Canon Camera

ОСТАНЕТЕ НЕПОКОРНИ С R СИСТЕМА

R системата е предназначена за непокорния създател. Това е безпроблемна система, която работи интуитивно с вас, за да постигнете уникалната си идея.

Светкавично бърз обмен на информация между обектива и фотоапарата. По-широко 54 mm гнездо за разкриване на нови възможности за дизайн и свързаност на обективите. Цялостно вътрешно преструктуриране за нашия най-голям технологичен скок от десетилетия насам.

Ако искате творчеството ви да се развива, имате нужда от система, която да не изостава

ОСТАНЕТЕ НЕПОКОРНИ С R СИСТЕМА

СТАТИЯ

РАЗГЛЕДАЙТЕ ФУНКЦИИТЕ

Функциите са създадени, за да може R системата да работи за нуждите на всички непокорни създатели, за да осигури оптимално ниво на производителност и да ви направи един от обектите, което ви позволява да отприщите творческия си дух.
EOS R System

Широко 54 mm гнездо

Широкото гнездо позволява на R системата да работи като едно цяло, да премества по-голямо количество информация и да предоставя наред с други неща по-високо ниво на намаляване на трептенето. Това създава несравними нива на производителност както във видеоклиповете, така и в снимките.

 • EOS R System

  Обектив с оптика от следващо поколение.

  R системата ви осигурява достъп до все по-голям набор от висококачествени подобрени RF обективи и ви позволява да се възползвате от Dual Pixel CMOS автофокус при ниска осветеност. Никога не се чувствайте ограничени, без значение какво снимате.

 • EOS R System

  Сензор на Canon – най-добрият стабилизатор на образа в света прибл. 8,0 стъпки*

  Сензорът работи с процесора, за да оптимизира детайлите, цвета и контраста, които обективът улавя, с до 8-стъпков стабилизатор на образа*. Той интегрира стабилизация на корпуса с тази на обектива, за да създаде невероятно ясни изображения. Системата използва алгоритъм, който засича въртенето на Земята и я включва във функцията за стабилизиране на изображенията, като гарантира, че тя няма да повлияе на яснотата на изображенията.

 • EOS R System

  Визьор с непрекъснат AF.

  Проследявайте обекти със скорост до 30 fps. Dual Pixel CMOS AF осигурява чувствителност при слабо осветление, точност и скорост, което позволява използване на обективи с по-малък отвор на диафрагмата. EOS R3 включва функция за проследяване на превозни средства и управляване с очи, която мигновено фокусира там, където гледате, така че да можете наистина да фокусирате обекта си.

 • EOS R System

  Хванете здраво ергономичността от следващо поколение.

  За да постигнем оптимален комфорт и използваемост при захващането и управлението, събрахме размери на ръце от хора по целия свят. Използвахме тези данни, за да тестваме, усъвършенстваме и създадем корпус, който е съобразен с всеки непокорен създател.

 1. * Сред всички цифрови фотоапарати със сменяеми обективи. Към 9 юли 2020 г. (установено от Canon). Според стандарта CIPA, 8,0 стъпки с RF 24-105mm F4 L IS USM при фокусно разстояние 105 mm. В зависимост от датата на закупуване фърмуерът на обектива трябва да бъде актуализиран.

СЪВЕТИ И ТРИКОВЕ

Дайте тласък на творчеството и майсторството си с ексклузивни идеи от професионалисти

Чуйте съвети най-добрите посланици на Canon, които ще ви покажат техния подход за снимане при слаба светлина и ще ви предложат съвети и трикове, които ще ви помогнат за заданието „Светлина в тъмнината“.
Вижте всички съвети и трикове
 • СЪВЕТИ И ТРИКОВЕ

  Магически портрети в слаба светлина

  Посланикът на Canon Tasneem Al Sultan изследва местните градски улици и ви дава някои финални съвети и трикове, за да извлечете максимума от портретите тип „светлината в тъмнината“, като използвате лесни за откриване ежедневни обекти.

 • СЪВЕТИ И ТРИКОВЕ

  Цвят в тъмното

  Присъединете се към посланика на Canon Lorenz Holder, докато той обяснява как да играете с цвета, докато снимате на тъмното, за да създадете неочаквани и драматични резултати.

