Compact Digital Cameras

Компактни цифрови фотоапарати

Ние разполагаме с идеалния компактен фотоапарат за вас, съдържащ иновативни технологии от Canon – независимо от нивото на уменията ви.

Прецизност в малко и мощно тяло

Страхотните за ежедневието компактни цифрови фотоапарати с фиксирани обективи предлагат преносимост и лекота – перфектни за тези, които искат многофункционален фотоапарат за снимане на мига. Гамата на Canon разполага с нещо за всеки – от експертни фотоапарати с голям сензор до фотоапарати за лесно насочване и снимане.

Нашите най-нови продукти

Нови компактни фотоапарати

Движени от иновативните технологии на Canon, ние ви предлагаме най-добрия нов компактен фотоапарат за вас – независимо от нивото на уменията Ви.

Canon PowerShot PX

Canon PowerShot PX

Уловете най-ценните моменти от живота автоматично с тази интелигентна камера, която разпознава лица и се свързва с вашето смарт устройство.

Научете повече

Canon PowerShot PX
Canon PowerShot ZOOM

Canon PowerShot ZOOM

PowerShot, който се побира в дланта, за заснемане на вълшебните семейни моменти или моменти в дивата природа при 100 mm, 400 mm1 или при 800 mm с цифрово усилване.

1Посочените фокусни разстояния са еквивалентни на 35 mm.

Научете повече

CANON PowerShot ZOOM
PowerShot G7 X Mark III

PowerShot G7 X Mark III

Идеален за влогъри и блогъри. Фотоапарат със свързаност, който заснема превъзходно видео и снимки, които последователите ви ще харесат.

Научете повече

Продуктова гама и филтър компактни фотоапарати

Търсите нещо специфично? Уточнете търсенето си
Филтриране по

canon-camera

Уловете най-ценните моменти от живота автоматично с тази интелигентна камера, която разпознава лица и се свързва с вашето смарт устройство.

Научете повече

canon-camera

PowerShot, който се побира в дланта, за заснемане на вълшебните семейни моменти или моменти в дивата природа при 100 mm, 400 mm 2 или при 800 mm с цифрово увеличение.

Научете повече

IXUS 285 HS

Стил и производителност се побират в джоба ви с този IXUS с 12x увеличение – споделяйте безпроблемно чрез Wi-Fi и NFC.

Научете повече

PowerShot G3 X

Наслаждавайте се на гъвкавостта на мощен полупрофесионален фотоапарат за снимки и видео с 25x увеличение.

Научете повече

PowerShot SX430 IS

Уловете скъпоценните си спомени в детайлни снимки с този малък и лесен за употреба фотоапарат със свързаност и голямо 45x увеличение

Научете повече

PowerShot SX540 HS

Заснемайте впечатляващи изображения с този полупрофесионален фотоапарат с безжична свързаност и 50x увеличение – идеален за всяко приключение.

Научете повече

Range

Снимайте прецизно, гъвкаво и надеждно с богатия набор от функции на полупрофесионалните фотоапарати PowerShot на Canon.

Научете повече

PowerShot SX730 HS BK FRT

Преживейте отново своите пътувания в красиви детайли с помощта на този компактен фотоапарат със свързаност и голямо увеличение 40x

Научете повече

Винаги свързани

Комплектът за видеоконференции чрез USB и софтуерът EOS Webcam Utility ви позволяват да превърнете вашия фотоапарат Canon в уеб камера. USB решенията работят с нашата гама избрани EOS и PowerShot фотоапарати. Не знаете кой фотоапарат да използвате? Не се притеснявайте – създадохме ръководство за закупуване, така че да намерите подходящия фотоапарат Canon за вас.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Научете за софтуера EOS Webcam Utility

Livestreaming Kits

Вдъхновете се

Разделът „Вдъхновете се“ важен източник на полезни фотографски съвети, съвети за купувача и проницателни интервюта – всичко, от което се нуждаете, за да откриете най-добрия фотоапарат или принтер и да вдъхнете живот на следващата си творческа идея.

Вижте всички статии

Снимайте по-добри туристически снимки с Canon PowerShot G5 X Mark II

Фотографът на динамични сцени James North показва уменията си и споделя защо богатият на функции Canon PowerShot G5 X Mark II е идеалният спътник при пътуване.

Прочетете повече

Take better travel shots with the Canon PowerShot G5 X Mark II

Може да се заинтересувате също и от...

Вдъхновете се, регистрирайте се сега

Никога не пропускайте най-новите оферти от Canon, съвети и уроци, новини и покани за местни събития.

Регистрирайте се сега