Photographer Richard Walch looks out over a coastline, taking a photo with his Canon camera.

Разкази

Фотосесия на динамични сцени с професионалист

Посланикът на Canon Jean-baptiste Liautard представя на млад фотограф изкуството на спортната фотография.

Прочетете повече

Introducing the Canon EOS M50 Mark II

Нашите истории

Интервюта с водещи фотографи, вдъхновяващи истории от хора със страст и поглед върху различните творчески жанрове – ще откриете всичко това тук в историите.

Търсите нещо специфично? Уточнете търсенето си
Филтриране по

A crowd of people watch music on a huge festival stage in the sun. Photo by Bart Heemskerk.

Bart Heemskerk разкрива как любовта му към музиката довела до кариера, в която снима легендарни представления, и споделя своите съвети за улавяне на страхотни снимки от фестивал.

Покажи повече

portrait of Günter Tolar

Christian Anderl – запален музикант и талантлив готвач – е също и международен фотограф, който специализира в комерсиална портретна фотография. Тук споделяме неговите възгледи относно фотографията и това как работи с обектите си, за да създаде интересни портрети.

Покажи повече

djs perform on stage

Поговорихме си с Drew Ressler – познат още като Rukes – относно завидната му работа, добрите и лошите страни на заснемането на фестивали по целия свят и защо фактът, че притежаваш телефон, не означава, че знаеш как да заснемеш добра фестивална снимка.

Покажи повече

young men play Eton wall game

Роденият в Обединеното кралство Eddie е фотограф на свободна практика, който снима спорт и спортни филми за Ройтерс. Поговорихме с Eddie, за да разберем повече за изненадващото му любимо събитие за снимане...

Покажи повече

girl poses with leaf

Стилът на творческите портрети на Maja Topčagić предизвика голям интерес в интернет пространството, най-вече с нейните невероятни снимки на червенокоси дами. Вижте как Maja обикаля из своите родни места Бихач и Сараево, като прави снимки на приятелите си.

Покажи повече

children stand on stool in kitchen

Говорихме с Caroline Holt за собственото й пътуване в света на семейната фотография. Искахме да узнаем как тя успява да улови красотата в ежедневието и защо ангажирането със семейството е от съществено значение за улавянето на истории.

Покажи повече

busy road in Cuba

За повечето от нас идеята за пътуване в продължение на седем години, правейки снимки по целия свят, изглежда като празна надежда. Разговаряхме с Jeroen за пътешествието му, пътуването му по света и изложбата му в някогашната „фабрика на смъртта“.

Покажи повече

couple ride through town on scooter

Заснемането на интересни портрети е изключително трудно и затова излизането от зоната на комфорт е важно. Говорим с градския фотограф Emmanuel Cole и неговата работа да изследва най-ексцентричните и интересни персонажи и пейзажи на Лондон.

Покажи повече

snowboarder performs jump on slope of mountain

В ексклузивно интервю Lorenz Holder говори с писателя Steve Fairclough от CPN, за да обсъди работата му, неговия подход към създаването на снимки и защо се радва да работи с Canon EOS DSLR фотоапарати и EO обективи.

Покажи повече

cars driving in rain

Sarah Caron е френска фоторепортерка, базирана в Париж. Открихме я в Куба, докато си почиваше от натоварена модна фотосесия, за да изпробва EOS M5 и да ни разкаже малко за своята кариера и подхода й към заснемането на страхотни изображения.

Покажи повече

shadows cast on wall

Самоукият фоторепортер Christopher Anderson е роден в Канада, израснал е в западен Тексас и нарича Ню Йорк свой дом през по-голямата част от зрялата си възраст. Срещнахме се, докато изследваше новата заобикаляща го среда, за да разберем за неговата концепция за дома.

Покажи повече

Eric Burdon portrait

Jörg Kyas е рекламен, портретен и моден фотограф. Срещнахме се с него, за да научим повече за неговата философия за използване на фотоапарата, когато другите започват да ретушират...

Покажи повече

young girl plays in ocean

Норвежкият фотограф Johnny Haglund винаги е имал страст към дивите, изолирани и тайнствени места. Тук той обяснява идеите зад някои от неговите снимки и това как включването на хора в композициите може да добави нова динамика.

Покажи повече

Prague river at sunset

Lucie Debelkova пътува редовно до всички краища на света по различни задачи, свързани с фотография. Нейната философия е да заснема положителни фотографии, които да акцентират върху най-доброто, което може да предложи едно място.

Покажи повече

scuba diver swimming with shark

Изследовател на Canon и награден с награда за фотограф на дивата природа, Franco Banfi, обяснява любовта си към подводната фотография и какво е чувството да се опитвате да направите перфектната снимка, когато сте заобиколени от сини акули.

Покажи повече

light trails in city

Фотографът на сцени при слаба светлина Nige Levanterman е специалист в заснемането на енергията на цветни градски пейзажи. Разберете как той смесва продължителни експонации и ярки светлини, за да създаде динамични и ярки истории.

Покажи повече

RNLI worker

Clive Booth е известен със своя отличаващ се стил: избирателен фокус при наличната естествена светлина, което придава на творбите му ефирно и неземно качество. Попитахме го как светлината формира неговата фотография.

Покажи повече

Интересувате се от конкретен жанр?

Разгледайте нашите съвети и техники

Чувствате се вдъхновени да пробвате? Позволете на нашите експертни указания да ви дадат увереност, за да пробвате нови творчески техники днес

ВИЖТЕ СЪВЕТИ И ТЕХНИКИ

Човек стои под мост в центъра на града до път, за да снима с фотоапарат Canon.

Вдъхновете се, регистрирайте се сега

Никога не пропускайте най-новите оферти от Canon, съвети и уроци, новини и покани за местни събития.

Регистрирайте се сега