 • СЪВЕТИ И ТРИКОВЕ

  Да снимаш живота по тъмно

  Посланикът на Canon Aline Deschamps споделя съветите си за използване на светлина в тъмното, за да създадете значими документални изображения и разкрива как работата при слаба светлина често може да помогне за изграждането на връзката ви с обекта.

 • СЪВЕТИ И ТРИКОВЕ

  Заснемане на частици

  Посланикът на Canon Lorenz Holder обяснява как да използвате дъжда, мъглата, снега и други елементи, за да добавите текстура към снимките си.

 • СЪВЕТИ И ТРИКОВЕ

  Съвети за светлината за нощни пейзажи

  Присъединете се към посланика на Canon Valterri Hirvonen, докато пътува през родната Финландия през нощта, създавайки магически пейзажни изображения с прости трикове за светлина.

 • СЪВЕТИ И ТРИКОВЕ

  Магията на ниската скорост на затвора

  Посланикът на Canon Lorenz Holder обяснява защо единственото ограничение при слабата светлина е вашето въображение.

 • СЪВЕТИ И ТРИКОВЕ

  Драматични портрети при слаба светлина

  Посланикът на Canon Eliska Sky обяснява как светлината в тъмните й кадри остава рязка и цветна с прости съвети за светлината от ежедневието й, комбинирани със запазения й стил да заснема смели и модерни портрети.

 • СЪВЕТИ И ТРИКОВЕ

  Научете повече за светлината

  Посланикът на Canon Lorenz Holder обяснява защо единственото ограничение при слабата светлина е вашето въображение.

 • АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

  Вдъхновете се, регистрирайте се сега

  Никога не пропускайте най-новите оферти от Canon, съвети и уроци, новини и покани за местни събития.

  "Система, предназначена за бъдещето, създадена днес. "

  Надграждайки върху над три десетилетия непрекъсната иновация на EOS, системата EOS R се основава на революционно гнездо за обектив, предлагащо повече творчески възможности и още по-динамични начини за улавяне на всеки момент. Тя предефинира границите на фотографията и заснемането на филми.
  EOS R System
  EOS R System
  • EOS R System

   Електронен визьор

   Плюс подвижен сензорен дисплей

  • EOS R System

   RF гнездо

   Пълнокадрови безогледални RF обективи с уникални възможности

  • EOS R System

   CMOS сензор с пълен размер на кадъра

   Нов стандарт в качеството на пълнокадровото изображение

  • EOS R System

   4K видео

   Превъзходно качество на видео и аудио

  • EOS R System

   Технология Dual Pixel CMOS AF

   Фокусира със светкавична скорост при заснемане на снимки и плавно при заснемане на видео

  • EOS R System

   Вградени Wi-Fi и Bluetooth

   Останете свързани и изпращайте изображения, докато сте на терен

  Характеристиките се различават в зависимост от модела. Уверете се, че сте проверили внимателно спецификациите на всеки модел преди покупка.

  Гамата EOS R

 • Безогледални фотоапарати

  EOS R3

  Със своята скорост като ключова характеристика, това е безогледалният фотоапарат, който професионалните фотографи на спортни събития, новинарски репортажи и дивата природа очакват.

 • Безогледални фотоапарати

  EOS R5

  Преосмислете отношението си към безогледалните фотоапарати. Безкомпромисната производителност на EOS R5 ще доведе до революция във вашите снимки и видео.

 • Безогледални фотоапарати

  EOS R6

  Каквото и да снимате, както и да го снимате, EOS R6 ви позволява да бъдете креативни по начини, които никога не сте предполагали, че са възможни.

 • Безогледални фотоапарати

  EOS R

  Пълнокадров безогледален фотоапарат, който създава нови творчески възможности за фотографи и видеографи.

 • Безогледални фотоапарати

  EOS RP

  Малък, лек и интуитивен пълнокадров безогледален фотоапарат, идеален за пътуване и всекидневна фотография.

