Canon Extender EF 1.4x III

Extender EF 1.4x III

Идеален за фотожурналистика, спортни събития и снимки сред дивата природата, този компактен удължител увеличава фокусното разстояние на вариообективите или телеобективите от серията L на Canon с коефициент 1,4x, предлагайки по-висока AF прецизност и подобрена комуникация между фотоапарата и обектива.

Ползи

  • Увеличава фокусното разстояние на обектива с коефициент 1.4x
  • Забележително качество на изображението
  • Висока устойчивост на прах и вода
  • Подобрена комуникация между обектива и фотоапарата
  • Оптимизирано покритие на обектива
  • Съвместимост с телеобективите и вариообективите от серията L.

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Extender EF 1.4x III

Увеличаване на фокусното разстояние за супертелефото обективи


Удължителят EF 1,4x III е специално проектиран за работа със супертелефото IS обективи от серията L, удължавайки фокусното им разстояние с коефициент 1,4x. Конструкцията на удължителя гарантира запазване на качеството на работа на обектива и качеството на изображението.

Висококачествена конструкция


Усъвършенстваните материали със защита против отразяване на светлина, използвани във вътрешността на обектива, както и покритието около външните ръбове на елементите му редуцират нежеланите отблясъци и случайното отразяване на светлина. Конструкцията е устойчива на прах и влага и запазва високото качество на изображенията.

Подобрена комуникация между обектива и фотоапарата


Вграденият микропроцесор осигурява прецизен трансфер на данни между обектива и фотоапарата, гарантирайки подобряване на ефективността на AF системата и технологиите за мерене.


Съвместимост с вариообективите и телеобективите от серията L.


Удължителят EF 1,4x III е съвместим с повечето телеобективи и вариообективи от професионалната серия L на Canon. Той увеличава фокусното разстояние на обектива, редуцирайки ефективния отвор на диафрагмата само с една стъпка.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Extender EF 1.4x III, неговите функции и какво може да прави.

Related Products