗА ИЗОБРАЖЕНИЯ

Комплект за разработка на софтуер (SDK)

Присъединете се към програмата за разработчици на Canon, за да прецизирате и адаптирате работните си процеси за изображения, като използвате най-съвременната технология, за да подобрите бизнеса си.

Комплект за разработка на софтуер (SDK)

Предимствата на Canon SDK

Canon инвестира много в предлагането на най-рентабилното и най-гъвкавото решение за висококачествена фотография на клиентите. Предимствата на комплекта за цифрова разработка на софтуер (EDSDK) за EOS позволяват на потребителите да управляват фотоапарати на Canon дистанционно от компютър с Windows или Mac и да използват един и същ код във всички съвместими фотоапарати на Canon. За да се възползвате от мултиплатформена поддръжка на избрани модели за бързо разработване, новият API за управление на фотоапарата (CCAPI) обхваща множество платформи, което позволява безжично използване във всяка среда, като Windows, Mac, Android, iOS или Linux.

 • alt text

  ПРЕДИМСТВА

  Отдалечено заснемане

  Открийте, свържете и включете фотоапарата.

 • alt text

  ПРЕДИМСТВА

  Live view наблюдение

  Проверете обекта за експонация и композиция

 • alt text

  ПРЕДИМСТВА

  Прехвърляне на изображения

  Изтеглете и изтрийте изображения и форматирайте карти

 • alt text

  ПРЕДИМСТВА

  Настройки на фотоапарата

  Проверете и променете настройките на фотоапарата, включително скоростта на затвора, блендата и ISO

Как работи

EDSDK и CCAPI се описват най-добре като интерфейси за програмиране на приложения (API), които позволяват контрола на функционалността на фотоапарата за авторите на софтуер, за да предоставят решения на компаниите, за които работят или които притежават. Възможността за интегриране на контрола на фотоапарата в техните софтуерни приложения означава, че контролът на фотоапарата може да се управлява автоматично, за да генерира изображения и да прехвърля данни незабавно. Това опростяване на цялостните процеси намалява разходите и спестява време.

Присъединете се към нашия портал за разработчици

Програмата за разработчици на Canon дава възможност на бизнеси и разработчици на трети страни от всички категории да изтеглят SDK и да се свързват с продукти и технологии на Canon, както и да получават ценна подкрепа и съвети.

Сътрудничество с нас

Регистрираните разработчици могат да получат достъп и да изтеглят подробна документация, информация за API и да използват специална софтуерна библиотека, както и да взаимодействат с други потребители. Тези технически ресурси са предназначени за софтуерни инженери за изграждане на богати на функции, персонализирани приложения около нашите продукти.

alt text

ОТНОСНО CANON

Защо Canon?

Canon е водещо име в областта на обработката на изображения и е такова вече над 80 години. Ние сме водещият доставчик на решения за потребителски, бизнес към бизнес и индустриални цифрови изображения. Изображенията са в основата на нашия бизнес и ние сме посветени на това да помогнем на хората да преосмислят какво е възможно чрез висококачествена фотография и видео.

In a studio, a man adjusts a studio light pointing at a handbag while a colleague seated at a desk views the image of the handbag in software on a monitor.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПОМОЩ?

Желаете ли да научите повече за този продукт?

Related articles