Canon EF 16-35mm f/4L IS USM

EF 16-35mm f/4L IS USM

Заснемайте невероятни пейзажи и изображения на архитектурни обекти с този компактен, лек и високопроизводителен вариообектив с ултраширок ъгъл, стабилизатор на образа и константен отвор на диафрагмата f/4. Идеален за професионалисти и ентусиасти.

EF 16-35mm f/4L IS USM Detail Image

Ползи

  • Уловете по-широка сцена с вариообектив с ултраширок ъгъл
  • Изключителни характеристики серията L с прецизна оптика
  • Насладете се на консистентни експонации с константния отвор на диафрагмата f/4
  • Заснемете стабилни снимки дори в условия на ниска осветеност благодарение на стабилизатора на образа (4 стъпки по-ниска скорост на затвора)
  • Не пропускайте дори и миг с бързия и тих автоматичен фокус

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 16-35mm f/4L IS USM

Вариообектив с 16-35 mm ултраширок ъгъл


Този високопроизводителен вариообектив с ултраширок ъгъл и константен отвор на диафрагмата комбинира отлични оптични характеристики и гъвкавост, които го правят идеален за заснемане на пейзажи, архитектурни обекти, фотожурналистика, пътешествия и за обща употреба – осигурявайки ясни, резки и пространни изображения с минимални изкривявания.

Качество на серията L


Серията професионални обективи L на Canon предлага най-доброто в прецизната ЕF оптика. Обективите от серията L комбинират отлична производителност, превъзходна лекота при работа и устойчивост на прах и влага.

Константен отвор на диафрагмата f/4


Идеален за употреба в широк диапазон от условия на осветеност, максималният отвор на диафрагмата f/4 остава константен в целия диапазон на фокусното разстояние и по този начин не се промяна скоростта на затвора или ISO светлочувствителността при работа с вариото.

Резки изображения със стабилизатор на образа (4 стъпки по-ниска скорост на затвора)


EF 16-35 mm f/4L IS USM осигурява стабилни изображения във всички ситуации особено когато снимате без статив при ниска осветеност или с настройка "Макро". Обективът използва стабилизатор на образа на Canon, който позволява снимане с до 4 стъпки по-ниска скорост на затвора, и автоматично разпознава нормално или панорамно снимане, превключвайки към IS режим, който е подходящ за една от двете ситуации.

Ултразвуково фокусиране


Ултразвуков пръстеновиден мотор осигурява изключително бързо автоматично фокусиране, при това почти безшумно. Отличният задържащ въртящ момент осигурява точно и прецизно достигане на точката на фокус без преминаване отвъд нея. Възможността за ръчно фокусиране по всяко време ви позволява фино настройване на фокуса, без да е необходимо да отменяте режима за автоматичен фокус.

Гладко разфокусиране на фона


Кръглата диафрагма с 9 елемента придава на зоните извън фокус допълнително усещане за мекота и равномерност – по този начин обектите на преден план се открояват рязко на красивия и гладко разфокусиран фон.

Превъзходно качество на изображението


EF 16-35 mm f/4L IS USM обединява три асферични елемента, за да осигури рязкост в цялата площ на кадъра и яснота в целия фокусен диапазон. Два UD (ултранисък коефициент на разсейване) елемента практически елиминират хроматичното изкривяване. Покритията Super Spectra гарантират точен цветови баланс и подобряват контраста. Те също така намаляват отблясъците – чест проблем, предизвикван от отразената от сензора на фотоапарата светлина. Флуорните покрития предпазват от прах и капки вода външните елементи (отпред и отзад) на обектива с цел оптимално качество на изображението.

0,28 m минимално разстояние на фокусиране


Със само 0,28 m разстояние на фокусиране в целия диапазон на вариото, можете да се приближите до обектите и все пак да се насладите на широко зрително поле.

Невъртящ се преден елемент


Поставяйте лесно 77mm филтри благодарение на невъртящия се преден елемент.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 16-35mm f/4L IS USM, неговите функции и какво може да прави.

Related Products

Широкоъгълни обективи

Постигнете по-широко зрително поле и поберете повече в кадъра с нашата гама от широкоъгълни обективи.