Eos R System

Система Canon EOS R

Уловете бъдещето

Система, предназначена за бъдещето, днес.

Надграждайки върху над три десетилетия непрекъсната иновация на EOS, системата EOS R се основава на революционно гнездо за обектив, предлагащо повече творчески възможности и още по-динамични начини за улавяне на всеки момент. Тя предефинира границите на фотографията и заснемането на филми.

EOS R the front

Интегрирайте и разширявайте

Системата EOS R е предназначена да допълва и разширява вашите творчески възможности. Предлагайки ви интуитивен начин на заснемане, тя може да се монтира към вашата система EOS с лекота и да ви отведе до нови места като фотограф или режисьор благодарение на феноменалния обектив RF и съвместимостта си с гамите EF и EF-S.

Специална гама от обективи

Подобрете и разширете своя свят

Гамата на Canon от фотоапарати със сменяеми обективи е предназначена да осигури на фотографите и режисьорите всяка възможност за отлични резултати. Благодарение на системата EOS R гамата на Canon е обширна и отворена за всички.

Пълнокадрова и безогледална EOS R

Системата EOS R следва стъпките на съществуващия EOS DSLR с подобна работа и ергономичност, но е по-малък и по-лек. Тя навлиза в нови области на фотографията и видеозаснемането с революционни технологии.

EOS R Full-Frame Mirrorless

EOS DSLR

DSLR предлага оптичен визьор чрез призмена и рефлексна огледална система, така че можете да видите обекта със собствените си очи през обектива. Това е един от пътищата към сериозната фотография и видеозаснемането с традиционно управление и най-широка гама от обективи, от които да избирате.

Научете повече

EOS DSLR

EOS M безогледален

Когато мястото е много ограничено и не искате допълнителните обем и тегло на DSLR система, безогледалната гама EOS M на фотоапаратите Canon предлага гъвкавост и удобство с високо качество на изображенията както при видео, така и при снимки.

Научете повече

EOS M Mirrorless

Намерете правилната система за вас

Вече над 30 години легендарната система EOS дава предимство на фотографи и режисьори. С нашата гама от фотоапарати и обективи пътят към изключителната креативност никога не е бил по-лесен.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Реализирайте творческата си визия

Системата EOS R наследява всичките предимства от системата EOS и освен своята собствена гама от обективи предлага и пълна съвместимост със съществуващите оптики EF и EF-S с адаптер заедно с гамата светкавици и аксесоари Speedlite.

Научете повече

Realise your creative vision

Свързани продукти

В ръцете на професионалиститеРазберете как професионалните фотографи и режисьори достигат по-високи нива на качество и детайли в техните истории чрез системата EOS R.

Вижте всички статии