Canon Camera

СОФТУЕР

CANON EOS UTILITY

Управлявайте дистанционно своя EOS фотоапарат и прехвърляйте файловете си лесно с безплатния софтуер за фотоапарати Canon за PC и Mac компютри.

CANON EOS UTILITY

Безплатен софтуер за прехвърляне на файлове и отдалечено снимане за EOS фотоапарати

Прехвърляйте изображения и видео в PC или Mac компютър или управлявайте дистанционно фотоапарата си за дистанционно заснемане. Използвайте USB кабел или Wi-Fi връзка* за безжично прехвърляне на изображения и дистанционно управление.
 • Управлявайте фотосесията си

  Използвайте фотоапарата си нормално и докато сте свързани към EOS Utility, заснетите изображения автоматично ще бъдат прехвърляни в компютъра, картата памет на фотоапарата или и в двете. Нека клиентът да избере любимите си снимки още по време на фотосесията.

 • Управлявайте дистанционно фотоапарата

  Осигурете идеално кадриране с изглед в реално време, като използвате координатни мрежи за кадриране и инструменти за композиране. Управлявайте фотоапарата от компютър чрез функции за дистанционно или безжично* снимане, идеално за студийни сесии на натюрморти или спортни събития. EOS Utility ви позволява също да активирате функцията за снимане през зададен интервал за създаване ускорени видеозаписи.

 • Организирайте прехвърлените файлове

  Прехвърлените изображения могат автоматично да се преименуват и съхраняват в папки въз основа на датата, часа на заснемане и други настройки, за да ги организирате. Можете също така да добавяте или променяте метаданни и данни за авторски права за вашите изображения.

 • Добавете персонализирани стилове на снимката и се свържете с DPP

  Запаметете изтеглените стилове на снимката във вашия EOS фотоапарат, създайте собствени симулации на филмови ленти и цветови профили. EOS Utility се интегрира лесно и с Digital Photo Professional за оптимизиран работен процес.

 • Актуализирайте настройките на фотоапарата и фърмуера

  Улеснете конфигурирането на фотоапарата с помощта на EOS Utility. Актуализирайте настройките на фотоапарата, включително настройките за мрежа и FTP, синхронизирайте часа и датата с компютъра си и инсталирайте актуализации на фърмуера във фотоапарата и обективите.

 • Прехвърляйте изображения и видео от фотоапарата си

  Използвайте EOS Utility за прехвърляне на изображения и видео от фотоапарата към PC или Mac компютър. Изберете конкретни изображения, всички изображения или само тези, които все още не сте прехвърлили.

Предлага се за Mac и Windows

Изтеглете софтуер Canon EOS Utility

Свързани статии

Може да се заинтересувате също и от...