Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

Обективът EF 70-200mm f/2.8L IS II USM е работоспособен вариотелеобектив, предназначен за професионална употреба. Той притежава здрава и издръжлива конструкция, стабилизатор на образа (4 стъпки по-ниска скорост на затвора) и специални оптични елементи.

Ползи

  • Висококачествен вариотелеобектив от серия L
  • Постоянен максимален отвор на диафрагмата f/2.8
  • Стабилизатор на образа с 4 стъпки по-ниска скорост на затвора
  • Флуоритни и UD елементи
  • Повишена здравина
  • 1,2m минимално разстояние за фокусиране
  • Устойчивост на вода и прах
  • Пръстеновиден USM мотор за автофокус

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

Качество на серията L


Серията професионални обективи L на Canon предлага най-доброто в прецизната ЕF оптика. Обективите от серията L комбинират отлична производителност, превъзходна лекота на работа и устойчивост на прах и влага.

Голям константен максимален отвор на диафрагмата


Снимайте без статив при слаба светлина благодарение на големия максимален отвор на диафрагмата f/2.8, който не се променя в целия диапазон на вариото. Този голям отвор на диафрагмата осигурява също прецизен контрол върху дълбочината на рязкост.

Стабилизатор на образа


Стабилизаторът на образа (4 стъпки по-ниска скорост на затвора) на Canon прави EF 70-200mm f/2.8 IS II USM идеален за снимане при слаба светлина, когато използването на статив не е възможно. Стабилизаторът на образа позволява използване на до четири стъпки по-ниски скорости на затвора без риск от размазване на изображението.

Флуоритни и UD оптични елементи


В обектива има елементи, изработени от флуорит, които намаляват хроматичните изкривявания. Използвани са пет оптични UD (с ултранисък коефициент на разсейване) елемента, осигуряващи висок контраст и пресъздаване на естествени цветове в целия диапазон на вариото.

Гладко разфокусиране на фона


Практически кръглата диафрагма придава на зоните извън фокус допълнително усещане за мекота и равномерност. Резките обекти на преден план изпъкват на гладко разфокусирания фон.

Ултразвуково фокусиране


Ултразвуков пръстеновиден мотор осигурява изключително бързо автоматично фокусиране – при това почти безшумно. Отличният задържащ въртящ момент на мотора осигурява точно и прецизно достигане на точката на фокус без преминаване отвъд нея. Наред с това е възможно ръчно фокусиране по всяко време, което ви позволява да настройвате фокуса, без да е необходимо да отменяте режима за автоматичен фокус.

Аксесоари


Стандартно обективът е оборудван със сенник ET-87, предотвратяващ появата на отблясъци в снимките, както и с монтажна приставка за статив и мек калъф.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Related Products