 • Гнездото за RF обектив

  Гнездото за RF обектив е в основата на системата EOS R. Тя представлява безкомпромисен баланс от оптично, механично и електронно инженерно съвършенство, позволяващо иновативен дизайн на пълнокадровия обектив, по-бърз автофокус и високоскоростна комуникация между фотоапарата и обектива.
  EOS R System

  Високоскоростна комуникация

  Инженерите на Canon промениха дизайна на гнездото за EF обективи специално за системата EOS R с уникален 12-щифтов конектор. Тази иновация съществено подобрява комуникацията между обектива на фотоапарата и корпуса му, което я прави по-бърза с EOS R, отколкото някога е било възможно.

  Гнездото за обективите RF е изключително широко, с малка дълбочина от гнездото до сензора. Дизайнът позволява обективите да са разположени по-близо до сензора, което дава възможност да се създава по-бърза, по-ярка, по-висококачествена оптика, с ненадмината производителност
  EOS R System

  Интегрирайте и разширявайте

  Системата EOS R е предназначена да допълва и разширява вашите творчески възможности. Предлагайки ви интуитивен начин на заснемане, тя може да се монтира към вашата съществуваща система EOS с лекота и да ви отведе до нови места като фотограф или режисьор благодарение на феноменалните RF обективи и съвместимостта си с гамите EF и EF-S.

  Новаторски интелигентен автофокус

  Dual Pixel CMOS AF II фокусира светкавично бързо и покрива почти 100% от кадъра. Бързодвижещи се обекти се поддържат ясни дори когато се движат бързо и непредсказуемо, докато проследяването на лицето, очите и откриването на животни проследява лицето и очите на обекта с нови нива на точност и прецизност дори когато се гледа отстрани.
  EOS R System

  Създавайте своя система и използвайте своите обективи

  Адаптерите за системата EOS R са уникални и предлагат допълнителен творчески контрол, като позволяват на фотографи и режисьори да използват обективите си EF и EF-S с пълна съвместимост и без загуба в производителността.
  EOS R System

  Награди

 • EOS R System
 • EOS R System
 • EOS R System
 • EOS R System
 • Корпуси на фотоапарати

  Ефективни пиксели (прибл. MP)

  24,1 мегапиксела

  45,0 мегапиксела пълнокадров

  20,1 мегапиксела пълнокадров

  Стабилизатор на образа във фотоапарата

  Да, до 8-стъпково предимство в зависимост от използвания обектив

  Да, IS по 5 оси в тялото. До 8 стъпки, когато се използва със съвместими обективи

  Да, IS по 5 оси в тялото. До 8 стъпки, когато се използва със съвместими обективи

  Засичане на обект

  Лице, око, животно и превозно средство

  Тяло, лице, око, животно

  Тяло, лице, око, животно

  AF за слаба светлина

  EV –7,5 – 20 (при 23°C и ISO100)

  Чувствителност до –6 EV

  Чувствителност до –6,5 EV

  Скорост на серия от снимки (fps)

  12 fps със Следящ AF
  30 fps с електронен, безшумен затвор и Servo AF

  12 fps със Следящ AF
  20 fps с електронен безшумен затвор и Следящ AF

  12 fps със Следящ AF
  20 fps с електронен безшумен затвор и Следящ AF

  Видео

  6K 12-битов RAW (RAW/RAW Light) със скорост до 60 fps
  4K със скорост до 120 fps
  Full HD със скорост до 120 fps
  Canon Log 3/HDR PQ 10-битов 4:2:2 вътрешен
  All-I/IPB/IPB Light компресия 10 бита 4:2:2 некомпресирано 4K 60p към външен рекордер

  8K видео при 30 fps
  4K видео при 120 fps
  Full HD видео при 120 fps
  Режим за 4K ускорено видео
  8K RAW видео (две опции за скорост на трансфер)
  Canon Log 1 и 3/HDR PQ 10-битов 4:2:2 вътрешен запис
  All-I/IPB/IPB компресия с по-ниска скорост на трансфер
  10-битово 4:2:2 некомпресирано 4K 60p към външен рекордер
  10 бита ProRes RAW 8K 30P към външен рекордер Atomos Ninja V+

