Which is the best EOS System for me?

Коя е най-добрата система EOS за мен?

Всеки сменяем обектив DSLR от гамата EOS предлага набор от различни функции и предимства, имащи за цел да ви помогнат да извлечете повече от вашата фотография или от режисирането на филми.

Философията на EOS

Семейството EOS има за цел да ви помогне да заснемате възможно най-добрите кадри и филми. Всяка система предлага свои собствени технологични и конструктивни различия, например корпусите на фотоапаратите – в DSLR и безогледални варианти, а също и с APS-C или пълнокадрови сензори. Независимо дали правите първи стъпки и се нуждаете от фотоапарат, който може да ви помогне да преминете на следващия етап от творческото си пътешествие, или сте опитен професионалист в търсене на многофункционален инструмент, готов за безотказна работа във всяка ситуация, фотоапаратите EOS ви предлагат идеалните пътища за постигането на по-голяма креативност.

Which EOS System Should You Choose?

Коя система EOS да изберете?

Професионалният фотограф Richard Walch ви запознава с различните системи EOS, за да ви помогне да решите кой фотоапарт със сменяеми обективи да изберете.

Гледайте видео

Малки, но мощни: гамата EOS M

Конструирани да бъдат малки и леки, фотоапаратите от гамата EOS M предлагат качество DSLR с гама от сменяеми EF-M обективи. Тези фотоапарати са страхотни за заснемането на моменти от ежедневието с изключителен творчески потенциал.

Открийте гамата

Small but powerful: the EOS M range

Гъвкавост за всички: APS-C EOS DSLR

Фотоапаратите APS-C DSLR предлагат традиционно изживяване при снимане с по-голям корпус, сменяеми обективи и оптичен визьор, за да можете да виждате точно това, което снимате, директно през обектива.

Открийте гамата за ентусиасти

Versatility for all: APS-C EOS DSLRs

Нова ера на EOS: предимството на EOS R

Тази пълнокадрова безогледална система фотоапарати е изградена около революционното гнездо за обективи EOS R, което дава възможност за по-бързо фокусиране, по-добро качество на изображението и по-ярки обективи. То може да се използва и със съществуващите EOS системи.

Научете повече

A new era of EOS: the EOS R advantage

Изключителен творчески потенциал: пълнокадровите EOS DSLR

За традиционна и надеждна работа, а също и с оптичен визьор за гледане през обектива гамата EOS DSLR се предлага в някои от най-мощните фотоапарати на Canon за напреднали ентусиасти и професионалисти.

Открийте гамата

Ultimate creativity: the Full-Frame EOS DSLR

Гамата обективи на Canon

Гамата обективи на Canon предлага богат избор и могат да се използват както с APS-C, така и с пълнокадрови фотоапарати. От такива с фиксирано фокусно разстояние до универсални вариообективи – всички дават възможност да откриете много творчески ъгли и гледни точки.

RF обективи EF серия L EF-S EF-M

Вижте всички обективи

The Canon lens range

Как семейството EOS работи заедно

Семейството фотоапарати EOS DSLR и обективите EF и EF-S са разработени със съвместимостта предвид, така че потребителите да могат уверено да надграждат до нов фотоапарат EOS, като знаят, че техните съществуващи обективи ще продължават да пасват и да работят както трябва.

Съвместимост на обективи със система EOS R

Освен собствените си обективи пълнокадровата система EOS R може да използва обективи EF и EF-S чрез избор на адаптери.

  • Фотоапаратите EOS R са съвместими с всички обективи RF
  • Фотоапаратите EOS R са съвместими с всички обективи EF с адаптер
  • Фотоапаратите EOS R са съвместими с всички обективи EF-S с адаптер

Открийте системата EOS R

EOS R System lens compatibility

Пълнокадрова EOS DSLR съвместимост

Пълнокадровите фотоапарати DSLR на Canon приемат пълнокадрови EF обективи. Те варират от ултраширокоъгълни до супер телефото обективи, а също и оптика с управление на накланянето и изместването на перспективата и изключително широки диафрагми.

  • Пълнокадровите EOS DSLR фотоапарати са съвместими с всички обективи EF

Открийте EOS DSLR

Full-Frame EOS DSLR compatibility

EOS APS-C съвместимост

DSLR, които са изградени около APS-C сензор със стандартен размер, могат да използват както EF-S, така и пълнокадрова EF оптика – което дава на фотографите огромен избор. Когато се използват EF обективи, те дават по-телефото изрязване в сравнение със същия обектив на пълнокадров EOS, което ги прави особено подходящи за заснемане на спортни събития и на дивата природа.

  • Фотоапаратите EOS APS-C DSLR са съвместими с всички обективи EF
  • Фотоапаратите EOS APS-C DSLR са съвместими с всички обективи EF-S

Открийте DSLR за начинаещи

Открийте DSLR за ентусиасти

EOS APS-C compatibility

EOS съвместимост

Безогледалните фотоапарати APS-C на Canon разполагат със своя собствена гама компактни и преносими обективи EF-M, но те могат да използват също и обективи EF и EF-S чрез адаптер. Това дава на фотографите, които вече са инвестирали другаде в системата EOS, възможността да притежават компактен безогледален фотоапарат.

  • Безогледалните фотоапарати EOS M са съвместими с всички обективи EF-M
  • Безогледалните фотоапарати EOS M са съвместими с обективи EF с адаптер
  • Безогледалните фотоапарати EOS M са съвместими с обективи EF-S с адаптер

Открийте безогледалните фотоапарати EOS M

EOS M compatibility

Може да се заинтересувате също и от