Canon EF 50mm f/1.4 USM

EF 50mm f/1.4 USM

Със своя голям максимален отвор на диафрагмата и бърза система за фокусиране компактният стандартен обектив с висока производителност EF 50mm f/1,4 USM надеждно предоставя превъзходни качества във всяка област на фотографията.

Ползи

  • Голям максимален отвор на диафрагмата f/1,4
  • Стандартен зрителен ъгъл 46°
  • USM мотор за AF с възможност за ръчно фокусиране по всяко време
  • 45 cm най-близко разстояние на фокусиране
  • Асферичен елемент на обектива
  • Филтър 58 mm

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 50mm f/1.4 USM

Универсална и компактна конструкция на стандартен обектив


Гаусовата оптика в комбинация с двата елемента на обектива с висок коефициент на пречупване позволяват на фотографите от всички области да заснемат резки и чисти изображения, дори при широко отворена диафрагма f/1,4. Обективът е идеален за заснемане на пейзажи и изгледи при пътуване, както и за портретна и репортажна фотография.

Ултразвуково фокусиране


Ултразвуков мотор осигурява изключително бързо автоматично фокусиране, при това почти безшумно. Отличният задържащ въртящ момент осигурява точно и прецизно достигане на точката на фокус без преминаване отвъд нея. Наред с това е възможно ръчно фокусиране по всяко време, което позволява настройка на фокуса, без да е необходимо да отменяте режима за автоматичен фокус.

Гладко разфокусиране на фона


Практически кръглата диафрагма придава на областите извън фокус допълнително усещане за мекота и равномерност. Ясните обекти на преден план изпъкват на гладко разфокусирания фон.

Покритие Super Spectra


Покритията Super Spectra гарантират точен цветови баланс и подобряват контраста. Те също така намаляват отблясъците – чест проблем, предизвикван от отразената от сензора на фотоапарата светлина.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 50mm f/1.4 USM, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Related Products