Професионални дисплеи

Canon DP-V2730

Мощен и гъвкав 27-инчов 4K референтен монитор за изключителна производителност на HDR изображенията; идеален за излъчване на живо и постпродукция.

Спецификации

 • 27" 4K HDR дисплей

  LCD панел 3840 x 2160, осигуряващ 1000 cd/m² яркост на цял екран

 • Разширено наблюдение на HDR

  Осцилоскоп, неточности в цветовете, проверка на диапазона и много други

 • Изключително качество на изображението

  Предоставя Dolby Vision и стандартите EBU TECH33201

 • Двоен/четворен дисплей и поддръжка на 8K

  За безпроблемно наблюдение с множество камери и работни процеси с висока разделителна способност

 • Дистанционно управление/Multi-Display Link

  Може да се свърже с компютър, таблет или смартфон за дистанционно управление

 • Безкомпромисна свързаност

  1x HDMI вход и 12G-SDI терминали (4х входа и 5х изхода)

Отличени с награди усъвършенствани инструменти за наблюдение на HDR

DP-V2730 разполага с отличените с награди усъвършенствани инструменти за наблюдение на HDR на Canon, които помагат при оценяването на HDR съдържание във всеки аспект на показвания сигнал.

 • Функция за HDR осцилоскоп/RGB Parade

  Анализирайте яркостта на изображението от ляво надясно с мониторна скала, поддържаща IRE, PQ, HLG и дори Log сигнали от множество производители.

 • HDR неточности в цветовете

  Визуално представя експонацията и изрязването на изображения въз основа на подробни и персонализируеми цветови скали за IRE, PQ или HLG.

 • Проверка на диапазона

  Превключва извеждането на дисплея на монохромно и позволява на потребителите да определят нивото на максимална яркост за лесно идентифициране на областите, които изискват регулиране.

 • Проверка на стойността на пикселите/диаграма на хроматичността

  Внимателно проверете стойностите на цвета и яркостта на конкретен пиксел. Показва се и диаграма CIE, която илюстрира местоположението на цветовото пространство на пикселите или цялостната гама на цялото изображение.

 • Дисплей извън гамата

  Превключва извеждането на монохромно и маркира цветове извън избраната цветова гама. Потребителите могат да избират или ITU-R BT.709, или Стандартна гама.

 • Изглед за сравнение на HDR/SDR

  Усъвършенствана функция, която конвертира HDR съдържание в SDR за оценка „едно до друго“. Тази функция може да се използва за сравняване на оригиналното съдържание заедно с активираните потребителски LUT или CDL.

 • HDR хистограма

  Графично представяне на разпределението на яркостта в изображението. Тази функция може също да илюстрира диапазоните на SDR и HDR яркост.

 • Монитор с осветеност на рамката

  Иновативен инструмент, който позволява на потребителите да следят отблизо промените в максимална яркост във времето при гледане на видеопоредица.

 • Изглед с много информация

  Използвайте едновременно множество инструменти за наблюдение на HDR, без да пречите на показваното изображение.

DP-V2730

27" дисплей с изключителна яркост

DP-V2730 разполага с 27-инчов 4K UHD LCD панел с цял екран и равномерна яркост до 1000 cd/m². Технологията за локално затъмняване на Canon осигурява изключително ниско ниво на черно от 0,001 cd/m².

Достоверно HDR възпроизвеждане на цветовете

Усъвършенстваната яркост, детайлните сенки и широката цветова гама на целия екран на Canon постигат сертификат Dolby Vision и клас 1А по стандартите EBU TECH33202.

DP-V2730
DP-V2730

Едновременно двоен/четворен дисплей и поддръжка на 8K

Гледайте до 4K в двоен или четворен набор от SDI и HDMI сигнали, както и от индивидуални профили на картината или потребителски LUT. DP-V2730 поддържа бъдещи работни процеси с висока разделителна способност 8K.

Безкомпромисна свързаност

DP-V2730 е оборудван с HDMI вход и 12G-SDI терминали (4x входа и 5x изхода), способни да доставят 4K60P 4:2:2 10-битови или 4K30P 4:4:4 12-битови сигнали, идеални за безпроблемна интеграция в множество работни процеси.

DP-V2730
DP-V2730

Дистанционно управление/Multi-Display Link

Свържете DP-V2730 към компютър, таблет или смартфон, както и няколко дисплея на Canon (чрез LAN връзка) с Remote Control Web UI. Този оптимизиран с докосване потребителски интерфейс предоставя преглед на изображения в реално време, подробна информация за сигнала и директно управление на входовете, инструментите за наблюдение и настройките.

Вграден SDI превключвател

Използвайте 4-посочно превключване на SDI входове благодарение на MULTI-FUNC SDI изход3, който поддържа приложения на работния процес, като например изпращане на изходен сигнал към монитора на режисьора, външен рекордер или решение за поточно предаване на живо.

DP-V2730
DP-V2730

Какво включва комплектът

Дисплей DP-V2730, главен модул
Ръководство за конфигуриране
Брошура с предупреждения

Свързани продукти

 • Професионални дисплеи

  DP-V3120

  31-инчов 4K HDR професионален дисплей с водеща в индустрията яркост от 2000 cd/m2, предоставящ по-голяма гъвкавост за работни процеси за HDR продукция.
 • Професионални дисплеи

  DP-V2411

  24-инчов референтен дисплей с висока осветеност и широка цветова гама и разширени функции за HDR производство.
 • Професионални дисплеи

  DP-V1830

  С компактен и лек дизайн за студийни или сценични среди професионалният монитор DP-V1830 осигурява изключително 4K HDR качество на изображението.
 • Професионални дисплеи

  DP-V1711

  Здрав и преносим 17-инчов 4K UHD дисплей с 12G-SDI и широк набор от HDR функции.
 1. Всички данни се базират стандартните тестови методи на Canon, освен ако не е посочено друго. Подлежи на промяна без предупреждение.
 2. Постигнат е клас 1A рейтинг за съотношението на контраста, пиковата яркост, нивото на черното и еднородността на яркостта.
 3. Изисква се платен лиценз.