  4K видео при 60 fps
  Режим за 4K ускорено видео и
  Full HD видео при 120 fps
  Canon Log 1/HDR PQ
  10-битов 4:2:2 вътрешен запис
  IPB компресия

  Дискове за управление

  Главен селектор
  Селектор за бърз контрол 1
  Селектор за бърз контрол 2
  Мултиконтролер за AF
  Интелигентен контролер
  Дисплей на горния панел

  Главен селектор
  Селектор за бърз контрол 1
  Селектор за бърз контрол 2
  Мултиконтролер за AF
  Дисплей на горния панел

  Главен селектор
  Селектор за бърз контрол 1
  Селектор за бърз контрол 2
  Мултиконтролер за AF

  Подвижен сензорен LCD екран

  8 cm/3,2 инча
  LCD с 4,15 милиона точки

  8cm/3,15 inch
  LCD с 2,1 M точки

  7,5 cm/3 inch
  LCD с 1,62 милиона точки

  Електронен визьор

  0.5-тип
  OLED с 5,76 милиона точки
  23 mm отстояние на окото/0,76x увеличение До 120 fps

  0.5-тип
  OLED с 5,76 милиона точки
  23 mm отстояние на окото/0,76x увеличение До 120 fps

  0.5-тип
  OLED с 3,69 милиона точки
  23 mm отстояние на окото/0,76x увеличение
  До 120 fps

  Мрежови

  5 GHz /2,4 GHz и Bluetooth™
  Поддръжка за 5.0 и поддържани функции – EOS Utility, смартфон, качване в image.canon, безжичен печат, Ethernet порт

  5/2,4 Ghz Wi-Fi и Bluetooth™ опционална безжична мрежова карта WFT-R10

  2,4 Ghz Wi-Fi и Bluetooth™
  Вътрешен FTP

  Тегло на корпуса (включително батерията и memory card)

  1015 g

  738g

  680 g

  за две SD карти

  1x CFexpress тип B
  1x SD/SDHC/SDXC и UHS-II

  1x CFExpress
  1x UHS-II SD

  2x UHS-II SD

  Капацитет на батерията

  LP-E19
  620 (режим на пестене на енергия при EVF)
  860 кадъра (режим на пестене на енергия при LCD)
  USB зареждане чрез PD-E1

  LP-E6NH
  320 кадъра (EVF в режим на пестене на енергия)
  490 кадъра (LCD в режим на пестене на енергия)
  USB зареждане чрез PD-E1

  LP-E6NH
  380 кадъра (EVF в режим на пестене на енергия)
  510 (LCD в режим на пестене на енергия)
  USB зареждане чрез PD-E1

  Всички EOS R снимат в 4K. Научете повече за 4K и други продукти в гамата.

  Специална гама от обективи

 • Обективи за EOS R

  RF 15-35mm F2.8L IS USM

  Ултраширок и изключително ясен благодарение на оптичното качество и стабилизиране на изображението в 5 стъпки на серията L за динамични ъгли дори в тесни пространства

 • Обективи RF

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

  Добавете професионално предимство към вашата пълнокадрова безогледална фотография с 24 – 70 mm вариообектив, отличаващ се с бърз отвор на диафрагмата и стабилизатор на изображението от 5 стъпки.

 • Обективи за EOS R

  RF 85mm F1.2L USM

  RF 85mm F1.2L USM предлага безкомпромисна острота за портрети заедно с превъзходна работа при слабо осветление и творчески възможности.

 • Обективи RF

  RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM

  RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM предлага рязкост и гъвкавост с изключителна мощност на супер телеобектив и стабилизатор на образа от 5 стъпки в компактен корпус.

 • Адаптери

 • Canon Camera

  ПРОДУКТ

  Адаптер EF-EOS R

  Стандартният адаптер EF-EOS R позволява използване на EF-S и EF обективи с EOS R фотоапарати

 • Canon Camera

  ПРОДУКТ

  Пръстен за управление за адаптер EF-EOS R

  Пръстен за управление за адаптер EF-EOS R предлага същото конвертиране на гнездото на обектива като адаптера EF-EOS R, но също така добавя пръстен за управление за обектив

 • Canon Camera

  ПРОДУКТ

  Плъзгащ се филтър за адаптер EF-EOS R

  Плъзгащият се филтър за адаптер EF-EOS R разполага с функционалността на адаптера EF-EOS R и добавя възможността за използване на плъзгащи се филтри

 • Фотоапарати и обективи, предназначени дават сила на видеоклиповете

  Системата EOS R улавя филма по нов и динамичен начин благодарение на съвременни технологии, като Dual Pixel CMOS AF, резолюции до 8K и професионални нива на управление.

