Hero image
alt text goes here

ПРОФЕСИОНАЛНИ
ДИСПЛЕИ

Професионални референтни 4K монитори на Canon с широка цветова гама и широк динамичен диапазон (HDR) за студийна употреба и филмопроизводство.

Изключително качество

Уникалните познания и усъвършенствани технологии на Canon за обработка на изображения гарантират винаги точно възпроизвеждане на цветовете и 4K образ с висока разделителна способност.

DP-V3120

Canon DP-V3120

31-инчов 4K HDR професионален дисплей с водеща в индустрията яркост от 2000 cd/m2, предоставящ по-голяма гъвкавост за работни процеси за HDR продукция.

DP-V3120

Пълна гама

Exceptional 4K capability

Изключителни 4K възможности

Дисплеите осигуряват висока яркост, наситено черно, точно възпроизвеждане на цветовете и множество функции за поддръжка на широк динамичен диапазон (HDR), които са идеални за 4K UHD студийна употреба и филмопроизводство.

Поддържа HDR и широка цветова гама

Поддръжката на HDR EOTF (PQ и Hybrid Log-Gamma) и стандарти за широка цветова гама като ITU-R BT.2020 и DCI-P3 са идеални за интеграция в широк диапазон от 4K работни процеси.

HDR and wide colour gamut support

Достоверно пресъздаване на цветовете

Иновативният процесор за обработка на изображения с голяма битова дълбочина и системата за контрол на светлинния източник на IPS панела осигуряват точно възпроизвеждане на цветовете с равномерна яркост в цялата площ на екрана и широк ъгъл на наблюдение.

Faithful colour reproduction

Лесно използване и широки възможности за свързаност

Вграденият контролен панел с въртящ се безконечен превключвател и програмируеми функционални бутони осигурява лесно използване, а широките възможности за свързаност позволяват безпроблемна интеграция в съществуващи студийни среди.

Simple operation and wide connectivity

Свързани продукти

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Открийте професионалните видео решения на Canon и преоткрийте какво можете да постигнете с видео изображенията

Независимо дали снимате въздействащи независими документални филми, пристрастяваща популярна драма, или награждавани игрални филми, има продукт на Canon за професионални видео решения, който може да изстреля креативността ви до нови висоти.