Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Вариообектив с ултраширок ъгъл, предоставящ динамични възможности за изразяване с всички фотоапарати EOS с гнездо EF-S – изключително малък и лек за постигане на максимална мобилност.

Ползи

  • Суперширокоъгълен вариообектив за всички фотоапарати с гнездо EF-S
  • Превъзходно качество на изображението
  • Лек и компактен
  • Разстояние за фокусиране от само 24 cm.
  • Бърз и почти безшумен USM AF
  • Super Spectra покритие
  • Кръгла диафрагма
  • Опционен сенник за обектива

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Суперширок ъгъл за сензори с размер APS-C


Със своя диапазон на ефективно фокусно разстояние, еквивалентно на приблизително 16-35 mm в 35 mm формат, EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM е забележителен обектив с изключително качество на изображението, който разкрива нови измерения и области за творческо изразяване.

Отвъд човешката перспектива


Суперширокият ъгъл на вариообектива не само ви дава свободата да заснемате точно това, което искате, но и съществено променя възможностите за динамично изразяване. Обективът ви позволява да се приближите изключително близо до обектите, преувеличавайки разликата в размера между близък обект и неговия фон. Креативните фотографи могат да използват този ефект, за да създават отлично разделяне на обекта от фона с цел постигане на силно усещане за присъствие или с цел "панфокус" (всичко от предния план до фона да е на фокус).

Малък, лек, подходящ за снимане на близко разстояние


Изключително лек и компактен за своя диапазон на фокусно разстояние, EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM има също невероятно близко минимално разстояние на фокусиране от само 24 cm.

Бърз фокус


Неговият пръстеновиден USM мотор работи в синхрон с фотоапарата, осигурявайки много бързо и прецизно автофокусиране и предсказващо проследяване - с възможност за ръчно фокусиране по всяко време.

Проектиран за цифрови фотоапарати


Проектиран специално за цифрова фотография, обективът включва елементи със специална форма и покрития Super Spectra за потискане на отблясъците, които могат да бъдат причинени от отражения от сензорите на фотоапарата. Специален опционен сенник на обектива може още повече да намали случаите на отблясъци.

Разфокусиране на фона


Кръглата диафрагма осигурява приятно разфокусиране на фона при снимане с широк отвор на диафрагмата, което е идеално за създаване на усещане за дълбочина и изпъкване на обекта или модела на фона.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.

Широкоъгълни обективи

Постигнете по-широко зрително поле и поберете повече в кадъра с нашата гама от широкоъгълни обективи.