Обективи RF и RF-S

Обективите RF и RF-S предлагат по-високо качество, скорост и работа благодарение на изключителната оптична технология и дизайн. Проектиран за бъдещето с подобрени видео възможности, плюс полезни щрихи, като пръстен за управление и по-компактен размер.

Нека ви помогнем да намерите идеалния обектив за вас на Canon

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.

Гама обективи RF и RF-S

Бързи обективи RF и RF-S с дори още по-високи нива на оптична яснота се предоставят като стандартна опция със системата EOS R.

40 Продукти

  40 Продукти

  Приложени филтри

  • Ултраширокоъгълен обектив

   RF 10-20mm F4L IS STM

   Диапазон от ултраширокоъгълни фокусни разстояния в компактен професионален вариообектив

  • Обективи RF

   RF 100-300mm F2.8L IS USM

   Компактен и лек професионален варио телеобектив с f/2.8, който предлага изключителна рязкост и скорост с несравнима гъвкавост.

  • Телефото вариообектив

   RF 100-400mm F5.6-8 IS USM

   Универсален, компактен и лек 100-400mm вариообектив от серия RF със стабилизатор на образа за 5 стъпки по-ниска скорост на затвора за заснемане на дива природа и динамични сцени.

  • Обективи RF

   RF 100-500MM F4.5-7.1 L IS USM

   RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM предлага рязкост и гъвкавост с изключителна мощност на супер телеобектив и стабилизатор на образа от 5 стъпки в компактен корпус.

  • Макрообектив

   RF 100mm F2.8L Macro IS USM

   Професионален RF макрообектив – RF 100mm F2.8L MACRO IS USM е идеален за заснемане на изображения в 1,4x реалния размер без статив и зашеметяващи портрети с качество от серията L.

  • Обективи RF

   RF 1200mm F8L IS USM

   1200 mm супер телеобектив от серията RF с усъвършенствано управление и дизайн за спиращи дъха резултати при снимане на диви животни, спорт и отдалечени детайли.

  • Телеобектив

   RF 135mm F1.8L IS USM

   Телеобектив 135mm от серия L с бърза диафрагма с голям отвор f/1.8 и стабилизатор на образа за 5,5 стъпки по-ниска скорост на затвора за творческо снимане – през деня или през нощта.

  • Вариообектив с ултраширок ъгъл

   RF 14-35mm F4L IS USM

   Ултраширокоъгълният RF обектив на Canon с фокусно разстояние 14 – 35 mm комбинира висока рязкост с прецизност от серия L, а снимането без статив е лесно със стабилизатор на образа с 5,5 стъпки.

  • Обективи за EOS R

   RF 15-35mm F2.8L IS USM

   Ултраширок и изключително ясен благодарение на оптичното качество и стабилизиране на изображението в 5 стъпки на серията L за динамични ъгли дори в тесни пространства

  • Широкоъгълен обектив

   RF 16mm F2.8 STM

   Компактен и ценово достъпен ултраширокоъгълен пълнокадров 16 mm обектив за серията EOS R, предназначен за влогъри и създателите на творческо съдържание.

  • Обективи RF

   RF 200-800mm F6.3-9 IS USM

   Мощен супер телефото вариообектив с фокусно разстояние 200 – 800 mm, идеален за снимане на динамични сцени, спорт и дива природа.

  • Хибриден RF

   RF 24-105mm F2.8L IS USM Z

   Изключително гъвкав професионален стандартен вариообектив 24 – 105 mm, съчетаващ безкомпромисно хибридно инженерство и функции с изключителна рязкост, идеален за видео или снимки.

  12 / 40 резултатa

  Ръководство за съвместимост на обективи

  Научете повече за различните видове обективи за фотоапарати Canon и дали са подходящи за вашия фотоапарат.

  Система на фотоапарат EOS R

  С нашата интелигентна AF технология и невероятната гама RF обективи наградената EOS R система предлага изключително интуитивен подход към фотографията и заснемането на видеоклипове, като работи безпроблемно с вас, за да ви държи фокусирани върху обекта и творчеството ви.

  EOS R BK FSL
  Отключете силата на системата EOS R за вашия бизнес

  Отключете мощта на EOS R системата за вашия бизнес

  Научете как нашата безогледална система за фотоапарати може да ви помогне да увеличите бизнес потенциала си с безпроблемна интеграция из множество индустрии.

  Разширете обсега си

  Удължителите Canon (известни също като телеконвертори) увеличават ефективното фокусно разстояние на вашия обектив. Изберете правилния удължител за вашия обектив и научете повече защо и как да използвате телеконвертори.

  Съвместим с:
  RF 600mm F11 IS STM, RF 800mm F11 IS STM, RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM

  удължители RF
  Canon Club

  Присъединете се към Canon Club

  Продължавайте да преследвате страстта си и не пропускайте шанса да получите допълнителна подкрепа, вдъхновение, предимства и още.