Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM

EF 16-35mm f/2.8L II USM

Бърз, много широкоъгълен вариообектив, който предлага отлично качество по периферията на снимките в целия диапазон на увеличение. С постоянна бленда f/2.8 e идеален за професионалисти, които правят снимки при ниска осветеност.

EF 16-35mm f2.8L II USM

Ползи

  • Конструкция и оптика от L серията
  • Бленда f/2.8 в целия диапазон на увеличение
  • Бърз, тих автофокус
  • Асферични и UD елементи на обектива
  • Покрития Super Spectra
  • Кръгла бленда за отлично фоново размазване
  • Подава информация за разстоянието на E-TTL II
  • Мека чанта и сенник за обектив

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM

Качество на серията L


Обективът използва най-високите стандарти на Canon за оптика от серията L, качество на изработка, надеждност и управляемост. Здравата конструкция включва прахо- и влагоустойчиво уплътнения за защита срещу сурови атмосферни условия.

Постоянна бленда с f/2.8


Бързата бленда с f/2.8 предоставя възможност за забележителни резултати при ниска осветеност и управление на дълбочината на рязкост на полето. Блендата е постоянна в целия диапазон на фокусното разстояние, позволявайки на фотографите да поддържат непрекъснато бърза скорост на затвора при увеличение.

Бърз, тих автофокус


Пръстенов ултразвуков мотор USM задвижва изключително бързия автофокус, който работи почти безшумно. Възможно е ръчно механично нагласяне на фокуса през цялото време, без да е необходимо излизане от режима на автофокусиране. Обективът предлага минимално разстояние на фокусиране от 0,28 м в целия диапазон на увеличение.

Добро фоново размазване


Кръглата бленда спомага за създаването на приятно, равномерно фоново размазване и изолирането на обекта при широко отворена бленда.

UD и асферични елементи


EF 16-35mm f/2,8L II USM включва три асферични елемента за постигане на резки изображения от край до край и яснота в целия диапазон на фокусното разстояние. Два UD (с много ниска дисперсия) елемента практически елиминират хроматичните аберации.

Покрития Super Spectra


Покрития за обективи Super Spectra подтискат ореолите и отблясъците, които по-често се появяват при цифровите фотоапарати поради отраженията от сензора на изображения. Покритията спомагат също да се осигури точен баланс на цветовете и висок контраст.

Подава информация за разстоянието на E-TTL II


Обективът подава информация обратно на системата за светкавици E-TTL II на фотоапарата, за да се осигури непрекъснато точно мерене при светкавица.

Аксесоари


Обективът EF 16-35mm f/2.8L II USM се доставя с мека чанта и сенник за обектив.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM, неговите функции и какво може да прави.

Related Products

Lens Guru Mobile App

Запознайте се с основите на фотографията и открийте как сменяемите обективи допринасят за по-доброто качество на вашите снимки.

canon lens guru