  EOS R System

  Подобрете и разширете своя свят

  Гамата фотоапарати Canon със сменяеми обективи е предназначена да осигури на фотографите и режисьорите възможност за отлични резултати. Сега благодарение на системата EOS R гамата на Canon е обширна и отворена за всички.

  Пълнокадрови безогледални EOS R

  Системата EOS R следва стъпките на съществуващия EOS DSLR с подобна работа и ергономичност, но е по-малък и по-лек. Тя отключва нови възможности във фотографията и видеозаснемането благодарение на наличните в нея революционни технологии.

  Canon Camera

  Огледално-рефлексна система EOS (DSLR)

  DSLR системата предлага оптичен визьор, който работи чрез призмена и рефлексна огледална система, с помощта на която обектът се вижда през обектива. Това е един от пътищата към сериозната фотография и видеозаснемането с традиционно управление и с най-широка гама от обективи, от които да избирате.

  Canon Camera

  Безогледална система EOS M

  Когато мястото в чантата е ограничено, а теглото е от значение, безогледалната гама фотоапарати EOS M идва на помощ. Тя предлага гъвкавост и удобство с високо качество на изображенията както при видео, така и при снимки.

  Canon Camera

  Открийте системата за своите нужди

  Вече над 30 години легендарната система EOS дава предимство на фотографи и режисьори. Нека ви преведем през опциите: безогледален, DSLR, пълнокадров, APS-C; и как всичко работи заедно.

  EOS R System
  Canon Camera

  8-стъпков стабилизатор на образа

  EOS R5 е първият EOS фотоапарат с функция за стабилизиране на образа в корпуса, която осигурява 5 оси на движение, предпазващи от трептене на фотоапарата, когато снимате с обективи, които нямат собствен IS, а системата е способна на невероятните 8 стъпки с някои обективи.

  Свързани продукти

 • Canon Camera

  Обективи

  Майсторството на Canon и най-новата оптична технология осигуряват снимки и филми с превъзходно качество.

 • Canon Camera

  Светкавици Speedlite

  Вижте нещата в различна светлина с гамата ни светкавици Speedlite.

 • Canon Camera

  Пълнокадрови фотоапарати

  Разгърнете своето творчество с нашата гама цифрови SLR фотоапарати.

 • В ръцете на професионалисти

  Вижте на какво е способна системата EOS R в ръцете на професионалните фотографи и режисьори

 • Мъж държи Canon EOS R6 до себе си.

  СТАТИЯ

  Canon EOS R5 спрямо EOS R6 – кой е подходящият за вас?

  Canon представя не един, а два революционни пълнокадрови безогледални фотоапарата. Кой е подходящ за вас? Сравняваме EOS R5 и EOS R6 един до друг.

 • СТАТИЯ

  Първи видеозаписи с Canon EOS R5: заснемане на природа

  Ulla Lohmann и Robert Marc Lehmann относно това как 45 MP сензор на Canon EOS R5 и AF с проследяване на очите им помогнаха да направят ефектни снимки на открито.

 • Планински колоездач изпълнява каскада във въздуха срещу слънцето. Изображението е заснето от ниска перспектива и рамкирано с червени макове и трева по хълма

  СТАТИЯ

  Заснемане на 8K и 4K с предискретизация с Canon EOS R5

  В първите видеозаписи на Canon EOS R5 Martin Bissig и Ivan D’Antonio проучиха как неговите 8K възможности разширяват творческите възможности.

 • СТАТИЯ

  Красота в движение: първи видеозаписи с Canon EOS R6

  Моден режисьор и посланик на Canon Javier Cortés заснема танцово пътешествие през Сицилия с пълнокадров безогледален фотоапарат Canon EOS R6.