EOS DSLR Cameras

DSLR фотоапарати EOS

Серията EOS предлага превъзходно качество на изображението, независимо от нивото на уменията ви.

Открийте детайлите

DSLR фотоапаратите на Canon предлагат широк динамичен обхват, за да се запазят детайлите в силно осветените точки и в сенките, изображения с нисък шум директно от фотоапарата и малка дълбочина на рязкост за смайващи портрети. Те са създадени да предоставят професионални резултати при всяка една снимка, която правите.

Нашите най-нови продукти

Нови DSLR фотоапарати

Наслаждавайте се на нови нива на качеството на изображенията. Нашите нови DSLR фотоапарати включват най-съвременната оптична технология и иновативен дизайн на Canon, така че можете да заснемете всеки момент с изключителни детайли.

EOS 90D

EOS 90D

EOS 90D е пълнофункционален DSLR, който ви приближава, позволява ви да снимате по-бързо и заснема превъзходни 32,5-мегапикселови изображения.

Научете повече

Продуктова гама и филтър DSLR фотоапарати

Търсите нещо специфично? Уточнете търсенето си
Филтриране по

Canon EOS 2000D

EOS 2000D

Възползвайте се от невероятни 24,1-мегапикселови снимки и Full HD видео. Разгърнете креативността си с този забавен и опростен DSLR.

EOS 250D

EOS 250D

Най-лекият в света DSLR с подвижен екран*, отличаващ се с Canon DIGIC 8, 4K видео и Творческа помощ.

EOS 4000D

EOS 4000D

Насладете се на креативни снимки с DSLR качество и на Full HD видеоклипове с този лесен, интуитивен 18-мегапикселов EOS.

Canon EOS 750D

EOS 5D Mark IV

Независимо какво снимате, можете да разчитате на безкомпромисно качество на изображението и професионални характеристики.

Canon EOS 750D

50,6 мегапикселов модел, сроден на EOS 5DS. С технология за потискане на ефекта от нискочестотния филтър за заснемане на изключително резки детайли.

Научете повече

Canon EOS 6D Mark II

EOS 6D Mark II

Независимо дали искате да снимате по-амбициозни проекти или се превръщате в професионалист с фотографията си, EOS 6D Mark II ви дава това, от което се нуждаете, за да направите тези вълнуващи следващи стъпки.

EOS 77D

EOS 77D

Поемете контрола върху снимките си с DSLR фотоапарат, който ви предоставя богати възможности за творчество

Canon EOS 850D FRT pack shot

EOS 850D

Направете следващата стъпка в творческия контрол, заснемайки красиви детайлни снимки и зашеметяващи 4К филми с лек и свързан DSLR, който вдъхновява и награждава.

Canon EOS 90D

EOS 90D

Пълнофункционален DSLR, който ви приближава и позволява да снимате по-бързо и да заснемате превъзходни 32,5-мегапикселови изображения.

EOS-1D X Mark III

EOS-1D X Mark III

Животът е пълен с неповторими моменти. Уловете повече от тях с EOS-1D X Mark III и разкажете своята визуална история на света.

Софтуер Canon EOS Webcam Utility

Използвайте вашия фотоапарат Canon като висококачествена уеб камера, като инсталирате нашия софтуер Canon EOS Webcam Utility.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Вдъхновете се

Разделът „Вдъхновете се“ важен източник на полезни фотографски съвети, съвети за купувача и проницателни интервюта – всичко, от което се нуждаете, за да откриете най-добрия фотоапарат или принтер и да вдъхнете живот на следващата си творческа идея.

Вижте всички статии

Въздействащи и бързи снимки на дивата природа с Canon EOS 90D

Фотографът Markus Varesvuo хареса бързия EOS 90D за невероятни моменти в дивата природа, които траят само един миг. Вижте забележителните резултати от неговите кадри.

Прочетете повече

Powerful and fast wildlife photos with the Canon EOS 90D

Може да се заинтересувате също и от...

Вдъхновете се, регистрирайте се сега

Никога не пропускайте най-новите оферти от Canon, съвети и уроци, новини и покани за местни събития.

Регистрирайте се сега