Beautiful image of trees on sand dunes at sunset taken on Canon EOS-R

Най-нови продукти

Открийте нови продукти на Canon, разработени да ви помагат в създаването на незабравими истории

Безогледални фотоапарати

Разкажете утрешните истории днес със снимки и филми в превъзходно качество. Нашите нови безогледални фотоапарати са лесни за носене и съчетават най-доброто от компактните и DSLR фотоапарати на Canon в компактно тяло със сменяеми обективи.

Обективи

Съчетаваме най-добрата изработка и усъвършенствана оптична технология в новите ни обективи, за да осигурим снимки и филми в превъзходно качество. Също така винаги надграждаме нашата уникална и широка гама – за да може да намерите перфектния обектив за вас.

Фотоапарати и светкавици

Създадени да подхождат на вашата страст към фотографията, новите ни фотоапарати включват най-новите иновации за изображения благодарение на настоящата ни водеща в класа си инвестиция в научно-развойната дейност. Освен това може да видите нещата в различна светлина с най-новите ни светкавици Speedlite.

Видео

В същината на най-новите ни иновации за видеокамери се намират креативност, гъвкавост и лесна употреба и има нов модел, който да ви подхожда, без значение каква история искате да разкажете – от създаване на филми в 4K Cinema EOS до семейни филми на достъпна цена.

Принтери

Независимо дали искате страхотни цветни снимки, или надеждно, висококачествено отпечатване и сканиране на документи у дома – нашите нови спестяващи ви място и многофункционални принтери са оборудвани с най-съвременните функции за съвършено качество и интелигентно свързване.

Бинокли

Създадени за съвършеното зрително изживяване, последните допълнения към гамата бинокли със стабилизиране на образа на Canon предоставят изключително стабилно наблюдение без статив за изследване както на външни пространства и природа, така и за редица зрителни събития.

Други продукти

Непрестанните ни технологични иновации осигуряват нови продукти на Canon, които постоянно да се добавят в нашето портфолио – от най-новите ни бинокли със стабилизиране на образа до самостоятелни скенери за снимки и документи, лазерни показалки и калкулатори.

  • Canon
  • Най-нови продукти – нови фотоапарати, принтери и още