Canon_Photo_Companion_App_Sunset_Family
alt text goes here


CANON

PHOTO COMPANION

Персоналният ви гид за разказване на истории.

Изтегляне за iOS

Изтегляне за Android

Започнете пътешествието

С персонализирано съдържание, предизвикателства и вдъхновение, за да ви напътства по време на фотографското ви пътешествие, нашето приложение Photo Companion е перфектният партньор за всеки визуален разказвач.

Наслаждавайте се на персонализирани задачи, обучения и съвети

Със задачите, обученията и съветите, които се променят според модела на вашия фотоапарат, нивото на уменията и интересите ви, се учите как да правите снимки, с които да се гордеете – така вдъхвате живот на историите си.

Tutorials_Tips_Lady

Следете напредъка си, докато се обучавате

Без значение дали сте новак, или опитен фотограф, винаги има какво да научите. Следете напредъка си и се възползвайте от нови и по-сложни упражнения и съвети, за да направите обучението си още по-вълнуващо.

Track your progress as you improve

Учете в движение, където и да сте

С лесни за употреба съдържание и видео, до които имате достъп в движение, приложението в помага винаги когато имате нужда. Сякаш имате собствен асистент в снимането.

Learn on the go, wherever you are

Вдъхновете се от нови идеи и предизвикателства

Редовно ще се добавят ново съдържание, предизвикателства и идеи, за да ви помогнем да разпалите креативността си. Също така ще се учите и вдъхновявате от професионалисти и фотографи като вас – така ще разширите мирогледа си.

Be inspired by new ideas and challenges

Дайте воля на креативността си с познанията за своя фотоапарат

Това приложение предлага специално съдържание и видео за всеки нов модел фотоапарат Canon EOS*, за да можете да опознаете фотоапарата си и да разберете как да го използвате, за да разкриете напълно творческия си потенциал.

*Вижте по-долу информацията за съвместимост.

Unleash your creativity with your camera know-how

Съвместимост с приложение Photo Companion

Това приложение сега е със специално съдържание за фотоапаратите EOS 1200D, EOS 1300D, EOS 100D, EOS 200D, EOS 700D, EOS 750D, EOS 760D, EOS 800D, EOS 77D, EOS 80D, EOS 6D Mark II, EOS 7D Mark II, EOS M10, EOS M3, EOS M5 и EOS M6.

Ако имате по-стар модел фотоапарат, ще получите достъп до съответното съдържание – така че също ще можете да се наслаждаване на приложението.

Езици

Налични езици: арабски, чешки, датски, холандски, английски, фински, френски, немски, унгарски, италиански, норвежки, полски, португалски, руски, словашки, испански, шведски и турски.

Stories are all around us

Историите са навсякъде около нас

Следвайте Holly, докато снима местата, които обича, чрез хората, които среща, и преоткрийте нейната история.

Гледайте видео

Истории, разказани по вашия начин

Качвайте снимки и видеозаписи от всичките си устройства и управлявайте всичките си снимки на едно място.