Canon Extender EF 2x III

Extender EF 2x III

Идеален за репортажни снимки, както и за снимки на спортни събития и природни забележителности, удължителят увеличава фокусното разстояние на телеобектива на Canon от серия L или вариотелеобектива двукратно, предлагайки по-висока точност на автофокуса и подобрена комуникация между фотоапарата и обектива

Ползи

  • Удължава фокусното разстояние на обектива 2-кратно
  • Изключително качество на изображението
  • Висока устойчивост на прах и вода
  • Подобрена комуникация между обектива и фотоапарата
  • Оптимизирано покритие на обектива
  • Съвместимост с телеобективи от серия L и с вариотелеобективи

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Extender EF 2x III

Удължаване на фокусното разстояние за супертелеобективи


Удължителят EF 2x III е специално създаден за работа със супертелеобективите със стабилизатор на образа от серия L, като удължава тяхното фокусно разстояние 2-кратно. Конструкцията на удължителя предотвратява влошаване на работните характеристики на обектива или качеството на изображението.

Висококачествена конструкция


Подобрените антирефлексни материали във вътрешността на корпуса и покритието на външните ръбове намаляват отблясъците. Конструкцията е устойчива на прах и вода и поддържа високо качество на изображенията.

Подобрена комуникация между обектива и фотоапарата


Вграден микропроцесор осигурява прецизен пренос на данни между обектива и фотоапарата, подобрявайки работата на автофокуса и меренето.

Съвместимост с телеобективи от серия L и с вариотелеобективи


Удължителят EF 2x III е съвместим с повечето телеобективи и вариотелеобективи в рамките на професионалната серия L на Canon, като удължава фокусното разстояние и в същото време намалява ефективния отвор на диафрагмата на обектива само с две стъпки.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Extender EF 2x III, неговите функции и какво може да прави.

Related Products