Обективи RF

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Като част от триото основни обективи заедно с RF 15-35mm и RF 70-200mm, RF 24-70mm може да се похвали с широк отвор на диафрагмата и стабилизатор на образа, както и с Nano USM мотор за безшумно фокусиране.

Професионалният избор за всякакъв повод

Удостоеният с награди рекламен и лайфстайл фотограф Matthew Joseph подложи вариообектива RF 24-70mm на изпитание, като го използва във вода, където рискът от попадане на влага е много реален, след което работи при слаба светлина, за да създаде някои изключителни портрети на женски отбор по гребане.

Чудесни обективи за...

 • ЖАНР

  Творчество всеки ден

  Използвайте 24-70mm зрително поле на обектива, за да уловите много допълнителни детайли и драматизъм, богати на цвят и контраст, и да откриете нов начин за по-динамично заснемане на действието.

 • ЖАНР

  Пейзажи и архитектура

  Застанете ниско долу за нови вълнуващи ъгли и се насладете на стабилизация на изображението от 5 стъпки, за да заснемете детайла с пълна увереност дори при ниски нива на осветеност.

 • ЖАНР

  Пътувания и репортажи

  Благодарение на компактния размер, изключителното качество на изработка на серия L и бързият максимален отвор на диафрагмата можете да сте сигурни, че този обектив ще разкаже вашата история с подробности и яснота независимо от ситуацията.

Уловете всеки детайл

Вмъкнете собствения си стил в история благодарение на бърз отвор на диафрагмата F2.8 и изключително рязката оптика, чрез които ще изпреварите конкуренцията.

Никога не изпускайте момента.

Наслаждавайте се на бързо, точно фокусиране благодарение на Nano USM мотор, който осигурява моментален и тих AF с изключителна плавност, перфектен за видео и снимки.

Портрети, които свързват

Поставете нови стандарти в портретите си благодарение на три асферични елемента от формовано стъкло и три UD елемента на обектива, усъвършенствани оптични покрития и диафрагма с 9 елемента.

Обектив без лимити

Качеството на изработката променя коренно качеството на серия L, докато уплътненията срещу атмосферни влияния и флуорното покритие на предните и задните елементи защитават от капки вода и прах.

Дайте воля на творчеството си

Системата EOS R наследява всички предимства от системата EOS и освен своята собствена гама от обективи предлага и пълна съвместимост със съществуващите оптики EF и EF-S с адаптер заедно с гамата светкавици и аксесоари Speedlite.

Спецификации

 • F2.8

  За работа при слаба светлина и плитка дълбочина на рязкост

 • Стабилизатор на образа

  Стабилизатор за 5 стъпки по-ниска скорост на затвора за снимки без размазване

 • Асферични и UD елементи

  За изключително резки изображения

 • Nano USM мотор

  За гладка, бърза и безшумна работа

 • Покритие ASC (Air Sphere Coating)

  За предотвратяване на отблясъци

 • Пръстен за управление на обектива

  За допълнителен контрол върху ISO, отвора на диафрагмата и скоростта на затвора

Какво включва комплектът

 • RF 24-70MM F2.8L IS USM

 • Сенник за обектив EW-88E

 • Калъф за обектив LP1222

 • Капачка на обектива

 • Капачка за обектива E-82 II

Ръце, държащи фотоапарат Canon EOS R и обектив Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.

В ръцете на професионалисти...

Открийте как Canon печели репутацията си за изключителни иновации и качество на изображението и прочетете повече за това как фотоапаратите и обективите се използват от професионалисти от цял свят.

Широкоъгълни обективи

Постигнете по-широко зрително поле и поберете повече в кадъра с нашата гама от широкоъгълни обективи.

Свързани продукти