Обективи за EOS R

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM

Най-бързият ултраширокоъгълен обектив на Canon е част от трите най-важни професионални обективи, отличаващи се с Nano USM мотор, стабилизатор на изображението от 5 стъпки, както и 3 асферични и 2 UD елемента за поразителна острота.

Улавяне на духа на съревнованието

Седнете и вижте филм за това как награденият рекламен и лайфстайл фотограф Matthew Joseph улови подготовката и тренировката на елитен отбор по гребане със система EOS R и вариообектив RF 15-35mm.

Чудесен обектив за...

 • ЖАНР

  Творческо действие

  Използвайте ултраширокото 15-35mm зрително поле на обектива, за да уловите много допълнителни детайли и драматизъм, богати на цвят и контраст, и да откриете нов начин за по-динамично заснемане на действието.

 • ЖАНР

  Пейзажи и архитектура

  Застанете ниско долу за нови вълнуващи ъгли и се насладете на стабилизация на изображението от 5 стъпки, за да заснемете детайла с пълна увереност дори при ниски нива на осветеност.

 • ЖАНР

  Пътувания и репортажи

  Благодарение на компактния размер, изключителното качество на изработка на серия L и бързият максимален отвор на диафрагмата можете да сте сигурни, че този обектив ще разкаже вашата история с подробности и яснота независимо от ситуацията

Голям отвор на диафрагмата и широк ъгъл

Уловете нови творчески ъгли благодарение на бърз и прецизен f/2.8 вариообектив с 15-35mm фокусно разстояние и усъвършенствано стабилизиране на изображението от 5 стъпки

Canon Camera

Забележително оптично качество

Поставете нови стандарти във фотографията си благодарение на три асферични и два UD елемента на обектива, усъвършенствани оптични покрития и диафрагма с 9 елемента

Canon Camera

Бързореагиращ и прецизен

Наслаждавайте се на точно фокусиране благодарение на Nano USM мотор, който осигурява моментален и тих автофокус с изключителна плавност

Canon Camera

Качество на серията L

Снимайте с увереност във всякакви условия благодарение на качеството на серия L с уплътненията срещу атмосферни влияния и флуорното покритие на предните и задните елементи за защита срещу капки вода и прах

Canon Camera

Дайте воля на творчеството си

Системата EOS R наследява всички предимства от системата EOS и освен своята собствена гама от обективи предлага и пълна съвместимост със съществуващите оптики EF и EF-S с адаптер заедно с гамата светкавици и аксесоари Speedlite.

Спецификации

 • F2.8

  За работа при слабо осветление и плитка дълбочина на полето

 • Стабилизатор на образа

  Стабилизиране от 5 стъпки за снимки без трептене

 • Асферични и UD елементи

  За изключително резки изображения

 • Nano USM мотор

  За гладка, бърза и безшумна работа

 • Покритие на конструкцията Subwavelength

  За предотвратяване на отблясъци

 • Пръстен за управление на обектива

  За допълнителен контрол върху ISO, диафрагма и скорост на затвора

Какво включва комплектът

 • RF 15-35MM F2.8L USM

 • Сенник EW-88F

 • Калъф LP1222

 • Капачка на обектива

 • Капачка на обектив E-82 II

Ръце, държащи фотоапарат Canon EOS R и обектив Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.

В ръцете на професионалисти...

Открийте как Canon печели репутацията си за изключителни иновации и качество на изображението и прочетете повече за това как фотоапаратите и обективите се използват от професионалисти от цял свят.

Широкоъгълни обективи

Идеални за улична фотография и пейзажи, широкоъгълните обективи на Canon са създадени да ви позволяват да поберете повече в кадъра. Вижте нашата гама от широкоъгълни обективи.

Свързани продукти

Широкоъгълни обективи

Постигнете по-широко зрително поле и поберете повече в кадъра с нашата гама от широкоъгълни обективи.