ПОМОЩ И ПОДДРЪЖКА

Къде да закупите бизнес решения

Вие сте на правилното място независимо дали търсите продукти на Canon за дома, или за бизнеса.

Намерете акредитиран бизнес партньор на Canon

Бизнес решение

Държава

Град

Бизнес решения

 • Партньори за широкоформатен печат

  Доставят широкоформатни устройства и може да съветват относно услугите и поддръжката от Canon в зависимост от опита на партньорите, като това ще определи портфолиото, което доставят и поддържат.

 • Специализирани партньори за широкоформатен печат

  Специалисти в предоставянето на цялостни решения в пазарните среди на графични изкуства и фотография. Предоставяйки цялостни решения, включително обслужване, консумативи и печатни носители, те също така имат достъп до пълното портфолио за широкоформатен печат на Canon.

 • Партньори за професионален печат

  Партньори, които доставят устройства за нискотиражен производствен печат, като могат да ви посъветват относно услугите и поддръжката за всички ваши изисквания за професионален вътрешнофирмен печат.

 • Специализирани партньори за професионален печат

  Партньори, които са специализирани в професионални решения за печат. Техните знания и експертен опит дават на клиентите увереност, че винаги ще могат да дадат съвет и да предоставят правилните решения за печат за всичките им нужди. Бързината и гъвкавостта на обслужването са ключови качества на тези специалисти. Благодарение на инвестициите си в продажби, обслужване и поддръжка, тези партньори са в идеална позиция да помогнат за увеличаване на полезното време за работа и производителността на своите клиенти.

 • Партньори за сканиране

  Осигуряват ефективна доставка и обслужване на клиенти за цялата гама документни скенери imageFORMULA на Canon, за да отговорят на нуждите на клиентите, нуждаещи се от лесно решение за сканиране у дома, на път или в офиса.

 • Партньори за решения за сканиране

  Специалисти в предоставянето на консултации и съвети на клиенти, които се нуждаят от решение за сканиране, за да решат бизнес задачите си, и предоставят ценен опит и умения, за да осигурят най-подходящото решение от портфолиото документни скенери imageFORMULA на Canon.

 • Партньори за решения за съвместна работа

  Специалисти в предоставянето на цялостно управление на документи и водещи решения за управление на данни и информация, за да помогнат за подобряване на бизнес процесите на организациите. От прости до сложни и специализирани решения, които включват цифрова обработка на поща и автоматизиране на бизнес процесите, до рационализиране и улесняване на работата на клиентите и подкрепа на клиентите по време на техните пътешествия в дигиталната трансформация.

 • Партньори за управлявани услуги за работното пространство

  Експерти в управлението на печатни паркове на организации с решения, услуги и поддръжка в рамките на цялото портфолио на Canon, което включва сканиране, архивиране, сигурно съхранение, достъп и извличане на документи от различни устройства за печат. От настолни и домашни принтери до многофункционални офис принтери и принтери за нискотиражен производствен печат.

 • Партньори за работното пространство

  Предоставят устройства и решения за всички нужди на клиентите от документи, като настолен печат, сканиране и многофункционални устройства в офис среда.