В преследване на идеалния фотографски момент

За любителите на скоростта. Бъдете първият, който заснема изключителните кратки моменти, които другите фотографи пропускат. Независимо дали чрез снимки или видео, изразявайте своята креативност както никога досега.

story-02-left

Проследявайте и фокусирайте бързо движещи се обекти.

story-02-right

Изразете креативността си

0%

  Бъдете в синхрон с най-бързото действие

  Уловете желания момент без значение колко бързо е действието

  Заснемайте серии от снимки до 10 кадъра в секунда с напълно автоматичен фокус и автоматична експонация. Бързата реакция означава, че ще можете да уловите точно мига, който желаете, а огромният буфер ще ви позволи да снимате без понижаване на производителността.

  0%
   EOS 7D Mark II

   Уловете момента

   EOS 7D Mark II използва два процесора DIGIC 6, за да гарантира бърза работа. Минималното забавяне при снимане означава, че можете да улавяте кратките мигове с прецизна точност.

   65-точков автофокус с широка зона

   За осигуряване на изключително прецизен фокус EOS 7D Mark II разполага със система от 65 точки за проследяване на бързо движещи се обекти. Всяка точка за фокусиране е от кръстовиден тип*, което означава, че може бързо и точно да фокусира както хоризонтални, така и вертикални детайли. В условия на изключително ниска осветеност 7D Mark II може да фокусира дори на лунна светлина, когато нивата на осветеност са под -3EV.

   * Броят на достъпните AF точки, точки от кръстовиден тип и точки от двойно-кръстовиден тип се различава в зависимост от обектива

   EOS 7D Mark II
   EOS 7D Mark II

   Избор на AF точка

   Използвайте всички 65 AF точки или ги групирайте в преместваеми зони, покриващи обекти извън центъра на сцената. Можете също така да изберете само една AF точка, чрез която да фокусирате точно определена част от сцената.

   Подобрено iTR фокусиране

   iTR AF системата за фокусиране на EOS 7D Mark II използва информация за цвета и лицето, за да разпознава и проследява лица. Скоростта на реакцията на автоматичния фокус може да бъде персонализирана чрез лесна за използване функция, която настройва чувствителността на проследяването според условията на заснемане и обекта, така че други обекти, които преминават бързо пред фокусирания обект, да не пречат на фокусирането.

   EOS 7D Mark II
   0%

    Разпечатки с качество за фотоизложба

    От дива природа до автомобилни състезания или улична фотография, новият 20,2-мегапикселов сензор гарантира резултати, които ще бъдете горди да покажете. Дори при слаба светлина EOS 7D Mark II гарантира заснемане на детайлни снимки и видео.

    EOS 7D Mark II
    EOS 7D Mark II

    150 000-пикселов сензор за експонацията, който измерва и инфрачервена светлина

    За точна и консистентна експонация EOS 7D Mark II използва 150 000-пикселов сензор, който разделя сцената на 252 зони. Всяка от тях се анализира и правилните настройки за експонация се задават автоматично или се предлагат на фотографа. За по-голяма точност при слаба светлина, наред с видимата част от спектъра се измерва също и инфрачервената светлина.

    Изключително качество при ниска осветеност

    Когато светлината стане оскъдна, продължавайте да снимате без компромис с креативността си. EOS 7D Mark II предоставя превъзходно качество на изображението при ISO светлочувствителност до 16 000 (разширяема до еквивалент ISO 51 200) – идеално решение за дискретна улична фотография, "замразяване" на действието при трудни условия и дори макро фотография без статив.

    EOS 7D Mark II

    Разпознаване на пулсираща светлина

    Пулсиращата светлина, като например от флуоресцентни лампи, може да доведе до смущения в яркостта и цветовете при снимане. За резултати с неизменно високо качество EOS 7D Mark II може да разпознае подобни състояния и да избере подходящия момент за всяка снимка така, че да съвпада с максимума на яркостта на пулсиращата светлина.

    0%

     Фотоапарат специално за вас

     Как ще използвате своя EOS 7D Mark II? Настройте контролите за снимане, системата за фокусиране и множество други потребителски контроли така, както желаете. Дори насложените върху визьора (100% покритие) индикации в реално време могат да бъдат персонализирани.

     Контроли за управление с възможност за персонализиране

     EOS 7D Mark II

     Как обичате да снимате

     Много от контролите на EOS 7D Mark II могат да бъдат персонализирани, което ви позволява да настроите фотоапарата според текущата задача. Запазете своите персонални настройки, за да имате бърз достъп до тях в бъдеще.

     Интелигентен визьор II

     EOS 7D Mark II

     Интелигентен визьор II

     Наслаждавайте се на естествения изглед, достъпен през визьора на EOS 7D Mark II, с приблизително 100 процента покритие на образа и увеличение 1,0x. Полупрозрачен LCD дисплей наслагва информацията за фокусирането и снимането във визьора, а електронният хоризонт с двойна ос гарантира прецизно подравняване.

     6 предварително зададени AF настройки

     Автофокус по вашия начин

     Системата за автофокус на EOS 7D Mark II може да бъде фино настроена според това какво и как снимате. Когато бързате, просто изберете една от шестте предварително зададени AF комбинации, за да промените режима на работа на фотоапарата.

