Eos R System

Системата Canon EOS R

Уловете бъдещето

Система, предназначена за бъдещето, създадена днес.

Надграждайки над три десетилетия непрекъсната иновация на EOS, системата EOS R е разработена на основата на революционен байонет за обективи, предлагащ повече творчески възможности и още по-динамични начини за улавяне на всеки един момент. Новата система EOS R предефинира границите на фотографията и заснемането на видео.

EOS R the front

ИНТЕГРИРАЙTE И РАЗШИРЯВАЙTE

Системата EOS R е предназначена да допълва и разширява творческите възможности. Предлагайки интуитивен начин на заснемане, тя може да се интегрира към всяка EOS система с лекота и да предложи нови творчески възможности благодарение на феноменалните RF обективи и съвместимостта си с гамите EF и EF-S.

Специална гама от обективи

Подобрете и разширете своя свят

Гамата фотоапарати Canon  със сменяеми обективи е предназначена да осигури на фотографите и видео операторите възможност за отлични резултати. Благодарение на системата EOS R гамата на Canon става по-обширна и отворена за всички.

Пълноформатна безогледална система EOS R

EOS R следва стъпките на съществуващата огледално-рефлексна система с подобна работа и ергономичност, но е по-компактна и лека. Тя отключва нови възможности във фотографията и видеозаснемането благодарение на наличните в нея революционни технологии.

EOS R Full-Frame Mirrorless

Огледално-рефлексна система EOS (DSLR)

DSLR системата се отличава с оптичен визьор, който работи чрез призмена и рефлексна огледална система, с помощта на която обекта се вижда през обектива. Това е един от пътищата към сериозната фотография и видеозаснемането с традиционно управление и с най-широка гама от обективи, от които да избирате.

Научете повече

EOS DSLR

Безогледална система EOS M

Когато мястото в чантата е ограничено, а теглото е от значение, безогледалната гама фотоапарати EOS M идва на помощ. Тя предлага гъвкавост и удобство с високо качество на изображенията както при видео, така и при снимки.

Научете повече

EOS M Mirrorless

Открийте системата за своите нужди

Вече над 30 години легендарната система EOS дава предимство на фотографи и режисьори. С нашата гама от фотоапарати и обективи пътят към изключителната креативност никога не е бил по-лесен.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Дайте воля на творчеството си

Системата EOS R наследява всичките предимства на системата EOS. Освен своята собствена гама от RF обективи, EOS R предлага и пълна съвместимост със съществуващите EF и EF-S  оптики посредством адаптер, както и съвместимост с гамата светкавици и аксесоари Speedlite.

Научете повече

Realise your creative vision

Свързани продукти

В ръцете на професионалиститеРазберете как професионалните фотографи и режисьори достигат по-високи нива на качество и детайлите в тяхната работа благодарение на EOS R системата.

Вижте всички статии