Hero Image
Blank-Rect Image

PowerShot SX70 HS

Уловете специалните си моменти със зашеметяващ стил с PowerShot SX70 HS – най-усъвършенстваният полупрофесионален модел на Canon – с външност на DSLR фотоапарат и най-модерни технологии.

Полупрофесионален фотоапарат с външност на DSLR и гъвкава функционалност

Универсален фотоапарат с първокласно 65x увеличение, комбиниращ стила и външността на DSLR с подобрени и гъвкави модерни функции. Разширете възможностите си за снимане с поддръжка на RAW формат, 4K видео, Bluetooth® и Wi-Fi, както и дистанционно снимане с наблюдение на жива картина от фотоапарата.

Вижте пълните спецификации

Specification Intro

Чудесен фотоапарат за...

Външност като на DSLR, технология с вграден обектив

Голяма универсалност с външност на DSLR фотоапарат и тегло и гъвкавост на фотоапарат с вграден обектив. Заснемайте всичко – от далечни детайли до микроснимки – без смяна на обектива.

Specification Intro
girl-sitting-on-bench-with-view-behind-her

Фокусирайте на далечно разстояние

От широк ъгъл до изключително близък план – заснемайте детайли, невидими за простото око, без да сменяте обектива и без значение дали сте на метри, или мили разстояние.

Гледайте видео

Формати 4k и RAW

Заснемайте и обработвайте RAW изображения или получавайте ясни JPEG изображения директно от фотоапарата. Записвайте зашеметяващо видео в UHD 4K формат с висококачествен вход за микрофон.

dad and son jumping into the ocean

Бърз и прецизен автоматичен фокус

Надеждният автоматичен фокус на PowerShot SX70 HS прави лесно отделянето на фона и предния план. Опция за непрекъснато автоматично фокусиране, за да улавяте мимолетните моменти в детайли.

Спомени за цял живот, съхранени с идеална детайлност

Компактен универсален модел за оптимално композиране на снимката, колкото и мимолетен да е моментът.

Разширена свързаност

Незабавно архивирайте изображения, използвайки функцията за автоматичен трансфер на изображения*. Функцията за дистанционно Live View управление ви позволява да снимате, да наблюдавате жива картина от фотоапарата и да променяте настройките на фотоапарата чрез мобилно устройство.

Specification Intro

Canon има за цел да постигне нулеви нетни емисии на CO2 от своите бизнес дейности до 2050 г.

Ще постигнем това, като осигурим средно подобрение от 3% на година в индекса за подобрение на емисиите на CO2 за жизнения цикъл за продукт. И ако то се поддържа така във времето, това би означавало приблизително 50% намаление спрямо нивата от 2008 г. до 2030 г. Смятаме, че това е в съответствие с нивото на намаление, което се изисква от Парижкото споразумение.

Ние ще продължим да предприемаме целеви прегледи от дългосрочна перспектива като начин за проверка на нашия принос за реализирането на общество с нисковъглероден отпечатък.

Открийте още

Спецификации

Icon 01

65x оптично увеличение

Icon 02

20,3 мегапиксела

Icon 03

DIGIC 8

Icon 04

4K видео

Icon 01

10 fps

Icon 02

7,5 cm подвижен LCD дисплей

Вижте пълните спецификации

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Какво включва комплектът

Цифров фотоапарат PowerShot SX70 HS

Капачка на обектива

Ремък за шия NS-DC11

Батерия LP-E12

Зарядно устройство за батерии LC-E12E

Захранващ кабел

Комплект с ръководства на потребителя

Съвместими аксесоари

Свързани продукти

* Оборудван с технология Bluetooth® с ниска консумация на енергия. Знакът и логото на Bluetooth® са регистрирани запазени марки на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на тези марки от Canon Inc. е по лиценз. Другите запазени марки и търговски наименования са собственост на съответните им притежатели.