Мощен фотоапарат за снимки и видео с 25x увеличение

Съчетавайки гъвкавостта на обектив с 25x увеличение с първокласните характеристики на сензора тип 1.0, PowerShot G3 X постига снимки и видео с невероятно качество. Богатият избор от експертни функции и контроли ви помага да разгърнете креативността си.

Представяме ви PowerShot G3 X със Скот Бас

 PowerShot G3 X със Скот Бас Възпроизведете видео

Голям сензор в съчетание обектив с 25x увеличение

Ясен 24 mm вариообектив с ултраширок ъгъл в съчетание със сензор тип 1.0 ви позволява да снимате всякакви обекти, отблизо или отдалеч, в невероятни детайли. Независимо дали заснемате снимки или видео, PowerShot G3 X ви позволява да улавяте сцени с красиво разфокусиране на фона и да постигате ясни снимки дори при слаба светлина.

Отличен на слаба светлина

Насладете се на чисти и ясни изображения във всяка ситуация – дори на слаба светлина – благодарение на комбинацията от 20,2-мегапикселов CMOS сензор тип 1.0 и процесор DIGIC 6.

Low_Light

Първокласна оптика от Canon

Със своето 25x оптично увеличение и диафрагма с 9 елемента, PowerShot G3 X е идеален за заснемане на необятни пейзажи, портрети с красиво разфокусиране на фона и изящни детайли от разстояние.

0%

  Плъзнете, за да увеличите

  Яснo

  Ясни резултати всеки път

  Благодарение на интелигентния оптичен стабилизатор на образа вече няма да се тревожите, че заклащането на фотоапарата ще доведе до размазване на снимките. Този фотоапарат се адаптира автоматично и осигурява ясни и детайлни снимки и видео дори ако снимате при максимално увеличение или без статив при слаба светлина. Наред с това, вашите видеозаписи ще бъдат забележително стабилни благодарение на стабилизатора на образа по 5 оси за видео.

  Създавайте, свързвайте и споделяйте лесно

  Усъвършенствани функции за видео за амбициозни кинотворци

  Създавайте невероятни Full HD видеозаписи с избор от различни кадрови честоти и се възползвайте от експертни функции, включително пълно ръчно управление, Пик на ръчния фокус и HDMI изход за снимане в реално време. Усъвършенстваният динамичен стабилизатор на образа с 5 оси осигурява стабилизиране на кадрите, подобно на камера със статив, докато универсалният запис на аудио чрез микрофон и жак за слушалки ви помага да създавате видео с високо качество на звука.

  Контролите за управление на професионално ниво ви помагат да разгърнете своята креативност

  Голям LCD сензорен екран с висока разделителна способност (1620 k точки) и широк набор от селектори и възможности за персонализация ви осигуряват контрола, чрез който да разгърнете своята креативност. Използвайте AF с докосване за прецизно и гладко фокусиране при запис на видео и използвайте незабавен достъп до важни настройки чрез пръстена за управление на обектива с гладко действие. Поддръжката на RAW файлове, вграденият ND филтър и режимът "Неограничена експонация" разширяват избора ви от творчески възможности.

  Снимайте като професионалист във всякакви условия

  Бързото автоматично фокусиране и заснемането на серия от снимки с честота 5,9 fps позволяват да уловите максимума от действието. За стил на снимане като при DSLR фотоапарат можете да монтирате и електронен визьор с висока разделителна способност. Надминете своите творчески граници и контролирайте светлината чрез светкавици Canon Speedlite и филтри за обективи.

  Уловете действието

  Можете лесно да заснемете идеалния кадър, заснемайки серия от снимки с честота 5,9 fps. Наред с това, фотоапаратът ще продължи да снима с честота 5,9 fps, докато картата памет се запълни – по този начин няма да пропуснете нищо.

  0%

   Снимайте при всякакви атмосферни условия

   Снимайте лесно динамични сцени с бърз автофокус и серия от снимки с честота 5,9 fps и продължете да снимате в дъжд или слънце благодарение на защитения от прах и пръски корпус.

   PowerShot G3X

   PowerShot G3X

   Разгърнете креативността си

   Надминете своите творчески граници с богат избор от опционни аксесоари, включително електронен визьор с висока разделителна способност и светкавици EOS Speedlite.

   Спецификации

   25x оптично увеличение с ултраширок ъгъл

   25x оптично увеличение с ултраширок ъгъл

   Обектив с голям отвор на диафрагмата и суперувеличение<

   Обектив с голям отвор на диафрагмата и суперувеличение

   Голям сензор за отлични резултати

   Голям сензор за отлични резултати

   20,2-мегапикселов CMOS сензор

   20,2-мегапикселов CMOS сензор

   Мощен DIGIC процесор

   Страхотни снимки при слаба светлина

   Мощен DIGIC процесор

   Мощен DIGIC процесор

   RAW с различни съотношения на изображението

   RAW с различни съотношения на изображението

   Пръстен на обектива за фино ръчно управление

   Пръстен на обектива за фино ръчно управление

   Контрол на отвора на диафрагмата, скоростта на затвора и ISO светлочувствителността при запис на видео

   Контрол на отвора на диафрагмата, скоростта на затвора и ISO светлочувствителността при запис на видео

   Full HD кадрови честоти от 24 p до 60 p

   Full HD кадрови честоти от 24 p до 60 p

   Споделяйте и създавайте резервни копия на изображения безжично

   Споделяйте и създавайте резервни копия на изображения безжично

   Устойчивост на прах и вода

   Устойчивост на прах и вода

   Вижте пълните спецификации

   Изтегляне на драйвери, софтуер, фърмуер и ръководства.

   Поддръжка на продуктите