Canon PowerShot PX

Компактни цифрови

Canon PowerShot PX

Документирайте важните моменти в живота си автоматично. Тази интелигентна компактна камера композира и заснема снимки и видеоклипове, като ви оставя свободни да се наслаждавате на момента.

Нов фърмуер е вече на разположение с добавени подобрения на функцията за помощ при проследяване и редица други полезни функции. Изтеглете от страницата за поддръжка.

Вижте PowerShot PX в действие

Eimear използва PowerShot PX, за да снима младото си семейство. Вижте как камерата заснема снимки и видеоклипове и позволява на Eimear да бъде част от действието.
Canon PowerShot PX

ТЕХНОЛОГИЯ

Уловете момента. Насладете се на момента

Доверете се на PowerShot PX да заснеме хората и моментите в живота ви, като автоматично композира снимки и видеоклипове със своя PTZ обектив, докато сте част от тези ценни моменти.

Canon PowerShot PX

Всички в кадъра – включително и вие

 • Заснето със смартфон

  Когато заснемете снимки на семейството си, ще липсва някой – фотографът. Ако това си ти, има ли начин да бъдеш включен в снимката?

 • Заснето от PowerShot PX

  Наслаждавайте се на времето, прекарано със семейството си, и заснемайте огромен брой снимки чрез PowerShot PX – и всичко това автоматично, което ви позволява да се наслаждавате на момента.

Опростена и компактна конструкция

Можете да носите PowerShot PX навсякъде благодарение на зареждането чрез USB-C и вградената Wi-Fi връзка, която го свързва с вашето смарт устройство. Искате повече контрол? Просто попитайте – устройството се управлява също и с гласови команди. Просто кажете: „Hello Pixie, take a picture“ и това е всичко! Четири гласови команди обхващат полезни функции, като заснемане на видеоклипове и намиране на други хора за снимка.****

Canon PowerShot PX

Усмивки. Смях. Всички изражения на любимите ви хора.

Най-добрите снимки невинаги са тези, на които заставате усмихнати, въпреки че те винаги са популярни. PowerShot PX улавя огромен брой изражения и ценни реакции, които обикновено може да пропуснете.
Canon PowerShot PX

ПРИЛОЖЕНИЕ

Работи безпроблемно с приложението за смартфон.

Оставете приложението Connect за Mini PTZ Cam да препоръча най-добрите изображения и видеоклипове. То свършва трудната работа вместо вас, като сортира снимките на добри и не толкова добри.
Canon PowerShot PX

ФУНКЦИЯ

Използвайте устройството като безжична уебкамера

PowerShot PX също работи чудесно като уебкамера, използвайки Wireless Webcam Utility за Mini PTZ Cam, което осигурява допълнително удобство и полезност.


* Предлага се само за компютри с Windows 10

Canon PowerShot PX
Photographer looking down view finder

Canon има за цел да постигне нулеви нетни емисии на CO2 от своите бизнес дейности до 2050 г.

Ще постигнем това, като осигурим средно подобрение от 3% на година в индекса за подобрение на емисиите на CO2 за жизнения цикъл за продукт. И ако то се поддържа така във времето, това би означавало приблизително 50% намаление спрямо нивата от 2008 г. до 2030 г. Смятаме, че това е в съответствие с нивото на намаление, което се изисква от Парижкото споразумение.

Ние ще продължим да предприемаме целеви прегледи от дългосрочна перспектива като начин за проверка на нашия принос за реализирането на общество с нисковъглероден отпечатък.

Спецификации

 • Вариообектив с панорамно въртене и накланяне

  Вариообектив с фокусно разстояние 19-57mm (еквивалент) с 340˚ панорамно въртене и 110˚ накланяне следва действието и композира страхотни снимки и видеоклипове

 • Заснема 11,7-мегапикселови изображения и 60p Full HD видео

  За висококачествено съдържание, което ще съхраните за бъдещето

 • Вградена Wi-Fi комуникация

  Свързва се към всяка домашна Wi-Fi мрежа и смарт устройства

 • Зареждане през USB-C

  За безпроблемно зареждане, където и да сте

 • Разпознаване на обекти

  Приоритет за определени лица

 • Гласово активиране

  За моментите, в които искате да контролирате точно кога да се заснеме снимката – идеално за групови снимки

 • Свързан с вашия цифров свят

  Wi-Fi и Bluetooth® комуникацията улеснява свързването със смартфони и таблети. Нашето приложение показва всички изображения и видеоклипове и ги категоризира

Canon PowerShot PX
Canon PowerShot PX

Какво включва комплектът

Започнете лесно с PowerShot PX. Вероятно вече имате съвместимо зарядно устройство***, така че помогнете ни да дадем своя принос за опазването на околната среда.

 • PowerShot PX

 • Интерфейсен кабел

 • Ръководство на потребителя

  * Включено в Essentials Kit (не се предлага във всички региони): Зарядно устройство с възможност за захранване и зареждане и микро SD карта с капацитет 16 GB.

Свързани статии

Прочетете разказ за това как PowerShot PX помага да заснемате множество снимки и видеоклипове и оставя цялото семейство да се наслаждава на компанията си заедно.

 • СЕМЕЙНА ФОТОГРАФИЯ

  Заснемайте важните моменти без усилие

  Заснемайте моменти от ежедневието си с лекота с помощта на Canon PowerShot PX.

 • ПОРТРЕТНА ФОТОГРАФИЯ

  Групова портретна фотография

  Четирима посланици на Canon споделят своите съвети за зашеметяващи групови снимки.

 • РЪКОВОДСТВО ЗА КУПУВАЧА

  Ръководство за коледни подаръци от Canon

  Намерете идеалните подаръци за семейството и приятелите си през този празничен сезон.

 • Свързани продукти

  • Компактни цифрови

   PowerShot ZOOM

   PowerShot, който се побира в дланта, за заснемане на вълшебните семейни моменти или моменти в дивата природа при 100 mm, 400 mm2 или при 800 mm с цифрово увеличение.
  1. * Знакът и логата на Bluetooth® са регистрирани запазени марки на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на тези марки от Canon Inc. е по лиценз. Другите запазени марки и търговски наименования са собственост на съответните им притежатели.
  2. ** Изисква смарт устройство, разполагащо с Bluetooth версия 4.0 (или по-нова). Също изисква смарт устройство, използващо операционна система iOS 8.4 (или по-нова) или Android 5.0 (или по-нова).
  3. *** Изисква зарядно устройство USB Type-C с минимум 5 V/1,5 A за зареждане, 9 V/2 A за непрекъснато захранване по време на снимане.
  4. **** Гласово активиране не е налично на всички езици. Включени са 4 гласови команди със специфична формулировка.