EOS 850D

DSLR фотоапарати

Canon EOS 850D

Открийте креативността си и поемете контрола с този универсален DSLR фотоапарат, подходящ както за заснемане на видео, така и за фотография.

Спецификации

 • 24,1 мегапиксела

  APS-C сензор

 • DIGIC 8

  Обработващ процесор

 • 4K видео

  25fps

 • 5 оси

  Цифров стабилизатор на образа за видео

 • 45

  AF точки от кръстовиден тип

 • WIFI

  и Bluetooth®*

Заснемете живота си с по-творчески контрол

Разкрийте творчеството си с фотоапарат, който ви вдъхновява. От богати, детайлни 24,1 MP изображения до 4K видео – EOS 850D ви предоставя контрол.

Бъдете креативни и поемете контрола

Вижте през обектива чрез оптичен визьор и коригирайте настройките със задното управление и горния селектор. Сдвоете с интелигентно устройство за дистанционно управление и за редактиране на снимки в камерата.

Canon Camera

Горен селекторен диск

Интуитивно коригирайте настройките на творческия режим, като скорост на затвора и бленда.

Canon Camera

Заден селекторен диск

Още по-творчески контрол с компенсация на експозицията или пълно ръчно регулиране.

Canon Camera
Canon Camera

Изображения и видео с професионално качество

Правете снимки и 4K видео с 24,1 MP сензор, като използвате Dual Pixel CMOS AF и изискан 45-точков AF сензор от кръстоносен тип и iTR AF за прецизно фокусиране и проследяване.

Canon Camera

4K видео

25fps

Canon Camera

24,1 мегапиксела

APS-C сензор

Винаги улавяйте момента

Проследявайте обектите със заснемане със 7 кадъра в секунда, AF на очи в Live View, усъвършенстван iTR AF с разпознаване на лица плюс подвижен сензорен екран, за да ви помогне да снимате от всеки ъгъл и никога да не пропуснете действието.

Canon Camera

Свързвайте се и споделяйте с лекота навсякъде

Свържете EOS 850D към смарт устройство чрез Bluetooth®* и Wi-Fi, редактирайте чрез DPP Express** за пълен работен процес RAW в движение или архивирайте изображения на вашия компютър с автоматична синхронизация на изображения.

Малък и лек

Този лек и компактен фотоапарат е създаден, за да бъде с вас навсякъде, а подвижният му екран ви позволява да снимате от ниско и от високо с увереност и гъвкавост.

Canon има за цел да постигне нулеви нетни емисии на CO2 от своите бизнес дейности до 2050 г.

Ще постигнем това, като осигурим средно подобрение от 3% на година в индекса за подобрение на емисиите на CO2 за жизнения цикъл за продукт. И ако то се поддържа така във времето, това би означавало приблизително 50% намаление спрямо нивата от 2008 г. до 2030 г. Смятаме, че това е в съответствие с нивото на намаление, което се изисква от Парижкото споразумение.

Ние ще продължим да предприемаме целеви прегледи от дългосрочна перспектива като начин за проверка на нашия принос за реализирането на общество с нисковъглероден отпечатък.

Photographer looking down view finder

Приложение Canon Photo Companion

Най-добрият партньор на всеки разказвач на истории чрез снимки – приложението Photo Companion ви дава достъп до персонализирани и експертни познания и съдържание, когато най-много имате нужда от тях – за да можете наистина да вдъхнете живот на историите си.

Canon Camera

Изживейте EOS системата

Насладете се на достъп до невероятната система EOS и прикрепете всеки EF или EF-S обектив или добавете светкавица Speedlite за творческо осветление, или включете външен микрофон чрез 3,5-милиметровия жак.

Какво включва комплектът

Всичко, от което се нуждаете, за да заснемате невероятно 4K видео и снимки навсякъде и по всяко време.

 • Фотоапарат EOS 850D

 • Сенник за окуляр EF-2

 • Защитна капачка за тялото R-F-3

 • Широк ремък EW – 400D – N

 • Зарядно устройство за батерии LC – E17E

 • Батерия LP – E17

 • Захранващ кабел

 • Комплект с ръководства на потребителя

Съвместими аксесоари

Свързани статии

Свързани продукти

 • DSLR фотоапарати

  EOS 250D

  Най-лекият в света DSLR фотоапарат с подвижен екран1, снабден с процесор Canon DIGIC 8, 4K видео и функция „Творческа помощ“.
 • Безогледални фотоапарати

  EOS M50

  Влезте в бъдещето с иновативната технология в този страхотен, компактен и свързан безогледален фотоапарат.
 • DSLR фотоапарати

  EOS 90D

  Пълнофункционален DSLR фотоапарат, който ви приближава и ви позволява да снимате по-бързо и да заснемате превъзходни 32,5-мегапикселови изображения.

Може да се заинтересувате също и от

 1. Всички данни се базират стандартните тестови методи на Canon, освен ако не е посочено друго. Подлежи на промяна без предупреждение.
 2. * Оборудван с технологията Bluetooth® с ниска консумация на енергия. Знакът и логото на Bluetooth® са регистрирани търговски марки на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на тези марки от Canon Europe Ltd. е по лиценз. Другите запазени марки и търговски наименования са собственост на съответните им притежатели.
 3. ** DPP Express е налична само за iPad (DPP Express за iPad е услуга, базирана на платен абонамент)