Насладете се на свободата на Wi-Fi комуникацията

Приложението PRINT Inkjet/SELPHY на Canon за iOS и Android ви позволява да отпечатвате, копирате и сканирате лесно чрез своя смартфон или таблет, директно да осъществявате достъп до облачни услуги и дори да проверявате отдалечено състоянието на принтера, ръководството за употреба или нивата на мастилата в реално време. Изтеглете го безплатно и революционизирайте начина, по който отпечатвате, копирате и сканирате.


App Store
Google Play

Пейзаж

• Отпечатвайте безжично от всякъде

• Лесно сканиране

• Управлявайте копирането

• Лесен печат и сканиране чрез облака

• Лезно свързване чрез NFC


Не всички функции са налични за всички продукти. Моля, направете справка с таблицата за съвместимост по-долу


Отпечатвайте безжично от всякъде

Free_download

Безплатно изтегляне

Отпечатването от смартфони и таблети никога не е било по-лесно – благодарение на безплатното приложение PRINT inkjet/SELPHY на Canon за вашия iPhone, iPod, iPad или смартфони и таблети с Android – налично за изтегляне в App Store и в Google Play

App Store
Google Play

Лесен Wi-Fi печат

Отпечатването на снимки и документи, съхранени във вашия смартфон или таблет, на съвместими принтери и устройства е лесно чрез локална Wi-Fi мрежа, режима за вградена точка за достъп или Wi-Fi Direct. Просто свържете, изберете и отпечатайте.

Easy_wifi_printing
SettingsНастройки и поддръжка

Проверете състоянието на принтера, информацията за мастилото, отворете онлайн ръководството на принтера и извършете техническа поддръжка на принтера чрез своя смартфон или таблет.

Регистриране на няколко принтера

Споделяйте лесно до 10 принтера MAXIFY, PIXMA или SELPHY между няколко потребители и отпечатвайте безжично. Приложението автоматично намира съвместими безжични принтери в Wi-Fi мрежата, така че не е необходимо да ги търсите всеки път. Принтерите могат да бъдат сортирани, изтривани и преименувани, като новите принтери застават най-горе в списъка

Register
Doc_conversion

Лесно преобразуване на документи

Лесно преобразувайте офис документи, съхранени във вашето устройство, в готов за печат pdf формат. Освен печат на документи чрез свое устройство или чрез облака, потребителите на iOS8 могат и да избират и отпечатват PDF файлове, съхранени в други приложения

Лесно сканиране

Сканиране към мобилно устройство

Сканирайте към своето мобилно устройство

Сканирайте своите документи и снимки и ги съхранявайте в разнообразни формати в своя смартфон или таблет

Сканиране към имейл

Сканиране към имейл

Изпращайте сканирани документи към избран имейл адрес посредством Scan-to-email.*


*Сканиране към облак и сканиране към имейл са достъпни само за потребители на оригинално мастило Canon

Лесен печат и сканиране чрез облака

Вземете повече от своя принтер. С готовите за работа в облак принтери приложението Canon PRINT inkjet/SELPHY ви дава достъп до облака по време на път, благодарение на което можете да се наслаждавате на лесен отдалечен достъп до своя принтер чрез интернет и директно да отпечатвате и сканирате с помощта на популярни облачни услуги.*

*Сканиране към облак и сканиране към имейл са достъпни само за потребители на оригинално мастило Canon

Свързване без усилия

Свързването към принтер с вградена NFC функция става бързо и лесно чрез приложението PRINT Inkjet/SELPHY на Canon – просто доближете своето Android устройство с активирана NFC функция до принтера и готово.

Докоснете, за да отпечатате и да сканирате

Бързо и лесно отпечатвайте снимки и документи от своето Android устройство, съвместимо с NFC, с чрез отваряне на приложението, избор на документи за печат и доближаване на вашето устройство до принтера

Технологията NFC мигновено създава връзка между вашето устройство и принтера, конфигурира принтера и прехвърля данните, без да са необходими драйвери или пароли.

Touch_to_print

Често задавани въпроси

Това приложение работи ли с моя принтер

Моля, разгледайте списъка за съвместимост по-горе, за да разберете дали приложението работи с вашия принтер

Всички функции ли са налични за всички принтери, например печат, копиране, сканиране, облак?

Не, не всички функции са достъпни за всички модели. Моля, разгледайте списъка за съвместимост по-горе, за да разберете кои функции работят с вашия принтер

Как да добавя принтер след инсталирането на приложението?

Уверете се, че и принтерът, и интелигентното устройство са свързани към една и съща Wi-Fi мрежа. Изберете иконата Add Printer в горния ляв ъгъл на страницата и след това изберете Register Printer.

Приложението ще потърси принтери в същата Wi-Fi мрежа. След като принтерът бъде намерен, можете да го изберете и да му дадете уникално име.

Мога ли да използвам приложението за печат/копиране/сканиране без връзка с интернет?

Да – можете да отпечатвате, използвайки приложението, без връзка с интернет с помощта на функцията "Точка на достъп" или "Wi-Fi direct", ако вашият принтер/устройство я поддържа.

Как да отпечатвам с PIXMA Cloud Link?

Стъпките по-долу ще ви позволят да регистрирате своя принтер и своето устройство в PIXMA Cloud Link.


Стъпка 1 – Изберете иконата на принтера със серийния номер на своя модел в горната част на екрана

Стъпка 2 – Изберете "Printer Information" ("Информация за принтера")

Стъпка 3 – Изберете "Open" ("Отвори")

Стъпка 4 – Въведете потребителско име и парола за удостоверяване. Потребителско име = ADMIN Парола = canon

Стъпка 5 – Изберете "IJ Cloud Printing Centre Setup" ("Настройки на IJ Cloud Printing Centre")

Стъпка 6 – Изберете "Register with this service" ("Регистриране за тази услуга")


Следвайте инструкциите на екрана, за да създадете акаунт в PIXMA Cloud Link и се регистрирайте.

(Трябва да осъществите достъп до реален имейл адрес, за да завършите настройката.)

NFC работи ли с моя фотоапарат?

Не. Принтери, поддържащи NFC, ще ви позволят да отпечатвате само от NFC-съвместими смарт устройства чрез приложението PRINT Inkjet/SELPHY на Canon.

Как да регистрирам друг принтер с приложението?

Уверете се, че и принтерът, и интелигентното устройство са свързани към една и съща Wi-Fi мрежа. Изберете иконата Add Printer в горния ляв ъгъл на страницата и след това изберете Register Printer.

Какви файлови формати се поддържат за печат?

Можете да отпечатвате разнообразни документи и изображения, съхранени в смарт устройства. Някои от поддържаните файлови формати са: JPEG, PDF, MS Office документи

Как да премахна принтер?

За устройства с iOS – изберете иконата Add printer от основното меню и щракнете върху EDIT горе вдясно, което ще ви позволи да изтривате принтери чрез избиране на червената икона за изтриване срещу всеки от принтерите

За устройства с Android – изберете иконата Add printer от основното меню и изберете символа "Х" срещу принтера, който искате да изтриете.

Защо не мога да отворя приложението Easy-PhotoPrint+ от своя смартфон?

Easy-PhotoPrint+ е достъпно само за таблет, но не и за смартфон.

Как мога да предоставя обратна информация?

С голямо нетърпение очакваме вашето мнение относно приложението, независимо дали е положително, или не. Ще се радваме да чуем предложенията ви за подобряване на приложението.