Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM е част от престижната серия L на Canon, съчетаваща върхови характеристики с гъвкав диапазон на вариото и превъзходно качество на изображението в здрава и компактна конструкция.

Ползи

  • Високопроизводителен вариотелеобектив
  • Представител на утвърдената серия L на Canon
  • Стабилизатор на образа за 4 стъпки по-ниска скорост на затвора
  • Два UD елемента
  • Висока устойчивост на прах и вода
  • Кръгла диафрагма с 8 елемента
  • Тих и бърз автофокус
  • Съвместим със скоба за статив

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Високопроизводителен вариотелеобектив


С диапазон на фокусното разстояние от 70-300mm, EF 70-300mm f4-5.6L IS USM е компактен и универсален вариотелеобектив, който осигурява изключително качество на изображението. Идеален за снимане на дивата природа и спорт, както и за фотожурналистика и портретна фотография.

Качество на серията L


Серията професионални обективи L на Canon предлага най-доброто в прецизната ЕF оптика. Обективите от серията L комбинират отлична производителност, превъзходна лекота на работа и висока устойчивост на прах и влага.

Стабилизатор на образа за 4 стъпки по-ниска скорост на затвора


Стабилизаторът на образа (4 стъпки по-ниска скорост на затвора) – специално конструиран за диапазона на фокусното разстояние на обектива – предотвратява размазването на изображението, което може да възникне по време на снимане без статив или при ниска скорост на затвора. Автоматичното разпознаване на панорамно движение на фотоапарата осигурява ефективно проследяване на движещи се обекти и тъй като системата за стабилизиране на образа е вградена в обектива, резултатите са видими през визьора по време на композиране на кадъра.

Два UD елемента


Хроматичното изкривяване е почти напълно елиминирано чрез използване на два UD елемента, осигуряващи оптимално качество и рязкост на изображението.

Творческо разфокусиране на фона


Кръглата диафрагма с 8 елемента на EF 70-300mm f4-5.6L IS USM създава красиво разфокусиране на фона, като акцентира върху обекта с драматичен ефект.

Бърз и тих автофокус


Ултразвуковият пръстеновиден USM мотор използва вибрации с ултразвукова честота, за да гарантира изключително бърз и почти безшумен автоматичен фокус. Високоскоростният процесор и оптимизираните AF алгоритми правят автоматичното фокусиране още по-бързо. Отличният задържащ въртящ момент осигурява прецизно достигане на точката на фокус без преминаване отвъд нея. Достъпно е ръчно електронно фокусиране по всяко време без необходимост от изключване на режима за автоматично фокусиране.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Related Products

Телеобективи

Оборудвани с увеличени фокусни разстояния, позволяващи ви да се приближите до обекта си, без да се налага да пречите на сцената.