Професионални дисплеи

Canon DP-V1830

С компактен и лек дизайн за студийни или сценични среди професионалният монитор DP-V1830 осигурява изключително 4K HDR качество на изображението.

Спецификации

 • 18” 4K HDR Display

  18" 4K HDR дисплей

  LCD панел 3840 x 2160, осигуряващ 1000 cd/m² яркост на цял екран

 • Exceptional Image Quality

  Изключително качество на изображението

  Доставяйки Dolby Vision и стандартите EBU TECH3320*

 • 18” 4K HDR Display

  Разширено наблюдение на HDR

  Осцилоскоп, неточности в цветовете, проверка на диапазона и много други

 • Uncompromised Connectivity

  Безкомпромисна свързаност

  1x HDMI входни и 12G-SDI терминали (4 входа и 4 изхода)

 • Dual/Quad Display and 8K Support

  Двоен/четворен дисплей и поддръжка на 8K

  За безпроблемно наблюдение с множество камери и работни процеси с висока разделителна способност

 • Robust and Portable

  Здрав и преносим

  Компактно и леко тяло от 7,5 kg

* Клас 1A рейтинг, постигнат за съотношение на контраста, максимална осветеност, ниво на черното, еднородност на осветеността и време на забавяне.

ПОДДРЪЖКА НА ПРОДУКТИТЕ

Налична е актуализация

Новият фърмуер (v1.1) предлага изцяло нови функции, включително допълнителни инструменти за наблюдение на HDR, SDI/HDMI Multi View и още. Вграден SDI превключвател вече е наличен на допълнителна цена за рационализирани многокамерни продукции.

Инструменти за наблюдение на HDR

DP-V1830 разполага с отличените с награди инструменти за усъвършенствано наблюдение на HDR на Canon, които помагат при оценяването на HDR съдържание, осигурявайки подробна и точна информация относно всеки аспект от показания сигнал.

18” Display with Exceptional Brightness

18" дисплей с изключителна яркост

DP-V1830 разполага с 18-инчов 4K UHD LCD панел с цял екран и равномерна яркост до 1000 cd/m². В допълнение към свръхниското ниво на черното от 0,001 cd/m² този монитор създава безупречна HDR производителност и точност.

Достоверно възпроизвеждане на цветовете и детайлно HDR качество на изображението

Усъвършенстваният дисплей на Canon и технологията за локално затъмняване осигуряват съвременна яркост, детайлни сенки и широка цветова гама на целия екран. Производство на изключително HDR съдържание, постигане на Dolby Vision сертифициране и Клас 1A в EBU TECH3320 стандарти1.

1 Клас 1A рейтинг, постигнат за съотношение на контраста, максимална осветеност, ниво на черното, еднородност на осветеността и време на забавяне.

Faithful Colour Reproduction and Detailed HDR Image Quality
Simultaneous Dual/Quad Display and 8K Support

Едновременно двоен/четворен дисплей и поддръжка на 8K

DP-V1830 поддържа едновременно гледане до 4K в двоен или четворен набор за консолидирано наблюдение с множество камери. Тази функция поддържа едновременно гледане на SDI и HDMI сигнали, както и индивидуални профили на снимката или потребителски LUT за всеки вход*. Мониторът също така е в състояние да поддържа 8K видео сигнали, готов за бъдещи работни процеси с висока разделителна способност.

* Наличен фърмуер през юли 2022 г.

Вграден SDI превключвател

DP-V1830 разполага с MULTI-FUNC SDI изход*, който позволява на устройството да действа като 4-пътен SDI входен превключвател, което прави многокамерните продукции по-ефективни. Този вграден превключвател може да поддържа различни приложения за работния процес, като изпращане на изходен сигнал към монитора на режисьора, външен рекордер или решение за поточно предаване на живо.

* Изисква се платен лиценз, достъпен за фърмуера от юли 2022 г.

Canon Camera
Lightweight and Portable Design

Олекотен и преносим дизайн

Компактното тяло от 7,5 kg прави DP-V1830 идеален за продукции в движение. Опциите за DC вход, VESA и 19-инчова инсталация за монтаж осигуряват изключителна гъвкавост.

Безкомпромисна свързаност за лесна интеграция

DP-V1830 е оборудван с 1x HDMI вход и 12G-SDI терминали (4x входа и 4x изхода), способни да доставят 4K60P 4:2:2 10-битови или 4K30P 4:4:4 12-битови сигнали, идеални за безпроблемна интеграция в множество работни процеси.

Canon Camera
Canon Camera

Дистанционно управление/Multi-Display Link*

За допълнителна гъвкавост и удобно управление DP-V1830 може да бъде свързан към компютър, таблет или смартфон (чрез LAN връзка), за да се активира Remote Control Web UI. Този оптимизиран с докосване потребителски интерфейс позволява преглед на изображения в реално време, подробна информация за сигнала и директно управление на входовете, инструментите за наблюдение и настройките. Освен това потребителите могат да свързват няколко дисплея на Canon едновременно чрез локална мрежа, за да регулират настройките на изображението или да превключват входовете едновременно.

* Наличен фърмуер през юли 2022 г.

DP-V1830

Какво включва комплектът?

 • Монитор DP-V1830

 • Ръководство за настройка

 • Брошура с предупреждения

[ПОДДРЪЖКА]

Искате ли да се свържете с представител на Canon?

За допълнителна поддръжка и съвет позволете на един от нашите специализирани специалисти на Canon да се свърже с вас и да ви даде подробни съвети как този монитор може да се използва във вашата продукция.

Свързани продукти