     EOS 7D Mark II

     Гъвкави EOS функции

     От улицата до студиото EOS 7D Mark II се справя отлично във всяка ситуация на снимане. Неговата скорост и прецизност го правят идеален за заснемане на спортни събития и бързи действия, а възможностите му за снимане при ниска осветеност и вграденият GPS го превръщат в чудесен избор за пътуващи фотографи. Единственият въпрос е как вие ще го използвате?

     EOS 7D Mark II

     Защита против атмосферни влияния

     Продължавайте да снимате с увереност дори когато се влошат атмосферните условия. Устойчивите на атмосферни влияния контроли защитават EOS 7D Mark II от вода и прах, а конструкцията от магнезиева сплав осигурява допълнителна издръжливост.

     Вграден GPS

     С EOS 7D Mark II можете да добавяте геолокационни данни към изображенията и видеозаписите си независимо къде по света се намирате. Запаметете географска дължина, ширина, надморска височина, ориентация спрямо компаса и координирано универсално време.

     EOS 7D Mark II

     Режим "Широк динамичен диапазон" (HDR)

     Когато снимате в условия на висок контраст, режимът HDR ви помага да запазите детайлите в тъмните и светлите зони. EOS 7D Mark II заснема три последователни изображения с различни експонации и ги обединява в едно изображение за естествено изглеждащ резултат.

     EOS 7D Mark II EOS 7D Mark II

     HDR

     multi-exposure

     Многократна експонация

     Използвайте режима за многократна експонация, за да наслагвате изображения едно върху друго.

     dual-memory

     Два слота за карти памет

     EOS 7D Mark II има два слота за карти памет, позволявайки автоматично архивиране на файлове по време на снимане и по-голям капацитет за съхранение.

     EOS 7D Mark II

     Вече с Wi-Fi за дистанционно управление на фотоапарата и споделяне на изображения

     Поставете Wi-Fi адаптера W-E1 от комплекта в гнездото за SD карта за безжично снимане и управление на фотоапарата, включително дистанционно наблюдение на жива картина от фотоапарата чрез вашия смартфон, таблет или компютър. Прехвърляйте файлове с изображения към вашето смарт устройство на всяко място за лесно качване в социалните мрежи и услуги за споделяне на файлове.

     Усъвършенствани функции за заснемане на видео

     Издигнете своите видеопроекти на следващо ниво с функции според индустриалните стандарти. Наслаждавайте се на запис на Full HD видео с висока кадрова честота от 60fps и поемете контрола върху звука с портовете за микрофон и слушалки.

     EOS 7D Mark II

     Високоефективно фокусиране за видео или в режим Live View

     EOS 7D Mark II използва технологията Dual Pixel CMOS AF за бързо и плавно следене на фокуса при запис на видео или при използване на режим Live View. Във всеки пиксел са вградени два фотодиода, сигналите от които могат да бъдат отчитани независимо един от друг за нуждите на автоматичното фокусиране, както и заедно при заснемане на изображението. Скоростта и чувствителността на следенето на фокуса при запис на видео могат да се настройват, позволявайки плавни преходи на фокуса.

     EOS 7D Mark II

     Бъдете свързани

     Стандартна HDMI връзка може да бъде използвана за предаване на Full-HD изображение към външни рекордери, което позволява на EOS 7D Mark II да се интегрира безпроблемно в работни процеси за професионално видеоредактиране. Портовете за слушалки и микрофон ви позволяват да записвате висококачествен стереозвук, а безшумните контроли осигуряват управление на настройките на фотоапарата без разсейващ шум.

     Приложение Canon Photo Companion

     Приложение Canon Photo Companion

     Най-добрият партньор на всеки разказвач на истории чрез снимки – приложението Photo Companion ви дава достъп до персонализирани и експертни познания и съдържание, когато най-много имате нужда от тях – за да можете наистина да вдъхнете живот на историите си.

     Вижте още

     Изтеглете приложението Canon Photo Companion от itunes
     Изтеглете приложението Canon Photo Companion за android

     Награди на продукти

     Спецификации

     Научете повече за EOS 7D Mark II, неговите функции и какво може да прави.

     До 10 кадъра в секунда

     Заснемайте серии от снимки с до 10 кадъра в секунда.

     Два процесора Digic 6

     Снимайте при високи кадрови честоти и се наслаждавайте на превъзходно възпроизвеждане на цветовете.

     150 000-пикселов RGB+IR сензор за измерване на експонацията

     Всяка сцена се анализира за точно и консистентно измерване на експонацията.

     65 AF точки от кръстовиден тип

     Фокусирайте обектите независимо от тяхното местоположение с 65 AF точки от кръстовиден тип, разпределени в цялата площ на кадъра.

     Full HD видео с EOS

     Заснема видео с резолюция до 1080p и кадрова честота 60fps. Портове за микрофон и слушалки – за пълен аудиоконтрол.

     Два слота за CF и SD карта

     Двата слота за карти памет позволяват автоматично архивиране по време на снимате или разширен капацитет за съхранение.

     20,2-мегапикселов CMOS сензор

     Заснема снимки с чудесно качество и детайлност.

     Dual Pixel AF CMOS

     Насладете се на гладко непрекъснато фокусиране при заснемане на видео и снимки в режим Live View.

     GPS

     Можете да добавяте геолокационни данни към всяка снимка или видео – чудесен избор за пътуващите фотографи.

     Какво включва комплектът

     Изтегляне на драйвери, софтуер, фърмуер и ръководства.

     Поддръжка на продуктите

     Препоръчваме ви